Siirry pääsisältöön

You are my number ONE

Olen viime viikon ollut aivan äärettömän kiireinen. Tuntuu että työt kasaantuvat niskaan ja en ehdi tekemään mitään suunnittelemaani valmiiksi. Tunnit loppuvat kesken ja mikään ei riitä! Ennen kuin ketään enempää miettii: Allin klinikka siirtyi ensi keskiviikkoon, eli olemme sen suhteen edelleen kysymysmerkkinä. Miten muuten? Kisakauden avaus oli pohjanoteeraus, seuraavana päivänä kävimme hyppäämässä onnistuneesti hallimaastoesteitä, päätin olla tänä vuonna osallistumatta hallikenttiksiin ja.. Siinäpä varmaan ne tärkeimmät. Mutta parempi kuulumispostaus myöhemmin, nyt kuvasprojektin jatkoa, joka siis tehtiin Pilvin kanssa. Tällä kertaa:

My Number One

Löytyikö omaa lempikuvaa?

Kommentit

 1. Eikää toi harja on ihan mahtavan pitkä ja laineikas! Toi ykkönen on paras :)

  VastaaPoista
 2. Vau tuota harjaa! Vaikka se upea onkin, niin täytyy myöntää, ettei kyllä käy kateeksi sen kunnossa pitämistä :D

  Tsemppiä kiireen keskelle ja Allin klinikkaan!!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen ja toinen omaan silmään kivoimmat!:) Toi Pyrtsän harja on vaan niiin makee!

  VastaaPoista
 4. Wou toi kuudes on niin hieno!

  VastaaPoista
 5. Vau, kaikki kuvat oli tosi upeita mut viimeinen mun suosikki :) http://faniunelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia! Tuota harjaa saa kyllä ihan kadehtia on niin mahtava! :)

  VastaaPoista
 7. Pyry on kyllä upea tapaus! Harja on jotakin niin upeaa... ♥ Omat suosikkini ovat ensimmäinen, toiseksi viimeinen ja viimeinen :)

  VastaaPoista
 8. Vaikea valinta, mutta suosikiksi nousi ehkä viimeinen. Aivan upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 9. Vähän on ehkä huvittavaa minusta lähteä tämmöisestä sarjasta etsimään mitään "suosikkikuvaa", kun kaikki kuvat ovat saman tyyppisiä :) Lisäksi rajaukset toisessa, viidennessä ja viimeisessä kuvassa ovat mielestäni vähän huonosti toteutettu, sillä rajaaminen nivelten kohdalta (eli tässä tapauksessa juuri jalan ja rintakehän rajalta) laittaa helposti kuvan mallille amputaatio-efektin :)

  Pyryn tukka on kyllä komia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tähän on pakko sanoa että juuri toinen, viides kuin myöskään viimeinen eivät ole nivelrajauksia (polvi, kinner, vuohinen tms), pikemminkin vähän löyhemmällä rajauksella, ei suinkaan nivelestä rajattu, pitäisi olla vielä alempaa ja/tai ylempää toteuttaakseen tuon rajauksen. Tuo rajaus olisi enemmänkin kuudes kuva, joka taas muokattu vähän värittömämmäksi.

   Totta kai ne ovat saman tyylisiä, kokeiluprojektihan tämä ylipäätään oli, joten ei tässä mitään kikkailuita ollutkaan tarkoitus olla. Huvittavaa ehkä, mutta niinkuin näkyy, kaikilla on oma suosikkinsa kuvista. Sehän on "pelkästään" vuorovaikutusta blogissa kysyä ja on mielestäni kiva saada tietää mistä kuvista muut pitävät kuin itse olen suosikkini valinnut ja katsoa miten se eroaa omasta mielipiteestäni :)

   - Senni

   Poista
 10. Ihania kuvia! Kuvista paras taitaa olla tuo 7. eli vika :) Ihanan Pyry!

  VastaaPoista
 11. Tykkään eniten kuvista 1 ja 4 :)

  VastaaPoista
 12. Kysyisin tuosta Spring-cupista: saako kouluosuuteen ilmoittautua vaikka olisi kisannut esteitä aluetasolla? :)

  VastaaPoista
 13. kiva postaus!:) tää vika kuva kyl hurmas!

  http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …