27. marraskuuta 2016

Valmennusviikonloppu 2/2

Ja taas mennään! Eilen valmennuksessa jumppailtiin ja tänään sitten hypättiin rataa. Sain Jennan pestattua kuvaamaan, joten saatiin vähän muutakin kun kypäräkameramateriaalia. Pyry oli kotona jo varustaessakin ihan pöheli, se puhisi ja möhelsi, ilman mitään sen kummempaa syytä! En tajua mikä sitä vaivasi, heh.

Ratsastaessa Pyry tuntui tosi kivalta jo heti alkuun, ihan sopivasti eteni ja oli tosi kiva hypätä. Kaikki paikat osuivat ja hyppääminen oli helppoa. Kunnes tein yhden pienen virheen.. Ihan normaalisti olin tulossa viimeisen radan pystylle, mutta näin paikan ihan tuhottoman kauas. Siinä vaiheessa olisi pitänyt vain istua ja odottaa pienen pidätteen kanssa mutta mitäs minä, koitan tappopaikalta tuupata yli. No eihän se tietenkään mene. Pöheli sitten sen verran sai tasapainoni horjahtamaan, että siellä kaulalla killuessani moksahdin alas.. Ja Pyry tietenkin hörvät hörössä jatkoi maneesia pitkin eikä edes antanut kiinni. Heh.

Huomaa tosiaan hyppytauon minussa. Nyt pitäisi ensi vuodeksi taas ostaa ratsastuskouluun kymppikortti ja tällä kertaa ajattelin ostaa kahteen eri kouluun. Jospa siitä saisi taas lisää kilometrejä ratsastukseen ja sitä kautta lisää hyppyjä ja treenejä! Sen enempää mutisematta, videolla muutamia hyppyjä. Pyry kyllä hyppäsi tänään ihan superhyvin, vaikka edelleen oli hieman kädelle vahva ja aluksi hieman nyppi ohjaa. Radalla kaikki vaan - sitä yhtä lukuunottamatta - osui hyvin kohdalleen ja kaikki meni ihan putkeen. Ehkä me tästä vielä opimme ;)


4 kommenttia:

 1. Eikä, no välillä näin :D Mä jo aattelin että sä et ikinä tipu!

  VastaaPoista
 2. Voi ei :D Nää on näitä, mutta hienolta näyttää tossa videolla!

  Pakko vielä kysyä että millä teet blogin bannerit? Varsinkin tuo animaatiobannerin tekeminen kiinnostaa tosi paljon ja olen yrittänytkin, mutta en ole vielä saanut tulosta joka ei olisi laadultaan täyttä sontaa... :s


  Ps. jos vain haluat/jaksat, niin sellainen postaus olisi kiva missä selitäät miten teet bannerit (;

  VastaaPoista
 3. Voi hassu Pyry :) Voiko teillä päin ostaa ratsastuskoulun kortin vain estetunneille vai pitääkö käydä tavallisillakin tunneilla?

  VastaaPoista
 4. Blogien esittelypostaus #1 on julki, käykäähän lukemassa mielipiteeni blogeistanne!

  Joulukalenteri: Lukemani blogit #1

  VastaaPoista