Siirry pääsisältöön

Pitkä päivitystauko pahoittelu

Tosiaan tässä on ollu yhtä ja toista taas niin on jäänyt tämä blogin kirjoittelu. Tälläisellä pikakelauksella nyt voisi sitten käydä nämä pääpiirteisesti. Ensinnäkin olin tuossa viikon verran kipeä, joten ratsastamaan en ole päässyt nyt kuin parin viikon ajalta. Lisäksi käytiin koskella tunnilla, joka oli joku ihan katastroofi, jonka jälkeen Lurpan kanssa hyppäsin muutaman pikku hypyn ja koitin sitten Mollaakin. Liikutettu on myös molempia hevosia ahkerasti, Iida on käynyt reippaasti ratsastamassa Mollaa ja pakko sanoa vielä että ovatpa ne upea pari tosiaan!

Sitten vielä nuoriin. Perttua käytiin katsomassa tuossa viime vkl, mutta ei kaipa mennyt kaupaksi, tai ei ainakaan minulle ilmoitettu. Herra on kuitenkin valmis noviisi luokkiin, joten aika näyttää mitä tapahtuu. Lisäksi nuorten omistaja oli kysellyt äidiltä olisiko kiinnostusta alkaa Rossolla ratsastelemaan aktiivisemmin ja tähdätä kenttäkisoihin. Ja enhän minä tietenkään kieltäydy! Nyt Rosso on kuitenkin vielä viikon lomalla, jonka jälkeen mennään katsomaan miten homma lähtee käyntiin!

Ainiin, ja kaivelin arkistoja, löytyi kaikkia kivoja kuvia, joten lupaan vielä tänään laittaan jonkinmoista kuvapostausta vuosien varrelta. Tällä kertaa ei ole oikein muuta kerrottavaa, ensi viikolla sitten taas valmennuksiin, joten siitä sitten paremmin.

Ja sitten vielä tähän omaan kuntoiluuni. Nyt tosiaan pitää saada itseni kuntoon että jaksaa taas kesällä kilpailla, varsinkin jos noilla nuorilla on jotain tarkoitus mennä. Itse käyn kerran - kaksi viikossa body pumpissa ja voin vain suositella kaikille! Erittäin kivaa ja haastavaa saa halutessaan! Lisäksi Zumbaa harrastan kotona omilla vehkeillä, joten sitä voin suositella myös täysin. Lenkkeilyäkään ei parane unohtaa ja kunhan lumet sulaa, pyöräily on taas tarkoitus aloittaa ;) Joten eiköhän tässä jonkilaiseen kesäkuntoon päästä!

Mutta siis, kuulemisiin taas piakkoin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä Amerikka on minulle opettanut?

Tämä postaus ei liity oikeastaan yhtään hevosiin, mutta koska kirjoittaminen on minulle tällä hetkellä - kuten aikaisemminkin - aivan uskomattoman hyvää terapiaa, ajattelin että asian tänne kirjoittaminen olisi ehkä hyväkin asia. Nyt viimeisen viikon aikana olen koittanut löytää itseäni uudelleen ja päästä yli kaikista montuista mitä matkallani on ollut. 
Olen asunut Amerikassa nyt tarkalleen 1 vuoden, 4 kuukautta ja 13 päivää. Tänä aikana minulla on ollut aivan älyttömästi uuden oppimisen lisäksi tuhansia erilaisia tunteita joita olen käsitellyt. Olen kaksi kertaa hypännyt tänä aikana täysin tuntemattomaan, paikkoihin mistä en tunne ketään. Myönnän jopa itse olevani melko rohkea tehdessäni täällä muutoksia, joita edes monet kanta-asukkaat eivät tekisi, sillä heillä ei ole siihen rohkeutta. 
Olen oppinut kommunikoimaan ihmisten kanssa, käynyt monissa erilaisissa paikoissa ja saanut muutamia hyviäkin ystäviä matkalla. Olen värjännyt hiukseni punaiseksi ja sen jälkeen halunnut blondiks…

Kuvia viikkojen varrelta

Ennen kuin aloitan postauksen haluan tosissani kiittää kaikkia jotka tsemppasivat minua viime postauksessa. Postauksen kirjoittaminen auttoi minua aivan hirveästi, kuin sain hieman purkaa tuntojani ja jälkeenpäin selkeyttää ajatuksiani lukiessani postausta ja teidän kommentteja. Onneksi asiat alkavat pikku hiljaa siirtymään positiivisemmaksi ja alan olemaan oma iloinen itseni! Autoa ei vielä ole tullut ostettua, mutta eiköhän sekin tässä aivan pian saada hankittua! Floridassa ollaan vielä seuraavat 5-6 viikkoa ja sitten on muutto takaisin Pennsylvaniaan. Samalle farmille missä työskentelin USA:an muuttaessani!Mutta tosiaan! Olen nyt satunnaisesti ehtinyt kantamaan kameraa mukana ja yksi aamu olikin niin kaunista (ja pirun kylmä) että oli pakko kipaista kesken työpäivän hakemaan kamera. Testailin sitten hieman muutamia sumukuvia, mutta eihän niistä tämän ihmeellisesmpiä tullut. Päätin sitten kuvata hiittejä, mutta koko päivä tuntui olevan tosi hankala ja oikein mikään kuva ei tupannu…

Miten hoidan passini?

Viimeksi kirjoitellessani työstäni enemmän, mielessäni kävi, että olisi kiva kertoa miten täällä hoidan hevoseni yksityiskohtaisemmin. Toki riippuu niin paljon päivästä mitä milloinkin hevoset tarvitsevat, mutta tässä nyt yksi esimerkki teille, olkaa hyvä!
Periaatteessa siis lähdetään liikkeelle siitä että jokainen hevonen harjataan ja tarkastetaan ettei sillä ole haavoja tai turvotuksia. Minä ostin itselleni omat harjat, sillä en tykännyt tallin tarjoamista, ja nyt minulla on käytössä yksi pehmeä, yksi kova, kumisuka ja harjaan tarkoitettu harja. Lisäksi minulla on Showsheen ja ötökkämyrkky tarvittaessa käytössä.
Sen jälkeen onkin aika tutustua siihen mitä extra asioita kukakin hevosista tarvitsee. Tämä kohta sitten vaihteleekin päivittäin ja viikoittain tosi paljon, sillä se riippuu juuri siitä mitä juuri sinä päivänä on tehty tai onko jotain uutta tarjottavaa johonkin vanhaan vaivaa. Kerron nyt kuitenkin teille miten hoisin hevoseni viime tiistaina. Viime tiistaina meillä oli hiit…