Siirry pääsisältöön

Uusinta_yritys Niinisalossa


Vain viikko treenikertojen välissä ja ero oli näin huikea! Nyt on blogi vähän retuperällä, minun on vastailematta useimpiin postauksiin, mutta tuntuu ettei vaan ole aikaa mihinkään. Kokoajan yritän päivät juosta tehden kaikki hevosasiat ja yöt olen taas töissä. Viikonlopusta kenttä-SM tulossa juttua kunhan saan koottua itseni näistä pohjamudista. Kyllä voin rehellisesti myöntää että kirpaisee palata muistelemaan huonosti menneitä kisoja, mielummin käyn teille kertomassa ne hyvät uutiset! Ja no, onhan tässä vielä materiaalien odotustakin ;) Vaikka kilpailut oli todellinen munaus meidän osalta, pysytään silti alkuperäisessä suunnitelmassa. Loppukaudeksi on vielä ainakin viidet kenttäkilpailut tiedossa, aivan huippua!

Viime viikon tiistaina oltiin käymässä Niinisalossa maastoestetreeneissä. Vaikka sillä reissulla oli enemmän mustelmia kuin onnenkyyneliä, päätin ettei nyt ole aika luovuttaa. Sovittiin Heikki Anttisen kanssa heti tälle viikolle, myöskin tiistaille, valmennus. Tiistai aamuna olin valmis jo perumaan koko reissun, sillä olin ollut yön töissä. Kolme tuntia ehdin nukkumaan ja lopulta vielä heräsin tunnin myöhemmin kuin piti.. Onneksi mulla on aivan uskoamattoman hienot taustajoukot jotka jaksaa aina kannustaa mua vaikka oisin luovuttamispisteessä. Äitikin (estelyistä välittämättä) halusi ajaa kotiin että saisin hieman nukuttua - ennen kuin taas piti lähteä töihin.

Ajettiin reippaasti Niinisaloon ja kerrankin oltiin niin ajoissa että ehdin sekä varustamaan että verkkaamaan tamman ennen kuin Heikki tuli. Hieman oli tehty aikaisempaan reissuun muutoksia, sillä tällä kertaa olin laittanut Allille saman kuolaimen millä olen sen kanssa hypännyt rataesteitä. Syy tähän on ihan se, että teen ennen estettä todella turhia pidätteitä, jonka takia tamma ottaa myös turhia kieltoja. Tämä kuolain antaa minulle siis hieman anteeksi. Heikin tultua otettiin muutama hyppy ensin harrasteen verkkaesteelle ja sen jälkeen lähdettiin kiertämään tuttarin rataa.


Rata oli siis täsmälleen sama kuin viime viikolla, esteitä ei oltu ehditty vielä siirtämään. Pääasia oli kuitenkin että päästiin hyppäämään. Tällä kertaa hypättiin rata kolmessa osassa, ensin esteet 1-5, sitten 6-8 ja lopuksi 9-14. Näin saatiin haettua siihen vähän radan tuntia ja rytmiä.

Tammalla riitti virtaa ja tällä kertaa Heikki saikin sanoa ettei tarvitse enempää laukata. Yleensä kun jään vähän turhaan hissuttelemaan ja pidättämään. Lähelle se vieläkin helposti ajautuu, mutta kaikki tämä korjaantuu vain ajan kanssa. Välillä tehtiin kyllä niin hienoja hyppyjä. Ja ennen kaikkea ei pienintäkään epäröintiä. Yksi kielto tuli rantabaarille, mutta siitäkin heti seuraavalla yli. Ja sekin kielto meni taas kuskin piikkiin.. Tämä siis tarkoittaa vaan sitä että kisoissa ei tule enää yhtäkään kieltoa!
Olin kyllä niin ylpeä tammasta! Se oli kuin juna, ohjasin sen vain lähimmälle esteelle ja se hoisi loput.. Kyllä sitä treenin jälkeen väkisinkin hymyilytti. Näin sitten varmistettiin myös se, että mennään parin viikon päästä Niinisalossa tuttari myös Allin kanssa. Pyryhän menee Niksulassa myös tuttarin ja aluemestaruuden. Hienoa päästä vihdoin tammankin kanssa tosi toimiin!

Oltiin onnistuttu hukkaamaan bootsi järveen, joten käytiin vielä hieman kahlailemassa ja noukittiin samalla bootsi rannasta. Sitten taluttelin tammaa hetken ja lähdettiin kiireellä kotiin että ehdin töihin - kestohymy naamalla.


Kiitos jälleen Pilvi ja Aleksi materiaalista!
Ja äiti kun jaksaa aina olla mukana!

Kommentit

 1. Uusinta____________yritys. Uaa. Ei mulla muuta :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on ihan uusintayritys :)

  VastaaPoista
 3. Jee, hyvä te :) Mihinkä kaikkiin kenttäkisoihin olet suunnitellut tulevan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) 2x Niinisalo, 2x Kerava ja Kangasala taitaa kuulua loppukauteen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …