5. heinäkuuta 2016

Mitä sinä sanoisit pahimmalle kilpakumppanillesi?

Näinkö?


No minä en sanoisi. Kaikella rakkaudella kommentin kirjoittaja. Olin itseasiassa palaamassa blogin ääreen ihan muissa jutuissa, mutta kun valmennusvideo hiljaksiin latautuu nettiin, en tässä oikein muutakaan kirjoitettavaa keksi. Tai olisihan sitä vaikka mitä kivoja asioita, Kisamatkalla Champion, Estejussit (pohjanoteeraus), valmennus, kisasuunnitelmat, kenttäkurssi missä juuri nyt olen.. Mutta no, mikäs siinä, eksyin kaverin linkkaamana hötölään ja mitäs siellä toivotettiinkaan kun kaatumista ja loukkaantumista. Avot, kiitti ja kuitti.

Viime valmennus oli tosiaan perjantaina ja siitä tulossa vielä klippi jos toinenkin esille. Valmennusta ennen kävin Karin kanssa läpi estejussien mokailut sekä mitä seuraavaksi. Se olikin sitten suuri kysymysmerkki. Lohjalla olisi suokkien 100 cm ja Niinisalossa Lounais-Suomen alumestaruus kentässä. Ensin olin äitille että ehdoton nounou Niinisaloon. Perustelin sen itselleni "koska siitä tulee sanomista". Ja tällä sanomisella viittailtiin viime vuoden mitalikohuun.

Kari sitten oli ehdottomasti sitä mieltä että Niinisaloon. Edessä on vielä kolme tärkeää etappia: esteSM, kenttäSM ja amateur tour. On nyt tärkeää se, ettei oteta liikaa vaan otetaan väliin jotain kivaa, jotain missä saa mennä vähän "aivot narikassa". Ja tämä siis yhtään väheksymättä, voin sanoa että työtä teettää se tuttarikin, mutta parhaamme tulemme myös Niinisalossa yrittämään. Kari kun käski siellä käydä voittamassa, mutta se nyt on vähän turhan aikaista sanoa. Kaikkea voi sattua, muttei toivottavasti alun toiveita.

Hauskaa viikon jatkoa tasapuolisesti kaikille!

6 kommenttia:

 1. Itse ajattelen kilpailun ennemmin niin, että toivottavasti muut kilpailijat yltävät parhaimpiin suorituksiinsa, koska silloin voittaessani tiedän olevani oikeasti paras. Jos muut unohtavat radan tai muuten vain tapahtuu jotain, joka estää heitä suoriutumasta omalla tasollaan, niin mikä voitto se voitto silloin on?

  VastaaPoista
 2. En käsitä miten ihmiset voivat käyttäytyä ja ajatella tuolla tavalla. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän ihmetyttää nämä tyypit. Voin vielä antaa anteeksi jollekin teinille, mutta herrajumala kun moni komentoija on aikuinen!! Kai siinä vaan täytyy ajatella että nämä ihmiset ovat henkisesti jääneet jonnekin epäkypsän teinin tasolle, ja että itse tietää paremmin eikä ota kuuleviin korviin näitä juttuja. Mutta silti välillä ärsyttää, vaikka turhaa onkin.

  VastaaPoista
 3. Katsoin tätä jo eilen sun Facebookista ja jonkun anonyymin sanoja lainaten, on tuo H mieleltään sairas, mikäli tuollaista toivoo. Ja mitä tikkareiden viemistä se on, jos joku haluaa tulla kisaamaan aluemestaruudesta? Kyllä meilläkin pitkään katsotaan ratsastajia, jotka tulevat seuramestaruuksiin vaikka ovat kisanneet aluetta hyvin tuloksin. Asia kuitenkin hyväksytään mukisematta, kaikilla on oikeus kisata siellä missä huvittaa.

  VastaaPoista
 4. ?? Mikä mitalikohu??

  VastaaPoista
 5. Tosi törkeää toivoa toiselle loukkaantumista.. Tsemppiä teille kisoihin! :)

  VastaaPoista
 6. Älyttömintä on tuolla hötönetissä se, että siellä useimmat kirjoittajat on 20+... Teineiltä vielä jotain tuollaista voisi odottaa, mutta että "aikuiset" osaavat olla niin älyttömän lapsellisia.. -.-

  VastaaPoista