25. lokakuuta 2015

Halloween tulee, oletko valmis?

Oi ihana halloween. Vaikka tämä onkin heppablogi, pitää tänne vähän muitakin asioita tulla fiilistelemään. Eilen lähdettiin tyttöjen kanssa hieman tuulettumaan keskustan halloween bileisiin. Ensi viikonloppuna on toiset juhlat mihin olin ajatellut kokeilla maskeerausta. Niinpä komensin Pilvin Punanaamioon hakemaan hieman verta ja lateksia että päästään kokeilemaan olenko saanut itseni prepattua maskeeraajaksi googlea käyttäen.

Ja pakko sanoa että ei huono. Aliisa ja Pilvi ei uskaltanut ottaa ensimmäisenä testiä, joten aloitin sitten niin helposta kuin omasta naamastani. Ei mennyt kauaa tehdä ja tuli ihan tyylikäs ja sopi teemaan. Sen jälkeen innostui tytöt ja väsättiin heille vielä muutama hassu naarmu. Saatiin kyllä ainakin katseet käännettyä! Pilvin kanssa naureskeltiin aamulla kun yhdet tytöt oli halunnut ottaa vessassa yhteiskuvan Pilvin kanssa, haha! Ei muuta kun ensi viikolla uudestaan!


Kyyllä sitä ihan tyytyväinen on ensimmäiseen maskeerausprojektiinsa!

10 kommenttia:

 1. Halloween on 30.10, ihan kalenteriin merkitty päivä. ameriikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin? Silloinhan se on tulossa aikalailla viikon päästä? Täällä vain sattui jo tällä viikolla olemaan yhdet halloween bileet :)

   Poista
  2. Siis voi omg Senni ku te nyt biletitte vääränä päivänä :'DD
   Meki on joskus työpaikalla pidetty PIKKUJOULUT Halloweeninä!!!!
   Mädännytään helvetissä .....

   Poista
  3. haha, joo :D Minkä minä sille voin että paikassa oli halloweenit viikkoa ennen. Kuten viime vuonnakin oli :D

   Poista
 2. Miten oikein saitte noin hienoja haavoja? Kyselee yks kanssa halloweeniin valmistautuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehron Liquid Latex ja kahta Mehron teatteriverta (tumma ja vaalea), kasvopaperia, puuteria, mustaa luomiväriä ja ei muuta kun leikkimään! :) Googlaa Zombie meikki niin tulee tosi hyviä tutoriaaleja niin suomeks kun englanniks!

   Poista
 3. Milloin kunnon heppa kuulumisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun on jotain kerrottavaa :) Tällä hetkellä mennään niin perustylsää arkea, maastoa, sileetä ja lisää maastoa, ettei vain ole mitään kerrottava..

   Poista
  2. Massakommentoin nyt tähän postaukseen :D

   Tää on just se mistä oli puhe, et aina joku keksii itkeä jotain :D

   Poista
 4. Hei Halloweeniin voi yhdistää heppailunkin, Kuumassa Jokioisilla on joka vuosi matkaratsastuskilpailut joissa voi pukea myös hevoset ja paras puku palkitaan. Lyhin matka on 23km, eli soveltuu lähes mille hevoselle vaan.

  VastaaPoista