Siirry pääsisältöön

Ilman sen kummempaa Draamaa


Muistan aivan kuin eilisen kun ensimmäisen kerran juttelin Erikan kanssa. Oli syyskuun alku 2013, Suomenratsujen kuninkaallisten sunnuntai päivä. Olin juuri hypännyt este-SM toisen kierroksen ja ottanut kaksi puomia ja sen myötä tippunut pronssimitalilta. Harmitti ja olin jopa hieman vihainen itselleni. Joku kovin pikkuinen naishenkilö huuteli nimeäni. Silloin näin ensimmäisen kerran Erikan. Erika puhui jotain sekavaa jostain portaalista. Puolet meni ohi korvien ja juuri sillä hetkellä en keskittynyt asiaan yhtään. Mumisin jotain epäselvää vastaukseksi ja Erika lupasi laittaa minulle enemmän infoa paremmalla ajalla. Vähän hämmentyneenä ja osin ilahtuneena kävin laittamassa Pyryn kotiinlähtö kuntoon.

Ei kulunut montaa päivää kun sain viestin Erikalta, jossa kerrottiin Hippolasta. Se oli silloin vasta syntymässä, oli valittu bloggaajia ja minut otettaisiin vielä mielellään joukkoon. En tajunnut koko ideaa. Mikä ihmeen Hippola? Mikä on portaali? Mietin vielä pitkään mitä minä sellaisella "portaalilla" tekisin. Bloggaaminen on ollut minulle aina harrastus, minun ei tarvitse (enkä niinkään välitä) hyötyä tästä mitenkään. Mieluusti olen sitoutumaton ja kirjoitan juuri niin kuin itse haluan. Pohdin ja pyörittelin ajatusta ja aivan viime sekunneilla ilmoittauduin vielä mukaan. Enkä sitä päivää ole hetkeäkään katunut.

Hippolan kautta tutustuin paljon uusiin ihmisiin, sain paljon uusia kokemuksia. Etenkin Erikan kanssa tuntui että pääsin aivan uusiin sfääreihin. Siellä Hippolan takana on niin ihania ja lämpimiä ihmisiä, ettei sanat riitä kuvaamaan. Voin rehellisesti myöntää että kun puhuin "viimeisen kerran" Erikan kanssa puhelimessa kyllä pari kyyneltäkin tuli tirautettua. Aivan uskomattoman hienot miltein kaksi vuotta.

Oli kuitenkin aika kääntää uusi sivu. Minulle tarjottiin paikkaan Playsson.net blogiportaalista heti portaalin pyörähdettyä käyntiin. Pohdin pitkään mitä teen, toisaalta Playssonissa oli paljon samanhenkisiä ihmisiä (meitä kenttäratsastajia, hah), mutta toisaalta olin Hippolaankin tyytyväinen. Lopulta päätin että aina kannattaa yrittää, ei tässä pelissä ole mitään menetettävää. 

Niinpä Kisamatkalla-blogi siirtyi virallisesti Playssonin tiimiin! Jokin siis veti tässä portaalissa minut mukaansa ja on aivan uskomattoman hienoa päästä mukaan. Odotan aivan innoissani mitä kaikkea kivaa tuleman pitää! Kaikkea jännittävää on ainakin luvassa, joten toivottavasti päästään osallistumaan mahdollisimman paljon juttuihin. Innolla jäämme odottamaan mitä tuleman pitää ;)

Käy kurkistamassa Playsson portaali täältä!

Kommentit

  1. Onnea uuteem portaaliin ! Mun mieles sun blogissa on hienoa juuri se, ettet oikeasti halua hyötyä tästä ja näin ollen sulla ei ole yhteistöitäkään. Mua ainakin alkaa ärsyttämään blogien liiallinen kaupallisuus, joten pisteet sulle siitä! Tää on muutenkin ihan huippu blogi, tykkään. :)

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa siinä, että nykyään moni blogi on kovin kaupallinen ja sun asenne tähän hommaan on mun mielestä tosi kiva. :) Toivottavasti uusi portaali tuo iloa ja osoittautuu hyväksi päätökseksi! :)

    VastaaPoista
  3. Onko tuo terhi lehtimäki kanssa sä oot tehnyt nuo niinisalo day 1-3 videotkin ? Siis terhi joka pitää blogia terhi treenaa ? :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …