Siirry pääsisältöön

Niinisalo: Lauantai välitulokset

Ensin tuli vitutus, sitten itku. Lopulta se vain meni ohi ja suunta eteenpäin!


Koulukoe 59,79%, -60,315
Estekoe hyl
Väliaikatulos hylätty estekokeessa

Edit rataesteiden hylkäys tuli kun tipuin kyydistä seitsemännellä esteellä. sitä ennen ei ole aikoihin noin hyvin rataa hypätyy.. kiesus sentään!


Koulukoe 62,22%, -56,67
Estekoe 4vp
Väliaikatulos -60,67

ps. löydettiin Lehmän identtinen kaksonen!

Kommentit

 1. oho, ootin bloggerin esikatselun perusteella, että lehmän kanssa ois tullut hylky mut jee! hirveesti tsemppii loppua kohden :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi lehmähän vetää hyvin, tsemppiä huomiseen!

  VastaaPoista
 3. Hah vähän samoja fiiliksiä kun sulla ilmeisesto pyryn kaa esteillä meillä tänään. Varmaan yksi parhaista radoista, lukuunottamatta niitä kahta kieltoa, joista hylky tuli..:D Tsemppiä maastoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, kiitos :) On kyllä uskomatonta, fiilis on niin eri kuin tulos!

   Poista
 4. En ookkaan tajunnu että Alli on noooin iso :D vai hämääkö tuo koulukuva vain?

  VastaaPoista
 5. Eikös toi toinen kirjava ole Visible Kid? :)

  VastaaPoista
 6. Älä anna ton masentaa, uskot vaa siihen että kyllä se vielä onnistuu. Voisin sanoa että leukarintaan ja menoks, mutta ei kun pää pystyyn vaa eikä nöyristellä muita, itteähän vartenhan sitä kisataan eikä muiden. Jos nyt epäonnistui niin ei voi mitään, en voi sanoa muuta kuin että yhtään noin hyvää ratsastajaa en ole nähnyt joka ottaa epäonnistumisetkin noin hyvin ja antaa vaan mennä entistä lujempaa. Suurella kunnioituksella sinua kohtaan Senni haluan vain sanoa että sä ja sun hevoset olette kenttäratsastukselle suuri rikkaus ja susta tulee vielä tähti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos aivan ihanasta kommentista! ♡ Toivotaan että tästä olisi vain suunta ylöspäin! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä Amerikka on minulle opettanut?

Tämä postaus ei liity oikeastaan yhtään hevosiin, mutta koska kirjoittaminen on minulle tällä hetkellä - kuten aikaisemminkin - aivan uskomattoman hyvää terapiaa, ajattelin että asian tänne kirjoittaminen olisi ehkä hyväkin asia. Nyt viimeisen viikon aikana olen koittanut löytää itseäni uudelleen ja päästä yli kaikista montuista mitä matkallani on ollut. 
Olen asunut Amerikassa nyt tarkalleen 1 vuoden, 4 kuukautta ja 13 päivää. Tänä aikana minulla on ollut aivan älyttömästi uuden oppimisen lisäksi tuhansia erilaisia tunteita joita olen käsitellyt. Olen kaksi kertaa hypännyt tänä aikana täysin tuntemattomaan, paikkoihin mistä en tunne ketään. Myönnän jopa itse olevani melko rohkea tehdessäni täällä muutoksia, joita edes monet kanta-asukkaat eivät tekisi, sillä heillä ei ole siihen rohkeutta. 
Olen oppinut kommunikoimaan ihmisten kanssa, käynyt monissa erilaisissa paikoissa ja saanut muutamia hyviäkin ystäviä matkalla. Olen värjännyt hiukseni punaiseksi ja sen jälkeen halunnut blondiks…

Kuvia viikkojen varrelta

Ennen kuin aloitan postauksen haluan tosissani kiittää kaikkia jotka tsemppasivat minua viime postauksessa. Postauksen kirjoittaminen auttoi minua aivan hirveästi, kuin sain hieman purkaa tuntojani ja jälkeenpäin selkeyttää ajatuksiani lukiessani postausta ja teidän kommentteja. Onneksi asiat alkavat pikku hiljaa siirtymään positiivisemmaksi ja alan olemaan oma iloinen itseni! Autoa ei vielä ole tullut ostettua, mutta eiköhän sekin tässä aivan pian saada hankittua! Floridassa ollaan vielä seuraavat 5-6 viikkoa ja sitten on muutto takaisin Pennsylvaniaan. Samalle farmille missä työskentelin USA:an muuttaessani!Mutta tosiaan! Olen nyt satunnaisesti ehtinyt kantamaan kameraa mukana ja yksi aamu olikin niin kaunista (ja pirun kylmä) että oli pakko kipaista kesken työpäivän hakemaan kamera. Testailin sitten hieman muutamia sumukuvia, mutta eihän niistä tämän ihmeellisesmpiä tullut. Päätin sitten kuvata hiittejä, mutta koko päivä tuntui olevan tosi hankala ja oikein mikään kuva ei tupannu…

Miten hoidan passini?

Viimeksi kirjoitellessani työstäni enemmän, mielessäni kävi, että olisi kiva kertoa miten täällä hoidan hevoseni yksityiskohtaisemmin. Toki riippuu niin paljon päivästä mitä milloinkin hevoset tarvitsevat, mutta tässä nyt yksi esimerkki teille, olkaa hyvä!
Periaatteessa siis lähdetään liikkeelle siitä että jokainen hevonen harjataan ja tarkastetaan ettei sillä ole haavoja tai turvotuksia. Minä ostin itselleni omat harjat, sillä en tykännyt tallin tarjoamista, ja nyt minulla on käytössä yksi pehmeä, yksi kova, kumisuka ja harjaan tarkoitettu harja. Lisäksi minulla on Showsheen ja ötökkämyrkky tarvittaessa käytössä.
Sen jälkeen onkin aika tutustua siihen mitä extra asioita kukakin hevosista tarvitsee. Tämä kohta sitten vaihteleekin päivittäin ja viikoittain tosi paljon, sillä se riippuu juuri siitä mitä juuri sinä päivänä on tehty tai onko jotain uutta tarjottavaa johonkin vanhaan vaivaa. Kerron nyt kuitenkin teille miten hoisin hevoseni viime tiistaina. Viime tiistaina meillä oli hiit…