15. marraskuuta 2016

Ihan kreisi idea?

 Pientä yöpohdintaa!

Käydessäni läpi palkintovarastojani huomasin että minulla on jäänyt kasa ruusukkeita täysin käyttämättä! Tämähän ei sovi, jotain on keksittävä.

Koska tänä vuonna ei saada enää järkättyä kilpailuita mihin kyseiset palkinnot sopivat ajattelin toteuttaa pähkähullua ideaa; virtuaalikilpailut!

Melkein kaikki tietävät sellaiden sivuston kun Dressage Onsite. Samaa periaatetta nyt siis toteuttaisimme, järkäten koulukilpailut tasolla helppo c-a ja estekilpailut omavalintaisella korkeudella (min 50 cm) tyyliarvostelulla.

Osallistumismaksu 5€, 6 parasta palkitaan. Lisäksi molempiin kilpailuihin osallistuneet kilpailevat Kisamatkalla Virtuaalicupissa, jossa kolme pienintä sijalukua saaneet palkitaan erikseen. Myös kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkinto ;)

Ihan liian kreisiä? Mitäs sanotte? Tämä siis vaan pinnallista pohdintaa jos nyt päätetään moinen järkätä niin eiköhän siitä tule isompi ja tarkempi selostus ;)


16 kommenttia:

 1. Joo, jee! Mä oon mukana koulukisoissa, mikäli vaan ratsastuspohjat sen suo jos ei maneesia saada käyttöön...

  VastaaPoista
 2. Milloin tulee treenipostauksia? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun päästää treenaamaan, nyt on ollut vähän turhankin kevyt jakso kun töissä on pitänyt kiirettä! :)

   Poista
 3. Ihan mielenkiintoinen idea! :) Kouluosuus on varmaan helpompi toteuttaa, kun samankokoinen rata ja sama ohjelma. Mutta mites toi estekisa? Sama rata voi olla niin erilainen erikokoisissa maneeseissa/kentillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin että tässä vois käyttää vakiorataa :) käytännössähän sillä ei oo väliä jos radat eroo toisistaan hieman kun toteutetaan tyyliarvostelulla :)

   Poista
 4. Ei musta kuulosta hullummalta, aika hauska idea itseasiassa. Voisin jopa osallistua, vaikka ratsastus on pienemmässä roolissa hevosen kanssa, jos vain saadaan maneesikeikka sopivasti tehtyä ��

  VastaaPoista
 5. Ainakin tuo kouluosuus voi olla helppo toteuttaa! :D Täytyy varmaan osallistua, mikäli tää toteutuu. ;)

  VastaaPoista
 6. Hieno idea! Kiva, että sinulla on innokkuutta kylvää aktiivisuutta syksyn harmauteen. Toivotaan paljon osallistujia, hyvää mieltä ja kehkeytyköön näistä kisoista jotain suurempaakin tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa hauskalta idealta! Mä olen ehdottomasti mukana koulukisoissa, jos vaan kentän pohja sallii osallistumisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. super! :) Osallistumisohjeet tulee ihan lähiaikoina!

   Poista
 8. Oi, kuulostaapa hauskalta, ehdottomasti mukana, jos päätät toteuttaa!

  VastaaPoista