Siirry pääsisältöön

Pitkästä aikaa valmennukseen!

Tänään pääsee pitkästä aikaa hyppäämään! Eli tosiaan kello 18 on Piken estevalmennus, saapi nähdä miten tuo herra käyttäytyy. Sunnuntaina ja Maanantaina kävin ratsastamassa koulua kentällä, oli tosi mielenkiintosta ja kivaa. Sunnuntaina Pyrde toimi tosi tosi hienosti! Harjoteltiin sunnuntaina vastalaukkaa ja laukanvaihtoja. Vaihdot onnistui tosi hyvin oikealta vasempaan kierrokseen, mutta toinen oli vaikeampaa. vaihtoi tosi helposti ristilaukalle ja teki sellainen pompun ja lähti vaihdon jälkeen puskeen eteen päin. Harjoitusta harjoitusta.. Maanantaina taas hieman rennommin, ihan perus askellajit ja muutama vaihto harjoitukseksi. Tiistain ja Keskiviikon äiti liikutti kun ite olin töissä ja eilen oltiin Riihimäellä moikkaamassa ex-pomoa. Ja tänään tosiaan valmennus!

Nyt sitten alan tekemään ensi vuoden tavoitesuunnitelmaa, kisa- ja valmennussuunnitelmaa siis. Katsotaas millaianen siitä tulee, voin sitten esitellä sitä teille ;) Tähän loppuun esittelen ei hevosasioihin liittyvät asiat, meinaan uudet geelikynnet! Eilen tosiaan oli kynsihuolto ja on niin ihanat että huhhu. Vaikka tosiaan nämä asiat löytyy henk.kohtaisesta blogista (http://sennithebloggaaja.blogspot.com) pakko ne on silti vielä esitellä teille hevosihmisillekin! Väri sopii niiiin täydellisesti meidän kenttäkamoihin, että taidan kenttäkauden avattua laitattaa samanväriset sitten uudestaan ;)


Jep, pahasti poikkesin aiheesta, lupaan ettei näin käy enää ;) mutta nyt sitten enempi valmennuksesta illalla, jos vain selviän siitä hengissä, huh, jännittää!

Kommentit

  1. voi että miten ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Heidi, JEP, ne on aivan ihanat! :) Olen niihin ihan rakastunut, vaikka ekatki kynnet oli kivat ni nää on ihan mun näköset :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä Amerikka on minulle opettanut?

Tämä postaus ei liity oikeastaan yhtään hevosiin, mutta koska kirjoittaminen on minulle tällä hetkellä - kuten aikaisemminkin - aivan uskomattoman hyvää terapiaa, ajattelin että asian tänne kirjoittaminen olisi ehkä hyväkin asia. Nyt viimeisen viikon aikana olen koittanut löytää itseäni uudelleen ja päästä yli kaikista montuista mitä matkallani on ollut. 
Olen asunut Amerikassa nyt tarkalleen 1 vuoden, 4 kuukautta ja 13 päivää. Tänä aikana minulla on ollut aivan älyttömästi uuden oppimisen lisäksi tuhansia erilaisia tunteita joita olen käsitellyt. Olen kaksi kertaa hypännyt tänä aikana täysin tuntemattomaan, paikkoihin mistä en tunne ketään. Myönnän jopa itse olevani melko rohkea tehdessäni täällä muutoksia, joita edes monet kanta-asukkaat eivät tekisi, sillä heillä ei ole siihen rohkeutta. 
Olen oppinut kommunikoimaan ihmisten kanssa, käynyt monissa erilaisissa paikoissa ja saanut muutamia hyviäkin ystäviä matkalla. Olen värjännyt hiukseni punaiseksi ja sen jälkeen halunnut blondiks…

Kuvia viikkojen varrelta

Ennen kuin aloitan postauksen haluan tosissani kiittää kaikkia jotka tsemppasivat minua viime postauksessa. Postauksen kirjoittaminen auttoi minua aivan hirveästi, kuin sain hieman purkaa tuntojani ja jälkeenpäin selkeyttää ajatuksiani lukiessani postausta ja teidän kommentteja. Onneksi asiat alkavat pikku hiljaa siirtymään positiivisemmaksi ja alan olemaan oma iloinen itseni! Autoa ei vielä ole tullut ostettua, mutta eiköhän sekin tässä aivan pian saada hankittua! Floridassa ollaan vielä seuraavat 5-6 viikkoa ja sitten on muutto takaisin Pennsylvaniaan. Samalle farmille missä työskentelin USA:an muuttaessani!Mutta tosiaan! Olen nyt satunnaisesti ehtinyt kantamaan kameraa mukana ja yksi aamu olikin niin kaunista (ja pirun kylmä) että oli pakko kipaista kesken työpäivän hakemaan kamera. Testailin sitten hieman muutamia sumukuvia, mutta eihän niistä tämän ihmeellisesmpiä tullut. Päätin sitten kuvata hiittejä, mutta koko päivä tuntui olevan tosi hankala ja oikein mikään kuva ei tupannu…

Miten hoidan passini?

Viimeksi kirjoitellessani työstäni enemmän, mielessäni kävi, että olisi kiva kertoa miten täällä hoidan hevoseni yksityiskohtaisemmin. Toki riippuu niin paljon päivästä mitä milloinkin hevoset tarvitsevat, mutta tässä nyt yksi esimerkki teille, olkaa hyvä!
Periaatteessa siis lähdetään liikkeelle siitä että jokainen hevonen harjataan ja tarkastetaan ettei sillä ole haavoja tai turvotuksia. Minä ostin itselleni omat harjat, sillä en tykännyt tallin tarjoamista, ja nyt minulla on käytössä yksi pehmeä, yksi kova, kumisuka ja harjaan tarkoitettu harja. Lisäksi minulla on Showsheen ja ötökkämyrkky tarvittaessa käytössä.
Sen jälkeen onkin aika tutustua siihen mitä extra asioita kukakin hevosista tarvitsee. Tämä kohta sitten vaihteleekin päivittäin ja viikoittain tosi paljon, sillä se riippuu juuri siitä mitä juuri sinä päivänä on tehty tai onko jotain uutta tarjottavaa johonkin vanhaan vaivaa. Kerron nyt kuitenkin teille miten hoisin hevoseni viime tiistaina. Viime tiistaina meillä oli hiit…