Siirry pääsisältöön

danke schön yli 70 lukijalle!

Huh teitä on paljon jo! Eipä ikinä ikinä olisi arvannut että edes kymmenen jaksaisi blogia seurata! Kertokaahan millaisia erikoispostauksia haluaisitte? Jotain kuvapostausta, varustepostausta, tallipostausta (tosin kukaan ei takuulla halua nähdä meidän maalaistallia, ei tee arvoa kisaheposille..), eläinpostausta (meillä on sentään kokonainen eläintarha eläimiä!), jotain? Ehdotelkaa ihmeessä! Itse suunnittelin ainakin jonkin näköistä satulahuopa-postausta, tajusin meinaan huopia pestessäni että niitä on takuulla yli 35! Ja niistäkin ehkä se 30 on "kisahuopia"..  Mutta kertokaas nyt viisaammat mitä haluatte kuulla meistä, minusta, hevosista tai mistä tahansa! Voin vaikka tehdä jotain kivaa kunhan keksitte mitä, yllättäkää minut! 

Iiks, jännittävää, huomenna on sh-kummajaiset ja pitäisi saada toinen kvaali Pyrylle! Jännittää hirmuisesti :) Toivotaan nyt että saadaan edes puhdas perusrata, muuta en toivo! Tänään onkin sitten luvassa varusteiden pesemistä ahkerasti, joten ehkäpä napsaisen samalla kuvat varusteista mitkä lähtee kisoihin, jaksaisiko kukaan edes kiinnostua moisesta? 

Eilen hepot viettivät pakollisen vapaapäivän, Mollaa lukuunottamatta, kun jouduin hälytyksestä töihin. Piti tosiaan olla eilen vapaapäivä, mutta olin töissä sitten 12-18. Samoin tänään piti olla vapaata, mutta kappas, meikä löysi itsensä töistä klo 5.30! Joten pieni on väsymys.. Molla tosiaan oli Terhin treenissä eilen, koska Merjan kisat lähestyy! Huomenna myös Terhi treenailee hieman Mollan kanssa, sitten mennäänkin suoraan kisoihin ;) Ja meikän ja Pyrynkin olis tarkotus mennä, hieman vaan kammoksuttaa kun en tosiaan osaa ratsastaa, on joku ihme "paska ratsastaja"-kausi taas menossa. Liekö muilla ikinä tälläisiä? kertokaa ihmeessä miten tästä pääsee ohi, olisi keskiviikkoon asti aikaa tsempata itseä! Mutta tosiaan takaisin Terhiin, lukaiskaa Terhin ratsastuskertomus tosiaan sen Blogista, itse jouduin sinne töihin kesken lähtemään. Muutaman kuvan kerkesin ottamaan, joten saadaan hieman kuvia tähänkin postaukseen!






Tosin ensimmäinen kuva saattaa olla äitin kuvaama, itse lähdin melko pian pois paikalta. Mutta illalla tai huomenna sitten taas lisää, kommentoikaas ihmeessä niistä postauksista ja muusta :)

Kommentit

  1. Tee satulahuopa, suoja ja pintelipostaus, sulla taitaa noita suojia olla aika monet :D

    VastaaPoista
  2. tallipostaus ois aika jees !

    VastaaPoista
  3. Te ansaisisitte paljon enemmänkin lukijoita. Tää on mun yksi lemppariblogeista, tykkään nimittäin hirveesti sun kuvista <3

    Mutta siis tuo satulahuopa + muut varusteet kuulostaisi kivalle ;) Myös talli postaus voisi olla mukava.

    VastaaPoista
  4. 1 Anonyymi, heh, tosiaan suojia sekä huopia löytyy vaikka muille jakaa :D mollallakin taitaa tällä hetkellä olla 7 erilaiset suojat (+muutamat takasuojat) + 3-4 erilaiset bootsit :')

    2 Anonyymi, jeps, pistän mietintämyssyyn tosiaan! :)

    lillivoitto, oi, ihanasti sanottu! Ja kiitos paljon kehuista, ihana kuulla että joku tykkää ;) Postauksia tässä mietin, laitan myssyyn myös :)

    VastaaPoista
  5. tee tallipostaus! :)

    VastaaPoista
  6. Huopa- & suojapostaus:) näin btw miten oot tehny niihin sun kuvasisvuston kuviin sellasen kivan ja siistin (&läpinkäyvän) vesileiman? Millä ohjelmalla & mistä oot saanu fontit? Kiitos jo etukäteen ja kiva blogi!

    VastaaPoista
  7. Näillä näkymin mahd. tulossa sekä huopasuoja-postaus että tallipostaus! :)

    Johanna, Läpinäkyvä tosiaan on png-formaatin tallennuksella, ensin tein tekstit (pohjalle isommalla SV (joku peruskauno muistaakseni) ja päälle tikkukirjaimilla (oisko ollu normifontilla tämäkin, kenties georgia) sitten Senni Vilander) ja sitten taustanpyyhintä työkalulla poistin tausta värin ja tallensin pngnä. Ohjelmana Adobe Photoshop CS2 ja fontit ihan normaalit muistaakseni, valmiina taisi olla :)

    VastaaPoista
  8. Okkei, ite kun en omista Photaria niin olisko iso mahdottomuus jos pyytäisin sua tekemään vesileiman?

    VastaaPoista
  9. Johanna, ei ole, tosin en omalla koneella pääse kun käymään ku hetkittäin, mut myöhemmin toivottavasti taas pääsen pidemmäksi aikaa :)

    VastaaPoista
  10. Okei kiva, jos tähän laitan ohjeet ja kun ehdit nii heitä mailiin johku97 at gmail.com (c) Johanna J. ja siihen alle johku97.kuvat.fi jotain saman tapaista kuin sinun (aikalailla vapaat kädet), kiitos todella paljon jo näin etukäteen!! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov