Siirry pääsisältöön

Mahtavimmat terveiset Niksulasta!

Ensimmäinen avoin helppo debytoitu!


lauantaina hieman haparoiden 56,jotain% ja 8vp
sunnuntaina super-PP tuli maaliin ajassa ja ilman estevirheitä!
= 16/28 ja erittäin tyytyväinen kuski, kyseessä kuitenkin kansallinen avoin helppo!

Maan mahtavin suokkieläin!

Kommentit

 1. Super Pyry ja Super Senni! Onnea erittäin hienosta suorituksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Onks noi sun housut back2back vai kingland?

  VastaaPoista
 3. Supermahtavaa 56,2%!! Onnittelut, hyvin ratsastettu! :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Tosi hyvin menitte, kun o ensimmäinen avoin helppo kyseessä! Mistä olet ostanut tuon kypäräkameran? ja saako sellaista käyttää ihan vapaasti kisoissa vai saako se olla vain maasto-osuudella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin aikoinaan Skandinavian Photosista, pitää olla Tuomariston puheenjohtajan lupa :)

   Poista
 5. Vihdoin rohkenen kysymään kun on jo vuoden päivät vaivannut että kui sun sukunimi oli ennen Vilander ja nykyään Roito?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmaan kuitenkin toisin päin, ennen Roito ja nykyisin Vilander? ;) Äiti meni uusiin naimisiin ja oma sukunimi vaihtui sitten samalla Vilanderiksi :)

   Poista
 6. Heei, olen jo pitkään lukenut blogiasi anonyymisti. Blogisi kuuluu ehdottomasti lemppareihini!

  Tuo rintaremmimartingaalihan oli Viljarista? Mikä koko teillä on käytössä? Heillä on enää vain yhtä kokoa jäljellä ja mietinkin, että onkohan pony-koko pienelle hevoselleni liian pieni? Jostain muistan lukeneeni, että koot olisi reiluja? Osaatko yhtään auttaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, hienoa kuulla! Harmi kun en ole ehtinyt kirjoittamaan kovin aktiivisesti :/

   Viljarista on tosiaan, meillä on ihan full kokoinen :) Ehkä hieman reiluhkoa, jos kovin pieni heppa niin voi pony koko jopa mahtuakin!

   Poista
 7. Päivität todella harvoin nykyään, en jaksa seurailla enää kovin innolla :( ei sillä, en minä jaksaisi blogia edes pitää, melko rankkaa pitää blogi laadukkaana kun on omia hepoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitettavasti työt ja koneen puuttuminen veroittavat sen verran että en ehdi päivittämään :(

   Poista
 8. kerrohan kuulumisia välillä?:)oletko kisoissa käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikuslan jälkeen nyt vasta Lapinlahdella kisoissa :)

   Poista
 9. ootteko tulossa lapinlahdelle maastoestekisoihi nyt vklp?(:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä Amerikka on minulle opettanut?

Tämä postaus ei liity oikeastaan yhtään hevosiin, mutta koska kirjoittaminen on minulle tällä hetkellä - kuten aikaisemminkin - aivan uskomattoman hyvää terapiaa, ajattelin että asian tänne kirjoittaminen olisi ehkä hyväkin asia. Nyt viimeisen viikon aikana olen koittanut löytää itseäni uudelleen ja päästä yli kaikista montuista mitä matkallani on ollut. 
Olen asunut Amerikassa nyt tarkalleen 1 vuoden, 4 kuukautta ja 13 päivää. Tänä aikana minulla on ollut aivan älyttömästi uuden oppimisen lisäksi tuhansia erilaisia tunteita joita olen käsitellyt. Olen kaksi kertaa hypännyt tänä aikana täysin tuntemattomaan, paikkoihin mistä en tunne ketään. Myönnän jopa itse olevani melko rohkea tehdessäni täällä muutoksia, joita edes monet kanta-asukkaat eivät tekisi, sillä heillä ei ole siihen rohkeutta. 
Olen oppinut kommunikoimaan ihmisten kanssa, käynyt monissa erilaisissa paikoissa ja saanut muutamia hyviäkin ystäviä matkalla. Olen värjännyt hiukseni punaiseksi ja sen jälkeen halunnut blondiks…

Kuvia viikkojen varrelta

Ennen kuin aloitan postauksen haluan tosissani kiittää kaikkia jotka tsemppasivat minua viime postauksessa. Postauksen kirjoittaminen auttoi minua aivan hirveästi, kuin sain hieman purkaa tuntojani ja jälkeenpäin selkeyttää ajatuksiani lukiessani postausta ja teidän kommentteja. Onneksi asiat alkavat pikku hiljaa siirtymään positiivisemmaksi ja alan olemaan oma iloinen itseni! Autoa ei vielä ole tullut ostettua, mutta eiköhän sekin tässä aivan pian saada hankittua! Floridassa ollaan vielä seuraavat 5-6 viikkoa ja sitten on muutto takaisin Pennsylvaniaan. Samalle farmille missä työskentelin USA:an muuttaessani!Mutta tosiaan! Olen nyt satunnaisesti ehtinyt kantamaan kameraa mukana ja yksi aamu olikin niin kaunista (ja pirun kylmä) että oli pakko kipaista kesken työpäivän hakemaan kamera. Testailin sitten hieman muutamia sumukuvia, mutta eihän niistä tämän ihmeellisesmpiä tullut. Päätin sitten kuvata hiittejä, mutta koko päivä tuntui olevan tosi hankala ja oikein mikään kuva ei tupannu…

Miten hoidan passini?

Viimeksi kirjoitellessani työstäni enemmän, mielessäni kävi, että olisi kiva kertoa miten täällä hoidan hevoseni yksityiskohtaisemmin. Toki riippuu niin paljon päivästä mitä milloinkin hevoset tarvitsevat, mutta tässä nyt yksi esimerkki teille, olkaa hyvä!
Periaatteessa siis lähdetään liikkeelle siitä että jokainen hevonen harjataan ja tarkastetaan ettei sillä ole haavoja tai turvotuksia. Minä ostin itselleni omat harjat, sillä en tykännyt tallin tarjoamista, ja nyt minulla on käytössä yksi pehmeä, yksi kova, kumisuka ja harjaan tarkoitettu harja. Lisäksi minulla on Showsheen ja ötökkämyrkky tarvittaessa käytössä.
Sen jälkeen onkin aika tutustua siihen mitä extra asioita kukakin hevosista tarvitsee. Tämä kohta sitten vaihteleekin päivittäin ja viikoittain tosi paljon, sillä se riippuu juuri siitä mitä juuri sinä päivänä on tehty tai onko jotain uutta tarjottavaa johonkin vanhaan vaivaa. Kerron nyt kuitenkin teille miten hoisin hevoseni viime tiistaina. Viime tiistaina meillä oli hiit…