11. helmikuuta 2016

Kaikki Kisamatkalla Champion 2016 -tapahtumasta

Tapahtuma, joka toteutetaan pienellä porukalla, mutta sitäkin suuremmalla sydämellä.


Mistä on kyse?
Kyseessä on siis Kisamatkalla Champion 2016 - kaikille hevosille ja poneille avoin Match Show näyttely, ehdottomasti eteläisen suomen makein mätsäritapahtuma mitä ei kannata jättää välistä! Vaikka olemmekin päätarkoituksellisesti upeiden palkinnoiden ympäröimä Match Show näyttely, meillä on myös mm expoalue, erittäin maittava ja kattava buffet ja oheisohjelmaa. Tänne kannattaa tulla myös kauempaa! Tapahtuma järjestetään 18. kesäkuuta 2016. Luokkia näyttelyissä on 5 kappaletta; Suomenhevoset, ponit, nuoret, muut hevoset ja seniorit. Lisää näyttelyiden kulusta voi lukea täältä. Paikalla on myös virallinen valokuvaaja Pilvi Vähämäki Photography joka ikuistaa halutessasi hevosen virallisella kuvauspisteellä.

Millaiset ovat puitteet?
Puitteet meillä ovat ensiluokkaiset. Aloitetaan siitä, että Forssa sijaintina on todella upea; tänne on helppo löytää ja kaikkialle on yhtä lyhyt matka - olet sitten tulossa pääkaupunkiseudulta tai Tampereen tai Turun kupeesta. Pilvenmäen Ravirata (Pilvenmäentie 7, 30420 Forssa) on mukavan syrjässä, mutta kuitenkin sinne on helppo löytää. Ja mitkä puitteet odottavatkaan Pilvenmäellä! Tilaa on paljon niin yleisölle, hevosille, taustajoukoille kuin exponpitäjillekin. Katso tapahtuman pohjapiirrustus tästä (tulossa!). Hevosille on käytössä useat kymmenet valjastuskatokset ja sen lisäksi ennalta on varattavissa noin kymmenkunta karsinaa. Kokonaisuudessa valjastuskarsinoita on 27 kappaletta, joista 10 on varattu BIS-kehään pääseville hevosille. Valjastuskatosten läheisyydessä on myös vesipiste ja WC. Halutessasi voit myös ostaa erillisiä poletteja pesukarsinaan.

Toto-hallista löytyy maukas buffetti joka tarjoaa mm kotitekoista suussasulavaa makaroonilaatikkoa (sis lasin maitoa / mehua) sekä ostettavissa on myös esimerkiksi tonnikala- tai kanasalaattiannokset. Unohtamattakaan tietenkään perinteisiä leipiä, leivoksia, muita herkkuja ja juotavia. Perinteinen makkaranpaistopiste löytyy toto-hallin välittömästä läheisyydestä.


Kiitollisia osallistumisestasi - me palkitsemme!
Kisamatkalla Championissa ei kannata olla huolissaan että jäisitte ilman palkintoja; meillä kaikki palkitaan! Jo näyttäessäsi hevosesi / ponisi kehässä, olet kartuttanut palkintosaldoja ylös ja saanut mm. ruusukkeen, arvostelupöytäkirjan, kunniakirjan sekä hevosille erinomaisesti maistuvan herkkupussin. Jos tästä vielä pääsette jatkamaan eteenpäin on tarjolla mm. Hertjekker.netin valokuvauslahjakortteja, ProHay heinäpaaleja, Playsson.netin lahjoittamia St. Hippolytin rehuja.. Unohtamatta aivan upeita suomalaista käsityötä olevia ruusukkeita, pokaaleita ja kaulanauhoja! Ei hätää, paikalta ei tarvitse siis poistua missään nimessä tyhjin käsin (ja onhan siellä se expoalue! Sieltä hakemaan vähintään lohdutuspalkintoja, jos ei meiltä niitä tarpeeksi liikene!). Ja tietenkään unohtamatta ihania erikoispalkintojamme, joita ovat mm. Vetrein Veteraani, Puunatuin Pari, Potrein Poni ja Viehättävin Väri.

Eikä tässäkään vielä kaikki! Meillä on alkamassa maaliskuussa kampanja - tällä hetkellä odottelemme varmistusta yhteistyökumppanilta - jossa joka viides näyttelyyn ilmoittautunut  voittaa Sponsorin lahjoittaman pienen tuotepalkinnon! Kaikki voittajat ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja palkinnot saa ilmoittautumisen yhteydessä.

"Opi arvioimaan rakennetta" - tietopaketti
Yhteistyössä Suomenhevosliiton kanssa, järjestämme noin tunnin kestävän luentotyyppisen tietopaketin, jossa kaikilla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kuulemaan miten hevosen rakennetta voidaan arvioida. Tietopaketin vetää arvostettu ent jalostusjohtaja Terttu Peltonen.

