25. joulukuuta 2018

Hyvää joulua täältä Floridasta!

Olen koittanut tässä kovasti saada asennettua itselleni jotain kuvankäsittelyohjelmaa sillä haluaisin aivan älyttömästi päästä tekemään uutta ulkoasua blogille. Jostain syystä en kuitenkaan ole vielä saanut (lue: hitaan nettini takia) ladattua photaria koneelle, joten joudutaan vielä hetki kitsastelemaan tällä vanhalla ulkoasulla. Halusin silti tulla toivottelemaan kaikille Hyvää joulua ja aivan upeaa uutta vuotta!Meillä on nyt viime viikolla ollut täällä älytön monsuunisadekeli, kaksi päivää satoi niin että kaksi meidän kolmesta tarhasta oli kaksi isoa uima-allasta, ja koska satoi koko päivän molemmilla kerroilla, hevoset ei käyneet hölkällä ollenkaan. Lisäksi ei saatu niitä tarhaan, koska ne oli niin kamalassa kunnossa. Mulla alko jo yheltä hevoselta pää sekoomaan kahen päivän aikana, joten innolla odottelin sitten tätä joululomaa heh. Nyt siis hevoset on ollut pari päivää lomalla, eli ne on saanut olla tarhassa sen aikaa kun oon siivoillu niitten karsinat. Mulla on nyt toisen groomin hevoset kanssa hoidettavana kun Tony on joululomalla, eli 10 karsinaa ja hevosten tarhaus. Plus sitten kun ne alkaa taas hölkkään niin kaikki muu toki. Ja kun käytössä on vaan kaks tarhaa niin eihän ne mahottoman pitkään ehi tarhaamaan, mutta koitan pitää niitä vähintään puolituntia tarhassa ja omien kanssa oon tehnyt niin että ne vähän vuorottelee pidempiä aikoja eri päivinä. Esim maanantaina kaks mun passia oli tunnin tai puolitoista pihalla niin seuraavana päivänä eri hevoset saa olla vähän pidempään jne. Toki sitten kun mulla on joku hevonen joka sekoo vapaapäivinä, annan sen olla melkein joka päivä vähän pidempään niin sen kanssa tulee huomattavasti paremmin toimeen.

Eilen sain vihdoin aikaiseksi kysyä autoa lainaan että pääsin kauppaan ja kynsihuoltoon. Oon maailman huonon pyytään autoo, en haluu ikinä häiritä ketään, mutta koska täältä farmilta lähimmälle kaupalle on 14 mailia niin ei oikein oo vaihtoehtoja. Ja nyt kun mun tuttu on joulun kotiseudullaan niin jouduin sitten pyytään mun pomon vaimolta autoo lainaan. Se on siis aina sanonu mulle et pyydä ihan koska tahansa ihan mitä tahansa ja ne kyllä auttaa. Mutta oon vaan niin kauheen vaikee pyytämään. Oon tottunu jotenkin koko elämäni vähän selviytymään ite kaikesta ja nyt joutuu välillä pyytään apua niin se tuntuu niin kurjalta. No eniveis. Sain sitten eilen sen auton lainaan ja ajelin kauppaan ja ostinkin niin paljon ruokaa et pitäis elää taas seuraavaan vuoteen asti helposti. Kävin myös kynsihuollossa hakemassa uudet kynnet ja otin sit samalla pedikyyrin, eli vähän hemmottelua näin joulun kunniaksi. Ja tuli kyllä tosi kivat kynnet pakko sanoo! Ikinä ennen en oo pedikyyriäkään ottanut, tuli sekin koitettua. Ne on täällä niin halpoja (uudet kynnet + kallein pedivaihtoehto oli yhteensä 80 dollaria!) joten tuli vähän semmonen kai tässä on kaikkee vähän pakko kokeilla.

Tänään ajattelin että otan kameran tallille ja otan vähän kuvia, mutta oishan voinut vähän paremminkin suunnitella sen. Ensinnäkin unohdin ladata mun kameran, eli mulla oli akkua tasan ei yhtään. Toiseks, kaikki mun hevoset on ollut lomalla viimiset 3 päivää ja ne on kieriny mutatarhoissa, eli ei oo ehkä kaikista edustavimmillaan. Silti ajattelin että vois olla ihan kiva julkasta muutamia kuvia, sillä ei oo tähän hätään muutakaan tullut kuvattua. Ja hei, elämää se on, jokainen kurapallero kuitenkin pestään taas pian kun ne alkaa palaan hölkälle. Nyt ne saa nauttia kurasesta turkistaan ja elää tovin hevosen elämää. Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä pieni kuvaspämmi teille!

"Hei mihin sää oot menossa sen heinän kanssa, tuo se tänne..!" 

Tämä ja alempi kuva on ori McGibson Guitar 


tamma The Party's Rockin

Yritin siis ottaa orista kuvaa mut sille tuli kiire kauraämpärille joka oli mun kädessä heh.
Ja joo, Galapagos rakastaa piehtaroida. Tää ori on ihan mun ehdottomia lemppareita

viimisessä kuvaparissa mun lempparit
 vasemmalla ori Southwind Viking, oikeella tamma The Party's Rockin

Toivotaan että säät täällä pysyy nyt vähän kuivempina! Nyt on pari päivää ollut tosi lämmintä, tänään tuntu et pitkät housut oli aivan liikaa! Mutta palataan mahdollisimman pian, mulla on takataskussa muutama kiva postaus mitä koitan saada toteutettua plus uutta ulkoasua alan tekemään heti vain kun photoshop on latautunut koneelle. Siispä, kuulumisiin!

2 kommenttia:

  1. Ihailin jo instassa noita sun mageita kynsiä <3 Vähän erilainen joulu kun täällä suomessa. Kerrankin täällä on jopa lunta tähän aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo, pikkasen erilainen :D Ja joo mää tykkäsin näistä kynsistä kans hirmusesti 8)

      Poista