Siirry pääsisältöön

Joulukuun Bonus: Videoenergiaa!

Ensin kuitenkin kiitos kaikille todella paljon tsempeistä, olette kaikki mielettömän ihania! ♥
Nyt yritän asennoitua vahvamodeen ja eletään päivä kerrallaan, toivottavasti tämä tästä!

Jade antoi minulle loistavan postaus idean kun keskustelimme seuraavasta kuvaussessiosta. Nyt siis kerään videoita minun hepoista, joita ovat tehneet lähinnä Jade ja minä, yksi on Terhin tekemä ja minun kuvaama. Annan samalla plussia ja miinuksia siitä mistä pidän videossa jne. Omia ja muiden tekemiä videoita ei kuitenkaan voi mitenkään vertailla, mutta jaan tämän siksi niin, että aluksi on muiden tekemiä ja sen jälkeen alkaa omia "parhaimpia" tekeleitä.

28.8.2011 Senni ja ponskinsa Loimihaan Loikissa ! - Tehnyt Jade
Esitietoja: Ensimmäinen Jaden tekemä video meistä, vuodelta 2011. 

+ Tykkään kovasti musiikista, en ollut ennen kuullut kyseistä kappaletta ja sopi mielestäni videoon. Laatu on kivaa ja tarkkaa, videota katsoo mielellään Monipuolista materiaalia, kivoja, erilaisia klippejä

- Miinuksina lähinnä sellaisia mihin ei videontekijä voi vaikuttaa, mutta esimerkiksi se miten ollaan ratsukkona muututtu paljon eteenpäin mielestäni. En tiedä onko miinusta olla "huono" vuoden takaisessa ratsastusvideossa ;)

Mutta yleisesti erittäin kiva video, yksi lemppareista niinkuin kaikki Jaden tekemät. Huimasti on muuten Pyryn harja kasvanut tuosta ja toivon mukaan menokin on tullut vielä paremmaksi ;)

Sennin&Pyryn kooste 1.3.2012 Piken valmennuksesta - Tehnyt Jade
Esitietoja: Toinen video Jadelta, olen äärimmäisen rakastunut näihin!

+ Tuntuu jopa ihan turhalta latoa näissä plussia ja miinuksia kun rakastan näitä niiin paljon! Tässäkin videossa on niin paljon kaikkea kivaa, materiaalia monipuolisesti ja oikein ihana valmennuskooste. Rakastan yli kaiken kohtaa 0:28 alkavaa kohtaa, Pyryn ihanat korvat! ♥

- En edes keksi tähän miinuksia! Valmennus meni tuolloin ihan penkin alle, mutta video on aivan loistava. Musiikkikin taas nappi valinta, eli ei mitään negatiivistä sanottavaa.

Yleisesti voisin sanoa että rakastan. Jade jos joku osaa tehdä ihania koosteita ja tykkään juuri tuosta kun on niin monipuolista materiaalia. Kiva kokonaisuus taas kerran!

  
1.4.2012 Senni ja ponskinsa Salon kisoissa - Tehnyt Jade
Esitietoja: Kolmas ja tällä hetkellä viimeisen Jaden tekemä video meistä.

+ Kolmas Jaden taidenäyte. Tässäkin on ihana musiikki joka sopii videoon. Materiaali on vähintäänkin mieletöntä, sellainen "kulisseissa" fiilis välittyy videolta, tuntuu että pääsee lähemmäksi jotenkin minua en tiedä en! Loistava video ja materiaali, kohta 1:29 on taas niin ihana!

- Ei miinuksia, turha keksiä mitään kun en keksi! 

Ihana, ihana video! Odotan niiiiin innoissani uutta videota meistä, toivottavasti saadaan jossain vaiheessa! Tykkään juuri kaikista klipeistä tässä videolla, jopa niistä missä oma pärstä komeilee, sopii jotenkin tähän videoon hyvin kaikki ;)


Huh, siinä oli tosiaan Jaden tekemät videot mistä itsekin pidän kovasti! En näitä omiani oikeastaan "arvostele" kerroin vain oman mielipiteeni tekstin muodossa. Seuraavaksi luvassa ei niin laadukkaita, mutta minun mielestä jollain tapaa kivoja videoita: 

:: m o l l a - can't be tamed ::

Ensimmäinen tekemäni "kunnon" video Mollasta. Tavallaan tykkään tästä, vaikka onhan tässä vaikka mitä korjattavaa. Tällä työskentelykalustolla kuitenkin mielestäni kohtuullisen kiva ja kiva huomata että olen löytänyt ainakin kivan musiikin tähän! Ehdottomasti paras kohta on 0:09 kun Molla hyppää pystyyn! Suloinen poni jotenkin.. Materiaali muuten ei kummoisempaa, mutta video tuokin, eikös? ;)

:: In Memory - Karats 1998 - 2011 ::

Lurpan muistovideo Yksinkertaisin video ikinä ja klipitkään eivät ole kummoisempia, mutta kyllä varsinkin alku saa minut miettimään ja kaipaamaan herraa kovasti. Tuota ihanaa silkkiturpaa ja maskuliinimiestä! Iso on ikävä pientäisoa miestä!
:: Pike & Pyry - 27. Helmikuuta ::

Video Pikestä ja Pyrystä helmikuulta. Kutsuin tätä ainakin "tekotaiteelliseksi", mutta nyt ainakin katsottuna tykkään aika paljon. Jotenkin kivan paljon eri klippejä tai siis zoomauksia ja muuta. Pyry menee hienosti ja seepiaväri korostaa jotenkin musiikkia. Musiikkina tuollainen herättävä instrumentaalinen rallatus, tykkäään!

:: a perfect day with you - Mollamari ::

Tämä on ehdoton lemppari omista videoista! Rakastan tätä tunnelmaa tässä videossa, on jotenkin rauhallinen ja rento, vaikka kentällä lopussa mennäänkin. Musiikki on ihana, materiaali ihanaa, poni ihana, video mielestäni onnistunut, tykkään kovasti ja vielä enempi!

:: Pyry - T h a t ' s what makes you BEAUTIFUL ::

Viimeisin video mitä olen tehnyt. En tiedä miksi tein, halusin silloin tehdä tuosta koulumateriaalista videota ja tälläinen syntyi. Tykkään tavallaan tästäkin, musiikki on super kiva ja klipitkin yllättävän hyvin saatu kohdilleen, vaikka onkin hieman laaduttomampia.

Lukijat; mikä on sinun lempparisi?

Kommentit

  1. Kaikista kivoin oli kyllä toi toisiks viimenen video Mollasta, siinä oli ihanan rauhallinen ja rento meininki ja ihana musiikki. Mut kaikki oli hyviä, yhtäkään katsoessa ei tullu tylsää :)

    VastaaPoista
  2. Tää oli tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. Jaden tekememistä toinen ja kolmas ehottomasti parhaita.
    Sit sinun tekemistä, tykkään paljon Lurpan muistovideosta:)

    VastaaPoista
  4. ei mikään koska unohdit laittaa mun tekemän videon XD nyyh!

    VastaaPoista
  5. lurpan video oli ihanin ja koskettavin :')!

    VastaaPoista
  6. kaikki niin ihania videoita!<3 :)

    VastaaPoista
  7. Ihania videoita! Ensimmäinen on oma lempparini :)

    VastaaPoista
  8. Lurppa-video on paras huolimatta siitä ettei se teknisesti ole sitä. Se on kuitenkin todella todella koskettava, täynnä tunnetta, jotenkin sun kaipuun aistii siitä ja kaiken rakkauden juuri Lurppaa kohtaan.

    VastaaPoista
  9. Muistan kun näin ensimmäiset videot sinusta ja Lurpasta. Olin ihan lumoutunut ja siitä asti seurannut menojasi :) Voin vain miettiä miten pitkälle olisitte yhdessä kehittyneet! Kaikki ovat ihania videoita :)

    VastaaPoista
  10. toka! vaikka kaikki oli kyllä ihania :)

    VastaaPoista
  11. Heip, nimesin blogisi ehdokkaakseni Equestrian Social Media Awards-kilpailuun, joten älä ihmettele jos sieltä tulee yhteydenottoa. ;)

    http://www.equestriansocialmediaawards.com/

    VastaaPoista
  12. Lurppa on aivan ihana otus.. <3 söpö kuin mikä (:

    ps. tää blogi on aivan ihana.. yks parhaista!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov