7. maaliskuuta 2018

Big Heron lellimistä


Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 

Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 

Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin kautta naapuritallille. Ja toki oli heti pakko ottaa muutama kuva, sillä oli niiiiiiin hienot!

Ensimmäisenä tilasin sille riimun ja narun, nimikoituna tietenkin. Normaalista poiketen halusin valkoisen riimun navy sinisellä koristevärillä ja hopeisella glitteri nimellä! Ja tietenkin riimunnaru samaa sarjaa. Nyt ei ainakaan voi ketään pölliä riimunnarua "vahingossa", haha! Lisäksi tilaukseen lähti uusi silatyyny, joka on siis perus navy sininen ja molemmin puolin on hopealla glitterillä Big Heron nimi. Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä oli aivan ihana otsapanta! Nimellä - totta kai! Lopulta päädyin vielä tilaamaan uuden rintaremmin, joka on samaa sarjaa sitten otsapannan kanssa mutta ilman nimeä. Sen tilasin kuitenkin niin paljon myöhemmin, ettei se ole vielä valmis. Mutta ehkä hyvässä lykyssä ensimmäiseen starttiin ;)
Mitä te pidätte Big Heron uusista varusteista?
Minä ihan raaakastan niitä!

4 kommenttia:

 1. Tosi makee toi riimunnaru, en oo ennen Suomessa nähny. ��
  - Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans ite ja ei tosiaan kerään ainakaan pölli ;)

   Poista
 2. Uijui, toimittaiskohan ne tuommosia suomeenkin? Mistä nää on tilattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti toimittaa jos maksaa postimaksut :) Divine Equine on paikan nimi https://www.facebook.com/divineequinestore/ :)

   Poista