Siirry pääsisältöön

Maastoesteitä ja läpiratsastusta - kuvapläjäys!

Tosiaan siinä olikin sitten minun eilinen päivä kiteytettynä. Aluksi oli tarkoitus mennä Mollan ja Iidan maastoestekilpailuihin, mutta minulle ei tiedoitettu että kyseisessä kisassa on myös nurmipohjaa, joten jätimme sitten sen pois. Ja olin kyllä vihanen. Iida kuitenkin meni vielä Mollan kanssa sitten hyppäämään maastoesteitä, ensin verkattiin tukeilla, sitten portaat, banketit, 4 radan estettä (3 tukkia ja alashyppy) ja sitten vielä vesiesteellä kaksi estettä (vesi, ylämäki ja hyppy ja suoraan vedestä hyppy). Molla oli hieman velmun oloinen, vesiesteellä onnistuivat hypyt parhaiten, lisäksi alashypyt olivat hyvät. Kuvaajan kuvaustaso oli kyllä heikkoa, mutta kuvia kuitenkin ;) Tässä nytten Mollasta ja Iidasta sitten kuvakollaasia vielä ^^

 Mollan jälkeen vaihdettiin satula Lurpalle ja Pike ratsasti Lurpan vielä läpi. Tosiaan lauantaina (vielä ainakin) ollaan menossa koulukisoihin ja Pike sitten auttoi ratsastamalla hepan läpi. Oli parempi kun viime kerralla, Pike kehui ja sanoi että vielä on vasemman laukan kanssa tekemistä, mutta muuten on jo erittäin hyvä. Käski sitten viestitellä miten kisat menee ja halaili taas Lurppaa lopuksi, kun  oli niin hieno poika! Tästäkin sitten kunnon kuvapläjäys, melko kuvapainoitteinen postaus oli sitten tämä, mutta ehkä huomenna tulee enempi tekstiä? Toivon mukaan! Mutta nyt niitä kuvia.

Viimeisessä kuvassa taustajoukot siis (Pike & Äiti) ;) Osan kuvista kuvasi Iida, en nyt muista mitkä mutta samapa tuo. Sitten tähän loppuun kerron vielä että huomisen postaus tulee olemaan kisavarusteista! Tosiaan kylläkin vain koulukisavarusteet, mutta kuitenkin. Puunauksen ohella sitten otan oikein kuvat ja laitan sitte tänne niin näette meidän kisavarustuksen, sekä Mollan että Lurpan :) Mutta nyt, kommenttia ja kaikkea! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä Amerikka on minulle opettanut?

Tämä postaus ei liity oikeastaan yhtään hevosiin, mutta koska kirjoittaminen on minulle tällä hetkellä - kuten aikaisemminkin - aivan uskomattoman hyvää terapiaa, ajattelin että asian tänne kirjoittaminen olisi ehkä hyväkin asia. Nyt viimeisen viikon aikana olen koittanut löytää itseäni uudelleen ja päästä yli kaikista montuista mitä matkallani on ollut. 
Olen asunut Amerikassa nyt tarkalleen 1 vuoden, 4 kuukautta ja 13 päivää. Tänä aikana minulla on ollut aivan älyttömästi uuden oppimisen lisäksi tuhansia erilaisia tunteita joita olen käsitellyt. Olen kaksi kertaa hypännyt tänä aikana täysin tuntemattomaan, paikkoihin mistä en tunne ketään. Myönnän jopa itse olevani melko rohkea tehdessäni täällä muutoksia, joita edes monet kanta-asukkaat eivät tekisi, sillä heillä ei ole siihen rohkeutta. 
Olen oppinut kommunikoimaan ihmisten kanssa, käynyt monissa erilaisissa paikoissa ja saanut muutamia hyviäkin ystäviä matkalla. Olen värjännyt hiukseni punaiseksi ja sen jälkeen halunnut blondiks…

Kuvia viikkojen varrelta

Ennen kuin aloitan postauksen haluan tosissani kiittää kaikkia jotka tsemppasivat minua viime postauksessa. Postauksen kirjoittaminen auttoi minua aivan hirveästi, kuin sain hieman purkaa tuntojani ja jälkeenpäin selkeyttää ajatuksiani lukiessani postausta ja teidän kommentteja. Onneksi asiat alkavat pikku hiljaa siirtymään positiivisemmaksi ja alan olemaan oma iloinen itseni! Autoa ei vielä ole tullut ostettua, mutta eiköhän sekin tässä aivan pian saada hankittua! Floridassa ollaan vielä seuraavat 5-6 viikkoa ja sitten on muutto takaisin Pennsylvaniaan. Samalle farmille missä työskentelin USA:an muuttaessani!Mutta tosiaan! Olen nyt satunnaisesti ehtinyt kantamaan kameraa mukana ja yksi aamu olikin niin kaunista (ja pirun kylmä) että oli pakko kipaista kesken työpäivän hakemaan kamera. Testailin sitten hieman muutamia sumukuvia, mutta eihän niistä tämän ihmeellisesmpiä tullut. Päätin sitten kuvata hiittejä, mutta koko päivä tuntui olevan tosi hankala ja oikein mikään kuva ei tupannu…

Miten hoidan passini?

Viimeksi kirjoitellessani työstäni enemmän, mielessäni kävi, että olisi kiva kertoa miten täällä hoidan hevoseni yksityiskohtaisemmin. Toki riippuu niin paljon päivästä mitä milloinkin hevoset tarvitsevat, mutta tässä nyt yksi esimerkki teille, olkaa hyvä!
Periaatteessa siis lähdetään liikkeelle siitä että jokainen hevonen harjataan ja tarkastetaan ettei sillä ole haavoja tai turvotuksia. Minä ostin itselleni omat harjat, sillä en tykännyt tallin tarjoamista, ja nyt minulla on käytössä yksi pehmeä, yksi kova, kumisuka ja harjaan tarkoitettu harja. Lisäksi minulla on Showsheen ja ötökkämyrkky tarvittaessa käytössä.
Sen jälkeen onkin aika tutustua siihen mitä extra asioita kukakin hevosista tarvitsee. Tämä kohta sitten vaihteleekin päivittäin ja viikoittain tosi paljon, sillä se riippuu juuri siitä mitä juuri sinä päivänä on tehty tai onko jotain uutta tarjottavaa johonkin vanhaan vaivaa. Kerron nyt kuitenkin teille miten hoisin hevoseni viime tiistaina. Viime tiistaina meillä oli hiit…