Kisamatkalla Kiihdytysajot sponsored by 
Pienet ponit satuloidaan ja kuusi ponia kerrallaan astelevat areenalle ottaen koko Pilvenmäen etusuoran käyttöönsä. On aika ottaa ponista mittaa noin 400m laukkaspurtilla! Kisamatkalla Champion järjestää kaksi Pikkuponien laukkalähtöä, ensimmäinen noin klo 10 aamulla ja toinen ennen BIS-kehän alkamista. Ensimmäinen lähtö on shetlanninponeille avoin ja toinen alle 130 cm korkeille poneille avoin. Kaikki ponit palkitaan

Ilmoittaudu mukaan kiihdytysajoihin!
Lähtömaksu 5€ joka maksetaan paikan päällä kansliaan ennen lähtöä. 
Ilmoittautuminen 21. toukokuuta mennessä osoitteeseen decnestys@gmail.com. Otsikoi viestisi "Kisamatkalla Kiihdytysajot ilmoittautuminen".
Ilmoittautumisessa tulee selvitä seuraavat asiat: Ponin nimi, rotu, sarja (1= shetlanninponit, 2= alle 130 cm korkeat ponit), ratsastaja.
6 ensimmäistä ilmoittautunutta pääsevät mukaan, mutta halutessasi voit ilmoittautua myös varapaikalle.
Otathan huomioon ettei ratsukoita ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Ratsastajalla kypärä- ja turvaliivipakko!

kuvaaja Mirella Ruotsalainen / Hertjekker.net

Valokuvaamaan paremmille paikoille? Hae Kuvaajapassia!
Oletko innostunut valokuvaaja, joka haluaa päästä kiertämään vapaammin kehiä ympäri (noudattaen kuitenkin annettuja reittiohjeita) ja päästä virallisen valokuvaajan kanssa kuvaamaan valokuvauspisteelle? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus - hae itsellesi Kuvaajapassia. Kuvaajapassilla pääset kuvaamaan muulta yleisöltä suljetulle alueelle sekä viralliselle valokuvauspisteelle. Passeja on tarjolla 20 ensimmäiselle halukkaalle ja ne tulee varata ennakkoon. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen decnestys@gmail.com otsikolla "Kuvaajapassi -hakemus". Kerro hakemuksessa ainakin oma nimesi, puhelinnumerosi sekä toimiva sähköpostiosoitteesi. Passi on noudettavissa kansliasta omalla nimelläsi tapahtumapäivänä.

Me täällä, missä muualla?
Kisamatkalla Champion näkyy ja kuuluu aktiivisesti Sosiaalisessa mediassa. Seuraa meidän tapahtumasivujamme facebookissa ja pistä välilehtiin ylös tapahtuman virallinen sivu joka löytyy täältä. Olemme myös Helsinki Horse Fair messuilla yhdessä Playsson.netin kanssa. Tule siis sinne ihailemaan palkintojamme ja kysymään jos joku askarruttaa mieltä! Tai muuten vain juttelemaan.


Vieläkö harkitset? Ei kun ilmoittautumaan!
Askarruttaako vielä jokin? Kysy, me vastaamme!

24 kommenttia:

 1. Huippua! ^^ Olispa mullakin hevonen että voisin osallistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin lainata hevosta ;) Saat pitää palkinnot!

   Poista
 2. Ihailtavaa aktiivisuutta! Arvostan :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hurjan hienolta! Jos asuttais pari sataa kilsaa lähempänä, osallistuisin ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Toivoitaan että tästä tulee yhtä hieno kuin mitä päässäni suunnittelen, parhaani ainakin yritän!

   Poista
 4. Ihan mahtavaa! Minä arvostan myös todella paljon! Lueskelen aina teidän järjestämiä tapahtumia ja kaikki kuulostaa aivan liian täydellisiltä ja herkullisilta. Suunnittelen päässäni aina kaikkea, kunnes herään ajatuksistani ja tajuan, että oma suomenhevostammani asuu Pohjois-Pohjanmaalla (itsehän asun tampereella:D)ja maalta on vähän turhan pitkä matka.:( Ehkä vielä joskus yritetään osallistutaan johonkin..!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Pitää alkaa varmaan järjestään pohjoisempanakin kisoja ja tapahtumia, riittäisköhän siellä tulijoita.. :D

   Poista
 5. Voi miten ihanalta kuulostaa! :) Harmi etten pääse paikalle... Toivottavasti some räjähtää niin pääsee seuraamaan etänä ;)

  VastaaPoista
 6. Voi että tää kuulostaa kyllä upealta! Edelleen pohdin kovasti että uskalletaanko lähteä paikan päälle junnuhepan kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai, rohkeesti mukaan vaan! :) Hyvää treeniä ;)

   Poista
 7. Kun joku uskaltais mun orin tulla esittämään xD

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa todella kivalta ja mielenkiintoiselta! Täytyy pohtia uskaltautuisiko sitä itsekin ponin kanssa paikalle :) Jos en ponin kanssa, niin täytyy kyllä tulla yleisön puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponin kanssa vaan mukaan! Meillä on mukavan rento meininki, ei pidetä nutturaa liian kireellä! :)

   Poista
 9. Haluaisin kyllä kovasti tulla! Täytyy yrittää saada kyyti Forssaan ;)

  VastaaPoista
 10. Olis kyllä mahtavaa tulla näyttämään tota prinsessan egon omaavaa neitiä näin rennon oloisessa tapahtumassa! Jos vaan sais sen menemään sinne koppiin ja tietäis miten neiti reagoi uudessa paikassa (ja tietäis että se menis koppiin vielä sielläkin päässä :D) niin todellakin olisin salamana mukana! Ihanan kuuloinen tapahtuma, toivottavasti pääsisin edes kuvaajan roolissa mukaan! Expoaluekin kiehtoo jo tulemaan ihan vaikka ilman hevosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, toivottavasti prinsessa egoineen pääsisi paikalle! ;) Tervetuloa muutenkin!

   Poista
 11. Ihanalta kuulostaa! Ehdin jo pohtia, että jos järjestyisi, niin voisin hoitohevoseni kanssa tulla paikalle tai vähintäänkin valokuvaamaan, mutta sitten todellisuus tuli vastaan ja muistin olevani avustajana leirillä, joka loppuu vasta 18.6. :D ei yhtään harmita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi kuinka osuikin päälekäin! :( No seuraavalla kerralla sitten! :)

   Poista