4. heinäkuuta 2015

Ilman sen kummempaa Draamaa


Muistan aivan kuin eilisen kun ensimmäisen kerran juttelin Erikan kanssa. Oli syyskuun alku 2013, Suomenratsujen kuninkaallisten sunnuntai päivä. Olin juuri hypännyt este-SM toisen kierroksen ja ottanut kaksi puomia ja sen myötä tippunut pronssimitalilta. Harmitti ja olin jopa hieman vihainen itselleni. Joku kovin pikkuinen naishenkilö huuteli nimeäni. Silloin näin ensimmäisen kerran Erikan. Erika puhui jotain sekavaa jostain portaalista. Puolet meni ohi korvien ja juuri sillä hetkellä en keskittynyt asiaan yhtään. Mumisin jotain epäselvää vastaukseksi ja Erika lupasi laittaa minulle enemmän infoa paremmalla ajalla. Vähän hämmentyneenä ja osin ilahtuneena kävin laittamassa Pyryn kotiinlähtö kuntoon.

Ei kulunut montaa päivää kun sain viestin Erikalta, jossa kerrottiin Hippolasta. Se oli silloin vasta syntymässä, oli valittu bloggaajia ja minut otettaisiin vielä mielellään joukkoon. En tajunnut koko ideaa. Mikä ihmeen Hippola? Mikä on portaali? Mietin vielä pitkään mitä minä sellaisella "portaalilla" tekisin. Bloggaaminen on ollut minulle aina harrastus, minun ei tarvitse (enkä niinkään välitä) hyötyä tästä mitenkään. Mieluusti olen sitoutumaton ja kirjoitan juuri niin kuin itse haluan. Pohdin ja pyörittelin ajatusta ja aivan viime sekunneilla ilmoittauduin vielä mukaan. Enkä sitä päivää ole hetkeäkään katunut.

Hippolan kautta tutustuin paljon uusiin ihmisiin, sain paljon uusia kokemuksia. Etenkin Erikan kanssa tuntui että pääsin aivan uusiin sfääreihin. Siellä Hippolan takana on niin ihania ja lämpimiä ihmisiä, ettei sanat riitä kuvaamaan. Voin rehellisesti myöntää että kun puhuin "viimeisen kerran" Erikan kanssa puhelimessa kyllä pari kyyneltäkin tuli tirautettua. Aivan uskomattoman hienot miltein kaksi vuotta.

Oli kuitenkin aika kääntää uusi sivu. Minulle tarjottiin paikkaan Playsson.net blogiportaalista heti portaalin pyörähdettyä käyntiin. Pohdin pitkään mitä teen, toisaalta Playssonissa oli paljon samanhenkisiä ihmisiä (meitä kenttäratsastajia, hah), mutta toisaalta olin Hippolaankin tyytyväinen. Lopulta päätin että aina kannattaa yrittää, ei tässä pelissä ole mitään menetettävää. 

Niinpä Kisamatkalla-blogi siirtyi virallisesti Playssonin tiimiin! Jokin siis veti tässä portaalissa minut mukaansa ja on aivan uskomattoman hienoa päästä mukaan. Odotan aivan innoissani mitä kaikkea kivaa tuleman pitää! Kaikkea jännittävää on ainakin luvassa, joten toivottavasti päästään osallistumaan mahdollisimman paljon juttuihin. Innolla jäämme odottamaan mitä tuleman pitää ;)

Käy kurkistamassa Playsson portaali täältä!

6 kommenttia:

  1. Onnea uuteem portaaliin ! Mun mieles sun blogissa on hienoa juuri se, ettet oikeasti halua hyötyä tästä ja näin ollen sulla ei ole yhteistöitäkään. Mua ainakin alkaa ärsyttämään blogien liiallinen kaupallisuus, joten pisteet sulle siitä! Tää on muutenkin ihan huippu blogi, tykkään. :)

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa siinä, että nykyään moni blogi on kovin kaupallinen ja sun asenne tähän hommaan on mun mielestä tosi kiva. :) Toivottavasti uusi portaali tuo iloa ja osoittautuu hyväksi päätökseksi! :)

    VastaaPoista
  3. Onko tuo terhi lehtimäki kanssa sä oot tehnyt nuo niinisalo day 1-3 videotkin ? Siis terhi joka pitää blogia terhi treenaa ? :)

    VastaaPoista