4. huhtikuuta 2011

Lurpan kuntoutusta ja kisakauden suunnittelua

Lurppa näyttää (ainakin toivottavasti) hyvin lähtevän toipumaan. Jalka ei ole kummoisen turvonnut ja ei aro jänteen kohdalta enää. Ratsastaessa miellittymishaluinen on myös ollut! Lauantaina käytiin ilman satuloita maastossa ja herra oli NIIN hieno! Laukkasi ihan pyöreästi ja pehmeästi, vaihtoi puhtaasti, kaikki niin loistavasti! Tänään puolestaan oli totaali possu.. Mentiin kentälle, joka oli muuten aivan järkyttävässä kunnossa, missä sitten vähän ravailin ja väistätin. Kerran kävin tiellä nostamassa laukan, mutta muuten sitten tuunailin kentällä niitä näitä. Hain Lurppaa tuntumalle avo- ja sulkutaivutuksilla ja väistämällä. Ja hyvin herra kyllä polki, mutta meni helposti etupainoiseksi ja alkoi puskemaan lapa edellä. Iida oli myös Mollan kanssa kentällä ja meni sillä kyllä Mollaan hermotkin, oli taas tammamainen päivä sillä.. Mutta pätkittäin oli tosi kivan näköistä menoa!

Sitten vielä tuota kisakauden suunnittelua. Eli tosiaan itse kilpailen kesällä toivon mukaan Lurpan kanssa pääasiassa Helppo B luokissa ja Pyryllä mahdollisesti samoissa luokissa. Kyllä, Johanna kysyi tänään jos haluaisin Pyryllä alkaa käymään valmennuksissa ja kisoissa yms. Ja tietty se onnistuu, Pyry on äärettömän kiva suokki ja hyvä koulussa (minustahan tulee ihan tuuppari!). Ronin jouduin valitettavasti raha ongelmien takia unohtamaan, vaikka äärettömän kiva herra myös oli. Mutta Pyry ei tosiaan minulle kustanna kun valmennus ja kilpailukulut, joten mielelläni suostun diiliin! Iida kilpailee sitten Mollalla esteitä, kenttää ja koulua. Nyt seuraavat kisat on ainakin Chevaluxilla 10.4, missä Iida hyppää 80 cm ja mahdollisesti jos saan järjestettyä niin 90 cm. Mutta ainakin 80 on tarkoitus mennä harjoitusmielessä. Sitten seuraavia kisoja voisi olla keskiviikkokisat 13.4 ja 20.4 (este ja koulu) sekä pääsiäisenä sitten kun Iida on meillä koko pääsiäisen. Mutta katsellaan niitä sitten Chevaluxin kisojen jälkeen ;)

Lisäksi tässä nyt tehnyt videon Mollasta, tylsyydessäni, katsokaa ihmeessä ja kommentoikaa :) Huomenna on sitten Lurpan jalkakontrolli, peukut pystyyn!

5 kommenttia:

 1. Ihana video! :D Ja vitsit kun tuli taas semmonen haluan ratsastaa Mollalla koulua -tunne kun katso noita tuuppauspätkiä :P Kyllä se siitä, ei saa vaan hermot mennä..

  VastaaPoista
 2. haha, mää itekki tykkään tosta videosta (toi tarha kohta missä se pomppaa pystyyn ja alku <3) :D Joo hyvin se taas alkaa menee, kunnon tuuppailua ni hyvä tulee! Tänään maneesilla sit ku oot hypänny ni voit tuuppailla viel aikas ;)

  VastaaPoista
 3. Thanks for sharing this video :) it was magnificent :) A huge thanks once again :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ite tulossa kuvamaan 13.4 kisoja Ypäjälle, voisin kuvata teitäkin jos haluatte?

  VastaaPoista
 5. Liikeri, ou, thanks! :)
  Iratski, joo mikäs siinä! Tosin kuulin et kisat ois siirretty 14. päivälle? :o

  VastaaPoista