Siirry pääsisältöön

"Äiti, mun blogi ei oo mikää markkinapalsta"

"mutta eihän sitä ikinä tiedä ketä sitäkin lukee"


No ehkä mä tän kerran sitten suostun siihen mitä äiti haluaa. Vaikka tosiaan tää ei oo markkinapalsta ja tuskin tätä kautta ainakaan ostajaa löytyy. Tai no eihän sitä ikinä tiedä miten ja mistä se löytyy, mutta mieliksi olen kuitenkin. Äiti alkaa olemaan siinä väsymys pisteessä että ehkä haluaa päästä jo eroon? En tiedä en. Tänään siis onneksi sää hieman suosi, oli kohtalaisen kivan näköistä (vaikka kesällä näyttäisi vielä paremmalta..) ja aurinko pilkisteli, ja sain otettua talokuvat. Lähinnä kuvailin ulkoa kun sisältä ei ole aivan edustuskunnossa (lue: paikat sekaisin, pitäisi siivota tämä yläkerta..). Jotenkin haikea fiilis kuvaillessa, tämä oli kuitenkin minunkin unelmapaikkani. Loistavat maastot, lähellä kenttä, eikä kaukana maneesitkaan. Tarpeeksi tarhatilaa ja kentänkin saisi rakennettua talon viereen. Mutta no, aina ei voi voittaa ja ymmärrän täysin tilanteen ja äidin jaksamuksen..

Omakotitalo piharakennuksilla Ypäjällä



"1,5 kerroksinen talo, jonka alakerrassa olohuone, makuuhuone,keittiö,wc, lämmin ja kylmä eteinen, kodinhoitotilat, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa makuuhuone, aula ja paljon huoneeksi sopivaa tilaa harjakaton alla. Alakerran pinta-ala ulkomitoin noin 95 m2. Rakennettu 1950 luvun loppupuolella.

Tallirakennuksessa karsinat 3 hevoselle, heinävaja, sauna ja varasto. Yläkerrassa lämmin satulahuone ja paljon vapaata käyttötilaa. Ulkomitoin noin 250 m2.

Toinen piharakennus, jossa autotalli, puuvaja, varasto ja kerhohuone. Ulkomitoin noin 150 m2.
Rauhallinen tontti, noin 0,52 ha, maalaismaisemalla pellon laidassa, loistopaikka hevosharrastajalle.

Kysy lisää: 0400783640/Kari, 0400800817/Katja tai sähköpostilla kaakuni_70@mollamaija.net"
Sijainti: Kanta-häme, Ypäjä, Laurilantie 4
Hinta: 145 000 €





Kuva 1: pellon reunasta alkaa siis maapläntti
Kuva 2: Sisäpihaa, reilusti tilaa autoille ja koirille
Kuva 3: Tallin takapiha, hiekoitettu hoitopaikka
Kuva 4: Tallin kaksi karsinaa + pikkukarsinan kulma

Ensi kerralla sitten lupaan jotain muuta!

Kommentit

  1. Ihanan näkönen talo ja piha! Voi ku oiski rahaa, muuttaisin saman tien pois täältä vuokrakämpästä ja hepankin sais omaan pihaan... :) No, haaveeksi jää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haave tämä minullekin pitkään oli! Arvaa olinko onnellinen kun 6-7 vuotta sitten tänne muutettiin. Unelma muuttui todeksi, harmi kun nyt joudutaan luopumaan.. Ja jatkan kyllä haaveilua uudestaan omasta tallista, takuulla! :)

      Poista
  2. aivan ihanan näköinen paikka! harmi kun ei ole varaa muuttaa ja kaikki kaverit ja valmennuspaikka jäis tänne. kysyn vain ihan uteliaisuudesta, onko talliin tilaa rakentaa enemmän karsinoita vai mahtuuko vain nuo kolme?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ole, tuo pohjarakenne on niin erilainen tallissa. Mutta vaihtoehtoja tuohonkin on kehitelty, esimerkiksi toisesta autotallista saisi hyvin 4 hevosen tallin + satulahuoneen tms.. Se on vain siitä suunnittelusta kiinni, tilaa tosiaan löytyy :) ja tietenkin aina voi tuon rakennuksen pistää matalaksi ja rakentaa uudelleen, siitä saa taas reilusti tilaa lisää!

      Tämä on kyllä mielettömän kiva paikka, itse tykkään todella paljon!

      Poista
  3. Mihin te muutatte kun saatte myytä ja pidättekö hepat vielä?=) T:Naapuri Irene :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskustaan muutetaan ja kyllä hepat vielä pysyy, muuttavat vain johkiin täyshoitotallille :) Arttu voi olla että muuttaa tonne mihin myitte sen suokin (öö.. mikä sen nimi olikaa :D) mut Molla ja Pyry lähtee keskustaan mukana ^_^

      Poista
    2. Okei juu :) Rapsakka sen nimi oli :)

      Poista
  4. Mikä lämmitys talossa on? Onko karsinat eu-hyväksyttyjä? Laitatko myöhemmin kuvia talosta sisältä?

    Meidän perhe olis vähän kiinnostunu :)

    VastaaPoista
  5. Itse lämmitetään puulla, kaksi pystymuuria, keittiössä puuhella jne. Sähkölämmityksen kuitenkin saa, mutta ollaan itse tykätty lämmittää puulla. Tallin on eu rajojen sisällä vähän niin ja näin, jos oikein tarkkoja ollaan niin toinen karsina on pari senttiä liian matala (en mene nyt vannomaan tätä, varmistan vielä tuolta meidän isännältä tietää paremmin) Sisältä otinkin pari kuvaa, mutten viitsinyt julkaista, on niin sekaista, mutta laita vaikka sähköpostia minulle senni.roito@mollamaija.net niin lähetän heti sisäkuvat kun saan siivottua :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov