15. maaliskuuta 2016

Tulossa: Ainon viime viikonlopun kisat


Heti kun saan kuvat tilattua laitetaan kunnon postausta! Mutta on se Alli vaan hieno! *sydän*

10 kommenttia:

 1. Oliko toi viimeinen lause sarkastinen vai ihanko oikeasti Allissa oli susta jotain HIENOA tolla radalla? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miksei siinä olisi? Viimeksi heinäkuussa hypännyt metrisen esteen yli ja nyt meni sen ratana hyvällä fiiliksellä vaikka kuski pari lähestymistä mokasikin ja molempia selkeästi jännitti. Kun ei edes ole metriä treenattu niin kyllä, on se hieno ihan ilman sarkasmia :)

   Vai hävetäkö pitäisi hevosta joka tekee 110% sen mitä kuski käskee ottaen huomioon taipaleen mitä ollaan tässä edetty ja se miten vähän ratoja on alla? Tietty jokainen tyylillään, mutta kyllä minä osaan nähdä niin paljon positiivisia asioita tässä että on se hieno :)

   Poista
 2. Minun silmääni Alli ainakin näytti ihan kivalta ja rauhalliselta tuolla radalla! Hyvää työtä olet tehnyt Senni, toivottavasti kisakautenne jatkuu yhtä hyvänä!

  VastaaPoista
 3. No kyllä sitä taas joku mielensä pahoitti kun kehtasit olla ylpeä itsestäsi ja hevosestasi... :D En tajua!!

  Mutta siis hyvä te!! Tosi hienoa että Alli on nyt ollut kunnossa ja pääsette kisaamaan. Toivottavasti saatte ehjän kisakauden tälle vuodelle!!

  VastaaPoista
 4. Häpeä sinä ensimmäinen anonyymi. Senni on tehnyt hienon työn ja todellakin hänen kuuluu olla ylpeä Allista, joka on ollut saikulla varmasti puolet siitä ajasta mitä Sennillä on ollut!

  Hieno rata, tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 5. Hyyi mikä hapannaama tänne on eksynyt, mee pois! :D Todellakin on hieno hevonen, vaikka radalla vähän haasteita olikin, ihan ymmärrettävää kun iso hevonen ja pitkästä aikaa kisatilanne. Tsemppiä paljon treeniin, siitä tulee kyllä niin magee :)

  VastaaPoista