30. huhtikuuta 2016

Viikon takainen estevalmennus

Pakko sanoa, että oli kyllä viime viikko.. Huh, raskas! Olen ollut viimeiset 5 viikkoa yövuorossa ja nyt tämä viikko oli ensimmäinen aamu pitkästä aikaa ja oli sellaista rumbaa että huhheijaa. Onneksi ensi viikolla pääsee taas yövuoroon "rentoutumaan". Päivät menivät niin, että kun aamulla nousin viideltä, menin kuuteen töihin ja töistä pääsin 17-19 aikaan. Sen jälkeen ajoin Ypäjälle liikuttamaan heppoja ja kotona kaaduin sänkyyn ja nukahdin. Ja seuraavana päivänä sama uusiksi. Kyllä se hieman söi ihmistä kun ei ollut taas tottunut, mutta eiköhän tämä tästä lähde!


Koska kello on aivan tuhottoman paljon ja minun pitäisi tänään olla skarppina kenttäkisoissa (kauden avaus, jippii!), saatte tälläkin kertaa enemmän kuva- ja videomateriaalia kuin tekstiä. Oltiin tosiaan viikko sitten Karin luona valmennuksessa. Alun perin piti mennä vain Allilla, mutta koska Pyry oli kisoissa vähintäänkin pöheli päätin ottaa senkin hyppäämään. Menin ensin Pyryllä ja sitten Allilla. Ja molemmat olivat taas aivan ylitse mahtavia! Elsa oli kuvaamassa stillkuvia ja äiti otti videota, joten ei muuta kuin nauttimaan näistä kuvista ja videoita sen kummempia selittämättä.

Valmennuksesta jäi tosiaan aivan huippufiilis. Allin kanssa tehtiin vähemmän ja pienempää, sillä se vaikutti niin varmalta ja menevältä ettei haluttu pilata millään epäonnistumisella sen itsevarmuutta. Ennemmin tehtiin vain yksi rata mikä meni hyvin ja siinä se. Pyry sai tehdä kaksi rataa ja tälläkään kertaa muuria kummallisempaa ongelmaa ei meilläkään ollut. Aivan super hepat!Minulla on tosi huono fiilis kun en ole ehtinyt edes blogia päivittämään. Lisäksi nämä valmennuspostaukset on niin nähty! Olisiko vapun kunniaksi hyvä kommentoida ja kertoa miten saataisiin lisätwistiä seuraavaa valmennuspostausta varten. Ehdotuksia? Enemmän tekstiä, kerrontaa, videota, kuvaa, musiikkia, äänetä?

6 kommenttia:

 1. Se perus myday on aina tosijees :D
  Tyyliin "Moi oon menossa töihin, tältä täällä näyttää --- Nyt täällä ajan sinnejatonne kyytissä sitäjatätä (siis ei mitään tarkkaa tietty voi töistä, vaitiolovelvollisuudet yms.!) --- Nyt oon menossa kotiin --- Nyt ratsastetaan ---" tollasta perushommaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa voisin vaikka tälläisen tehdäkin taas pitkästä aikaa :)

   Poista
 2. Seuraava valkka video ois kiva saaada ääniraidallisena :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tätä on paljon toivottu ja pitänyt se jo aikoja sitten toteuttaa, eli listalle! :D

   Poista
 3. Itse olen ainakin viime aikoina tykästynyt niihin valmennusvideoihin, joissa valmennuksen sisältö on nauhoitettu videon päälle, eli bloggaaja kertoo videon pyöriessä millaisia tehtäviä valmennuksessa oli ja kuinka ne omasta mielestä menivät. :) Kaikki sun postaukset tulee kyllä ehdottomasti luettua postauksen tyylistä riippuen, mutta tuollainen video johon nauhoittaisit omaa selitystä päälle ois aivan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos ihanasta kommentista :) Joo, pitää koittaa tehdä tuollainen ääniraidallinen heti kuin saan hyvää materiaalia siihen!

   Poista