Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla Springcup 2015 polkaistu käyntiin!


Juuri ennen viikon vaihtumista käynnistettiin minun sponsorointi rupeamani kun Somerolla alkoi Kisamatkalla Springcup. Osallistumisia oli huikeat 31 kappaletta, mikä ylitti oikeastaan kaikki villeimmät unelmanikin. Enpä oikeastaan olisi uskonut että on mahdollisuuksia oikeasti saada enemmänkin porukkaa itse Springcuppiin, mutta nyt sekin on koettu!

Kilpailua edeltävänä yönä jännittäessäni sponsorointia silitin vielä ruusukkeet. Aamulla pistettiin hevoset kisavalmiiksi, sillä Jenna ja Molla starttasivat springcuppia ja itse avasin kauden Pyryn kanssa (lyhyt toimituksen huomio: joka ei ollut kyllä mikään nappi suoritus, nimimerkillä okserin sekaan läväyttäminen ja kielto?! mitä ihmettä Senni..). Kisapaikalla käytiin tietenkin tekemässä palkintopöytä, eikä siitä tullut yhtään hullumman näköinen, vai mitä sanotte?


Ennen kuin huomasinkaan alkoi jo luokka ja menin sitten luottokuvaajani Pilvin kanssa istumaan katsomoon. Pilvi tosiaan oli kuvaamassa Springcupin ja enemmän kuvia löytyy täältä. Vaikka kisapäivä olikin odotettua vilpoisempi ja alkupäivästä hieman tihutti jotain veden tapaista, oli tunnelma aivan mahtava, niin kuin aina. Olin todella ihana seurata luokkaa ja huomata miten lopulta alkoi jo hieman syntyä kilpailua sijoista. Huh, että osaa olla tyytyväinen siihen että palkinnot kelpaavat, heh!

Hienosti tässä luokassa sijoittui jopa kahdeksan ratsukko ja sijoittuneet näyttivät tältä:
        1. Jessika Kotro - Diga
        2. Elina Ajo - Ballinaclogh Hannah
        3. Mimosa Koivisto - Irish Coffee II
        4. Henna Kaskinen - Vauhti-Tintti
        5. Alisa Moisander - Beira II
        6. Emilia Uutela - L'Panama
        7. Päivi Rekola - Crystal Night
        8. Reetta-Kaisa Kiuru - Slonecznik
Kisamatkalla-tiimi toivottaa sijoittuneille hurjasti onnea!
ja lisäksi vielä paljon tsemppejä jokaiselle toiseen osakilpailuun osallistuville!
Tässä vaiheessa vielä kaikkia on mahdollista, joten innolla osallistumaan myös toiseen osakilpailuun..

Palkintojen jaossa, osa sijoittuneista 

3. sija Mimosa Koivisto ja Irish Coffee II 

Vauhdikas suoritus toi toisen sijan Elina Ajolle ja Ballinaclogh Hannah ponille

Kuudenneksi sijoittunut Emilia Uutela ja L'PanamaKommentit

 1. Jeij tulihan tämä postaus! ^_^
  Suurella mielenkiinnolla odottanu mutta ole tohtinu kysellä/hätyyttää ku sullaki nyt kuiten muutaki elämää! Ja kovasti huoliakin ollu :(
  Toivottavasti nyt jo vähän parempi mieli ja hepat hyvissä voimissa ^_^

  -Nea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! :)

   Olen kyllä ollut todella aikaansaamaton nyt viime viikon, pitää yrittää petrata asian suhteen! :/

   Poista
  2. En kyllä menisi moittimaan saamattomuudesta mitä postaamiseen tulee :)
   Hyvin sulta tulee postauksia ja niinkö sanoin kyllä sen ymmärtää ettei joka päivä voi uutta tulla koska välttämättä ei aina ole aiheita ja tosiaan muutakin elämää on :)
   Tai siis minä ainakin ymmärrän! :D

   Pakko "spämmää" vielä sen verran et Ypäjällä on viikolla 13 jokku kisat? Ootko menossa ponskien kanssa?
   Mun kaveri pyysi tulla hoitaan sen kilpureita ku hän on täältä pohjosesta lähössä. Arvaa etten ois ihan innossa lähössä!!!!! :D Tässä vaan on vielä pari mutkaa silitettävänä että pääseekö lähtä ......
   Ois aika päheetä jos teätki julkimot näkis sit livenä .... ;D

   -Nea

   Poista
 2. Kivasti lehmänkirjavia ;)

  Siis sinäkö oot ihan ite järjestänyt kilpailuja? Jos et ole jo tehnyt postausta tästä niin olisi kiva saada tietää mitä se vaatii, että voi järjestää kisoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hihkuin palkintojen jaossa kun oli niin söpöjä pikku kirjavia! :)

   Itseasiassa en kisoja järjestä, vaan teen yhteistyötä järjestävän seuran kanssa (+ oman seuran talkoohenkilönä tietenkin). Sponsoroin kisoja ja ostan niistä luokkia :)

   http://kisamatkalla.blogspot.fi/2014/12/mita-sponsorointi-on.html

   Poista
 3. mitä siel klinikalla sanottiin?

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä hyvästä kisasta (ja seurasta) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuin myös kiitos seurasta! :) Koulukisoihin sitten kanssa mukaan ;)

   Poista
 5. Onko tonne esim. (springcup) helppo c:1 koulukisoihin pakko laittaa valkoiset housut?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …