17. marraskuuta 2015

Kiitos


Olen sellainen semi-innokas blogien seuraaja. Yleensä luen blogeja töissä lastausaikana kun on aikaa tai kännykällä silloin kun kävelen alku- tai loppukäyntejä. En kuitenkaan ehdi seuraamaan aktiivisesti, vaan yleensä vierailen tietyissä blogeissa tasaisin väliajoin lukemassa useamman postauksen kerralla. Jotkut blogit ovat saaneet niin koukkuun, että kerta toisensa jälkeen niihin palaa lukemaan.

Koin huonoa omatuntoa siitä, etten ole aktiivinen kommentoija. En usko että suurin osa blogeista joita luen edes tietää että luen niitä, niin epäaktiivinen olen kommentoimaan ja kertomaan mietteitäni. Yleensä vain luen postaukset mielenkiinnolla ja pohdin, että ompas tämä koukuttava blogi. Eikä kirjoittajalla ole aavistustakaan siitä, että olen sitä mieltä. Tähän piti saada muutos!

Kun miltein kaksi kuukautta sitten vaihdoin ruusuketoimittajaa, minulle jäi ylimääräisiä ruusukkeita. Pohdin, mihin voisin laittaa ne eteenpäin ja muistin erään lukijan kommentin jossain ruusukepostauksessa, että noin kauniit ruusukkeet kelpaisivat varmasti lukijoillekin. Siitä se ajatus sitten lähti! Halusin ehdottomasti muistaa näillä ihanilla ruusukkeilla niitä blogeja, jotka kerta toisensa jälkeen saa minut palaamaan sivuille.

Tein siltä silmäykseltä hyvän tuttavani yritykseen Heroon tilauksen kunniakirjasta. Ostin vahvaa paperia, kirjoitin vielä eräänä aamuyönä käsin kirjeet mukaan näihin paketteihin. Joulukin kun oli tulossa, saivat nämä samalla toimittaa ihanien jouluyllätysten virkaa. Vihdoin viime perjantaina, 13. päivä olin saanut kaikki palikat kohdilleen ja ehtinyt tehdä muutaman tunnin töitä asian parissa ja sain postitettua paketit. Paketteja lähti yhteensä 7 kappaletta eri blogeihin. Olin niin onnellinen kun sain tsempata blogeja joista pidän aivan järjettömästi, joten ajattelin että jos ensi vuonna tulee uusia loistavia tuttavuuksia (tai vanhoja tuttavuuksia joita en tänä vuonna päässyt muistamaan) tästä voisi todellakin tulla joka vuotinen traditio. 

Haluan siis kiittää kaikkia ihanista blogeista joita pidätte. 
Kiitos.

tänä vuonna pääsin kiittämään:

9 kommenttia:

 1. Valtava kiitos vielä tätäkin kautta Senni! Oli kyllä todella kiva ylläri!

  Heh, saa alkaa totuttamaan varsaa jo ruusukkeisiin, optimistisesti uskon että niitä tullaan tulevaisuudessa saamaan :'D

  VastaaPoista
 2. Sinuahan tässä pitäisi kiittää! Oli muuten aivan ihaan maanantai illan piristys ^_^

  VastaaPoista
 3. Olipas sä ystävällinen! :) Varmasti piristi bloggaajia ^^

  VastaaPoista
 4. Ihana idea jälleen! Ja upea banneri, en olekaan aikaisemmin huomannut.. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä kerran! :) Ihastuttava ele, joka todella sai hymyn huulille, etenkin kun en tiennyt sinun edes lukevan blogiani :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos vielä noin sadannen kerran! :)

  VastaaPoista
 7. Minultakin suuret kiitokset vielä Senni, niin ihanan iloinen yllätys oli kyllä ja ihan mielettömän upee ruusuke!

  VastaaPoista
 8. Aww, kiitti kaikille! :)

  Ja ei teitin tartte turhaan kiitellä, tää nyt on pienintä miten voin näin kivoja blogeja muistaa! :) ootte parhaita!

  VastaaPoista