7. lokakuuta 2016

Vierotusoireita

Tietääkö muutkin sen? Kun on vain aivan järjetön ikävä tallille? Ratsastamaan, ihan vaikka vain karsinoita siivoamaan. Sitä hevosen läheisyyttä ja kaiken kaikkiaan rentoutumista. Minä kaipaan sitä juuri tällä hetkellä aivan järjettömästi!

No miksen mene tallille? Kun pääsisin. Olen koko tämän viikon ollut kiinni töissä. Kyllä, onhan se ammatinvalintakysymys. Mutta pidän työstäni ja sillä pystyn myös rahoittamaan harrastukseni. Työnkuvani (lue auto ja sitä myöden ajolenkki) on vaihtunut kesälomani jälkeen ja silloin kuin minulla on koko viikko töitä, en yksinkertaisesti ehdi tallille. Tällä viikolla työt on alkaneet klo 9-11 välillä ja loppunut klo 22-02 välillä. Kotiin kun pääsee ei muuta kun ehdi sänkyyn kaatua ja on jo taju pois väsymyksestä. 

 piru vie oli kuvaavat tekstit! - viime viikon teinipeliselfie - voisiko joku opettaa solmimaan nauhat?

Ja ei, en minä missään nimessä valita! Vaikka aluksi muuttuneessa työkuviossa oli myös vastarintaa omalta osaltani, onhan tämä ollut myös kokemuksen kannalta ihan mielenkiintoista. Kolme vuotta kun ajoi samaa lenkkiä niin kyllä tämä on jokaiselta päivältä aina jotain uutta ja kokoajan oppii. On tällä viikolla kyllä sitten testailtu paineensietokykyä, ketutuskäyrää kuin hukkailtukin 100€ arvosta tavaraa. Ei siis tosiaankaan firman vaan ihan ihka omaa omaisuutta älkää pelätkö ;)

Mutta se tunne mikä nyt on sisällä. Se on niin vaikea kuvailla. Olen niin ahdistunut. En tiedä mistä se johtuu tai miten sen saisi pois. Havahduin tähän viime perjantaina kun kävin Pyryn kanssa pyörälenkillä. Olin silloin niin iloinen. Vaikka elämä potkii ylipäätään tällä hetkellä, silloin juuri kun olin lenkillä Pyryn kanssa tunsin olevani onnellinen. Nyt viikko takaperin olen vain ahdistunut. Enkä osaa paikallistaa omassa mielessäni syytä miksi olen niin ahdistunut. En tiedä pystyykö ketään sitä edes selittämään. Kohtalontovereita?

Onneksi alkoi viikonloppu. Lyhyt, mutta viikonloppu se silti on. Seuraavaksi pitää jo sunnuntaina rientää töihin, mutta sitä ennen aijon tallilla nauttia aivan jokaisesta hetkestä. Ja HIHSkin lähestyy.. Onko muuten joku tulossa Helsinkiin? Mehän ollaan siellä Pyryn kanssa torstaina ja perjantaina hyppäämässä. Toivottavasti nähdään paljon kannustusjoukkoja siellä ;)

10 kommenttia:

 1. Osta Sievin kengät sillä boa-kiristyssysteemillä. Ihan parhaat :D saa äkkiä jalkaan ja jalasta pois kun alkaa ajamaan (ajan ilman kenkiä) eikä nauhat aukee :D t: toinen rekkakuski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sen suhteen pihi, että menen näillä työnantajan tarjoamilla kengillä jatkossakin :D tiedän kyllä paremmatkin systeemit mutta hyvin pärjää näinkin :)

   Poista
 2. Kuka sun hevoset hoitaa, kun oot töissä? :) Tai hoidatko niitä ylipäätään normaalistikaan itse päivittäin? :D Ja kuka ne liikuttaa/jäävätkö ne liikuttamatta? Uteliaisuutta kyselen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen miten oon töissä, muttq äiti hoitaa. Itse pyrin jos töiden suhteen mahdollista tekemään vähintään kaksi tallia ja siivoamaan tallin + tietty liikuttamaan x määrä hevosia. Jos sellainen työviikko etten pääse tallille ollenkaan äiti ja kaverit auttaa liikutuksessa ja tallien hoidossa :)

   Poista
 3. Hei Senni! Saanko tehdä Pyrystä videon :)? Sulla on komeet ja hienot hevoset! Tykkään sun blogista hurjan paljon :)!

  VastaaPoista
 4. Jäätkö yöksi Pyryn kanssa Helsinkiin vai ajatteko takaisin? :)

  VastaaPoista
 5. Saako bannerin kopioida blogiesittely-postaukseen tämän blogin kohdalle? :)
  Postaus julkaistaan joulukalenterissa.

  VastaaPoista