Siirry pääsisältöön

Varmuutta valmennuksesta

Varmuutta tekemiseen ja suunnitelmiin


Reilu kaksi viikkoa hyppytaukoa meillä ja se todellakin näkyi ja tuntui. Pyryn ratsastettavuus on muutenkin ollut hieman hankala, se on sellainen.. hidas ja tuntuu kovin laiskalta. Kyllä se valmennuksessakin kokoajan liikkui kohti estettä, mutta kokoajan oli semmoinen tunne että se hiipuu kaarteessa ja jalasta ei tapahtunut mitään reaktiota. Toivon että se on vain hieman pulkistuneen mahan syyttä, herra kun on saanut nauttia nyt höntsäilystä ja ollaan vasta kunnolla palailtu taas hommiin, Ja on syytäkin, sillä mestaruuksiin on enää kuukausi aikaa!

Taas kaikki hypyt näkyvät videolla. Sillä on hyviä ja huonoja pätkiä. Juuri tuon hitaan ratsastettavuuden takia minulle iskee itselle paniikki ja lähden vähän hyökkäämään sen päälle. Lopussa alkoi ehkä oma ajatus karkailemaan ja hevonenkin tuntui hieman väsähtäneeltä.. Eli valmennuksessa oli sekä hyvää että huonoa, mutta positiivista on ainakin se, ettei meitä ihan haukuttu taaskaan ja lisäksi saimme lisää vahvistusta suunnitelmiin. Valitsin siis suunnitelman B, joka vie meidät Keravan kenttäkisojen jälkeen Tuuriin!

Vaikka ollaankin ihan pääpainoisesti kenttäratsukko, on totta että meidän on pakko nyt ottaa niitä rataesteitä alle. Valmennuksessa sen tajusi niin hyvin taas; nämä ovat kevyitä puomiesteitä, eikä niille voi ratsastaa kuin isolle tukevalle pöydälle. Kolahduksesta tulee hyvin usein puomi alas. Kai sitä on tottunut jo että maastoesteillä voi aina hipaista hieman sen kummemmin käymättä, huoh.

On myöskin totta että kenttäkausi on lyhyt ja loppumassa. Kyllä kenttäkisoissakin tulee se rataesteosuus, mutta meidän pitäisi siinä vaiheessa kilpailla vähintään vaativa B tasolla, että saisimme sen hyödyn siihen este-SM. Sen takia lopulta päädyin B suunnitelmaan. Ensi viikolla on vielä Nevalan estevalmennus ja lisäksi Pyry saa ensimmäisen kraniohoitonsa. Toivotaan että kaikki alkaa tästä taas sujumaan paremmin!

pahoittelen pikaista postausta, kiirettä pukkaa, mutta halusin tämän silti julkaista! 

Kommentit

 1. Jotenki häiritsee tuo Pyryn laukka kun näyttää niin keinuvalta, nelitahtiselta ja jotenki tuntuu ettei suju oikeen yhtään? Näyttääkö se vain siltä vai onko se myös selkään sellainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sen laukka ole ikinä ollut hyvää eikä uskottavaksi tulekkaan täysin hyväksi. Aina se on ollut kovin "kulmikasta" ja nelitahtista. Tällä hetkellä kuten tekstissäkin mainitsin, ratsastettavuus on huono loman jäljiltä, kuitenkin kokoajan paranemaan päin :)

   Poista
  2. Okei, en siis mitenkään pahalla tarkoittanut koska eihän se laukka sen enempää häiritse kun Pyry ei kuitenkaan ole mikään kouluhevonen ja pärjää hyvin myös nelitahtisella laukalla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …