27. marraskuuta 2015

Pienen pieni grafiikkainnostus!

Aina tasaisin väliajoin innostun tekemään kaikkea kivaa koodailusta kuvankäsittelyyn ja taas on se hetki. Myönnettäkööt, että tämän kiireen keskellä ei ehkä moisia kannattaisi niinkään tehdä, mutta minkä sille innostukselle voi. Niinpä voisin pistää pienen grafiikkapajan pystyyn!

Teen oikeastaan kaikenlaisia muokkauksia. Voin tehdä pelkästään bannerin blogiin tai muokkailla koko ulkoasun. Koska aika on rahaa, joudun valitettavasti ottamaan pienen korvauksen. Kerro siis ohjeita antaessasi osallistutko pelkästään tähän pieneen grafiikkaskabaan joka nyt julkaistaan vai onko kiinnostusta myös "maksulliseen" versioon. Polkuhintaanhan nämäkin lähtevät, sillä teen tätä vain ja ainoastaan huvin ja urheilun vuoksi.

Teen niin sanotusta "vapaalla kädellä" kuin myös tarkemmillakin ohjeilla. Suurin vaikuttava tekijä on inspiraatio, jota tällä hetkellä on paljon. Inspiraatiota auttavat myös laadukkaat ja monipuoliset kuvat. Ja tietenkin jos sinulla on joku oiva idea millaisen halua voi kertoa senkin! Eli kerro ainakin nämä asiat:

Pakolliset 
 •  Blogin nimi (+ mahdolliset muut tekstit)
 •  värimaailma (jos joku väri on ehdoton nou)
 •  kuvat (kerro jos haluat jonkun kuvista ehdottomasti)
 •  blogin osoite
 •  haluatko pelkän bannerin vai ulkoasun muokkauksineen (pientä koodia, sivukuvia, linkkejä kerro mitä haluat)

Lisäksi voit kertoa
 •  millaisista ulkoasuista / bannereista pidät / millaisen haluat / onko suunnitelma

Koska aikaa ei aina ole, pitää tietenkin varautua odottamaan hetken aikaa, mutta sanotaan että parissa viikossa pyrin tekemään tilaukset valmiiksi, jonosta riippuen. Alla näette hieman malliesimerkkejä, mutta nämäkin vain nopeasti arkistoista haettuja. Uusimpana ylin, muut ovat vanhempia. Kuljen melko yksinkertaista linjaa, mutta pyrin tietenkin aina tekemään kuten tilaaja toivoo! 


Banneri (1-2 h työ + fiksaus) - 10 €
Ulkoasu + pieni koodaus (2h -> + fiksaus) - 25 €

Nyt sitten kun tätä intoa tässä piisaa niin laitetaan heti vaikka tuollainen ilmaisnäyte jakoon! Eli koko ulkoasu tilaajan toiveiden mukaan lähtisi arvontaan. Arvonta päättyy jo sunnuntaina 29.11. klo 20. joten siihen asti voi pistää kommenttia. Osallistuaksesi arvontaan riittää laittaa toimiva sähköpostiosoite tähän kommenttikenttään :) Jos haluat tilata itsellesi bannerin tai ulkoasun, pistä viestiä sähköpostiin decnestys@gmail.com. Koska nyt jono on tyhjä, on mahdollista saada nopeastikin sieltä kokonainen ulkoasu ;)

Heh. Pelkkää arvontaa tämä blogi nyt on ollut, mutta ei tässä ole ihmeellisempää kerrottavaakaan. Mennään nyt sitten tällä eteenpäin! Ei muuta kuin osallistumaan, että pääsen käyttämään inspiraatiotani!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!
seuraaviin sähköposteihin kilahti onnittelumeili:
tiiu.tahvanainen@gmail.com, jennnuli85@gmail.com , miiia-95@hotmail.com, idahyvarinen@hotmail.com, vouti.heidi@gmail.com, Weckman.anna@gmail.com

40 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista