Siirry pääsisältöön

Vuoden huipentuma - ARVONTA!

Tosiaan vuosi 2011 lähenee loppuaan. Vielä on ainakin tämän lisäksi tulossa yksi postaus, josta on luvassa melkoinen. En tiedä vielä onko se lyhyt vai pitkä, mutta ei se mitään, tiedän että sen tulen kirjoittamaan :) Mutta koska vuosi lähenee loppuaan, on aika nyt pitää viimeinen mahdollinen lukija-arvonta! Kaikki pitivät jouluarvontoja, ei hätää, nyt on luvassa uuden vuoden arvonta. Palkinto ei ehkä ole maailman huimin, mutta ei sitä ole pakko lunastaa. Palkintona tällä kertaa hieno valkoinen "bling bling" raippa!
Arvontaan osallistuminen on helppoa, mutta valitettavasti siihenkin tarvitaan jotain. Tällä kertaa sinun pitää valita vuoden paras postaus ja perustella (muutama sana, tai pidemmin, oman mielen mukaan) miksi juuri se. Eli kommentoi tähän seuraavat asiat:

1. Nimesi / nimimerkkisi + sähköpostiosoitteesi, mihin voin mahdollisen voiton osuessa ottaa yhteyttä
2. Vuoden paras postaus. Miksi juuri se?
3. Parannus ehdotuksia tai muuta palautetta. Myös muu kommentti otetaan vastaan! Haluatko vaikka sanoa minulle jotain? Antaa vinkkiä? kaikki otetaan nyt vastaan!

Osallistuminen ei siis paljoa vaadi! Toivottavasti saadaan iso arvonta pystyyn!  Tietenkin voi kommentoida ja vastata arvontaan, vaikkei haluaisikaan osallistua raipan kohtalon arvontaan :)

Kommentit

 1. Sinulta on monta kivaa postausta tullut, tykkäsin esim. varustevertailusta, lurpan tarinasta, erikoispostauksesta, jossa esittelit ihanat satulahuopasi ja monesta muusta. Parhaaksi valitsisin kuitenkin tämän: Lupaa tulla vastaan sateenkaarisillalla, rakas luppakorvani ♥. Tämä postaus kosketti todella paljon ja sai minut melkein itkemään, kun yleensä en ikinä itke mitään tekstejä lukiessani.

  Osallistuisin arvontaan nimellä Janita Tiainen, sposti jaxejoo@hotmail.com. :)

  Parannusehdotuksia ei oikeastaan ole, tykkään blogistasi, jatka samaan malliin! Postauksia saisi kuitenkin tulla useammin, jos mahdollista. ;)

  VastaaPoista
 2. Miusta siun parhaat postaukset on ollu just ne Lurpasta kertovat. Ne on ollu aivan ihania ja saanu aina kyyneleet omiinki silmiin ! Paras niistä Lurpan 'tarinoista' on varmasti se: Lupaa tulla vastaan sateenkaarisillalla, rakas luppakorvani. :) Aivan mahtava postaus !

  Parannusehdotuksia ei oikeestaan oo. Sie kirjotat oikein selkeesti ja mukavasti että aina tulee keskityttyä sun kirjotuksiin :)

  Osallistun nimellä Pinja Ikonen. S-posti pinjariina.ikonen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Riina Myller - rifuliina@hotmail.com

  Kuten ylempänä on tullut, olet kirjoittanut kauniisti Lurpasta, mutta näistä postauksista on vaikea valita mikä on paras. Yksi postaus, mitä olen ehkä pisimpään ja uudelleen ja uudelleen käynyt katsomassa on Karhunpoika sairastaa... [ Valokuvauspostaus ] joka oot julkassu lokakuussa. Teksti on peruskauraa, mutta sen lukee kuitenkin, mutta nuo kuvat.. siis ai että kun itsekin tekee mieli lähteä kuvaamaan ja yrittää saada saman laatuisia ja yhtä sommitellusti kauniita kuvia! :) Ensimmäinen kuva on hieno, mutta suorastaan toisen kohdalla halkean ja alaspäin ne vain paranevat.

  Parannus ehdotuksia ei hirveämmin ole, mutta haluan katsella lisää kuvaamiasi kuvia! :--D Mutta muuten tekstit ovat hyviä, kuvia on ja postaukset ovat mielenkiintoisia, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Paras postaus mielestäni oli: Lupaa tulla vastaan sateenkaarisillalla, rakas luppakorvani ♥. Se on tosi koskettava ja hienosti kirjoitettu postaus, se tuo joka kerta elävästi mieleen oman edesmenneen voikkoni.

  Tykkään sun teksteistä, hyvää ja selkeää kieltä, hyviä kuvia jne. Eipä ole oikein parannettavaa. Ja vielä! Superhienot ulkoasut aina ;)

  Osallistun nimellä Riikka Miettinen, sähkäri riikka.fari@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tykkään sun kaikista teksteistäsi ihan hirmuisesti, mutta paras on ollut Lurpan tarina (Karats - Hevoseni tarina). Se on niin tunteella ja herkästi kirjoitettu, että ihan itkin kun luin sitä. Tekstistä välittyi sun ja Lurpan rakkaus toisiinne tosi koskettavasti :)

  Ja komppaan ylläolevia, blogissasi ei ole juurikaan mitään virheitä :D Kaunis ulkoasu, ihania tekstejä ja kuvia. Paras blogi mitä oon lukenut aikoihin! :) Postauksia tosin voisi tulla vähän useammin, niin pysyy vähän helpommin kärryillä missä mennään tällä hetkellä.

  Osallistun Milla Kuisma, miltsu96@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Sulla on monta ihanaa postausta, erityisesti Lurpasta kertovat postaukset ovat saaneet lukijankin kyyneliin. Erityisesti kuitenkin se postaus, jossa kerrot sinun ja Lurpan tarinan (Karats - Hevoseni tarina) on ollut ehkä kaikkein ihanin.

  Kuten ei muillakaan, niin ei minullakaan ole oikein mitään parannusehdotuksia. Blogi on ihana juuri tällaisena. Toki voisit vähän useammin kirjoitella, mutta ymmärrän kyllä, että kun omistaa pari hevosta, käy töissä jne. ettei ehdi. :)

  Osallistun arvontaan Marika Rämö, marika.ramo@gmail.com

  VastaaPoista
 7. 1. Nimesi / nimimerkkisi + sähköpostiosoitteesi, mihin voin mahdollisen voiton osuessa ottaa yhteyttä

  Laura, makitalo.laura@gmail.com

  2. Vuoden paras postaus. Miksi juuri se?

  Lurpan tarina. Niiiin koskettava, rakkaudella kirjoitettu juttu! <3

  3. Parannus ehdotuksia tai muuta palautetta. Myös muu kommentti otetaan vastaan! Haluatko vaikka sanoa minulle jotain? Antaa vinkkiä? kaikki otetaan nyt vastaan!

  Ulkoasu on hieno, teksti on helpostiluettavaa, kuvat mahtavia... en vain keksi valitettavaa! :)

  VastaaPoista
 8. 1. Roosa, Roosarautamies@hotmail.com

  2. Niitä on monia. Moni Lurpasta kertova on koskettanut ja auttanut itseä. Menetin oman, ensimmäisen ja rakkaimman hevosen pari vuotta takaperin. Käyn sitä yhä edelleen läpi - Oliko se mun syy? -Mitä jos oisin tehny sen asian toisin? Saa voimaa ja kannustusta ku lukee näitä sun tekstejä. Jos nimeltä mainitaan niin pidin

  '' Karats- Hevoseni tarina ||''
  ''Not just in the end, but also a new beginning''

  3. Ihana blogi, tosin postauksia sais tulla tiuhempaan tahtiin (:

  VastaaPoista
 9. 1. Iida, iida_vallu@hotmail.com

  2. Lähes kaikki Lurpan kuolemaa koskettavat kirjoitukset ovat olleet minulle jotenkin lähellä sydäntä. Menetin viime vuonna samoihin aikoihin oman rakkaani, ja jotenkin vain elin ne ajat uudestaan lukemalla tekstejäsi. Autoit minua muistamaan taas miten paljon rakastin mammaani. Itseeni on eniten ehkä kolahtanut postaus, Kun mikään ei tunnu miltään.

  3. Pidän todella paljon kirjoitustyylistäsi. Postauksen ovat todella mielenkiintoisia ja käyn usein katsomassa, josko olisi taas tullut lisää luettavaa. Blogin ulkoasu on mielestäni rauhallinen, se ei pomppaa heti silmille vaan antaa lukijan rauhassa tutkailla sen tarjontaa.

  Olet mielestäni hieno ja vahva ihminen, ja teet hevosten kanssa hyvää työtä! :)

  VastaaPoista
 10. 1. Ellinore, absolutmaskerade@gmail.com
  2. Niitä on monta. Mutta tykkäsin tästä postauksesta: http://kisamatkalla.blogspot.com/2011/12/ikuinen-kiista-kallis-vastaan-halpa.html
  Oli kiinnostava postaus, helppo lukea ja hyvä että sinulla oli paljon kuvia mukaan. Ja muuten tykkään varustepostauksia :D
  3. Minulla ei ole oikein mitään parannusehdotuksia, tykkään blogistasi paljon! Jatka samaan malliin. Kuvat on ylihienot!

  VastaaPoista
 11. 1. Tiia, tiia.suomalainen@dnainternet.net
  2. Tykkäsin siitä tukijoukot postauksesta, koska siinä oli juuri sopivassa suhteessa tekstiä ja kuvia sekä on kiva kuulla aina myös taustajoukoista, koska ne ovat tässä harrastuksessa älyttömän tärkeät.

  3. Ainot mitä kaipaisin on ehkä vähän useammin postauksia ja se voikin sitten olla vähän vaikeampi käytännössä toteuttaa. Blogisi on ihana ja yksi suosikeistani. Ulkoasu on mahtava!

  VastaaPoista
 12. 1. Vici, vicicici94@hotmail.com
  2. Eniten oon tykänny sun postauksista joissa kerrot Lurpasta, millainen teidän elämä on ollut ja se miten kaikki lopulta päättyi kosketti minuakin melkoisen paljon; tämä postaus kuitenkin jäi mieleeni eniten! http://kisamatkalla.blogspot.com/2011/10/nyt-on-taas-aika-kysymyspostauksen-ja.html

  3. Luen blogiasi säännöllisesti ja käynkin päivittäin katsomassa joko on tullut uusi postaus. Toivoisinkin useammin postauksia, joka on luultavasti melko hankala toteuttaa.
  Ehdottomasti yksi suosikkiblogeista! Ulkoasusi on olleet aina hienoja.

  VastaaPoista
 13. 1. Niina, niinarautiainen@luukku.com
  2. Eniten pidin varmaan http://kisamatkalla.blogspot.com/2011/12/ikuinen-kiista-kallis-vastaan-halpa.html
  3.Ulkoasut kivoja ja postaukset kivoja, ainoa mitä parantaisin, voisi olla et kirjottelisit vähän useemmin :)

  VastaaPoista
 14. 1.Kiia, kiiax_96@hotmail.com
  2.Karats - Hevoseni tarina II - Pidin tästä postauksesta paljon sillä se oli todella koskettava. On mukava lukea lurpasta miten kivan elämän se sai viettää sinun kanssasi ja välitit siitä tosi paljon!
  3.Ulko asu on todella kiva! postauksissa sais olla enemmän "tuoreita" kuvia.

  VastaaPoista
 15. 1. Ilona (ilona.puranen@gmail.com)

  2. Olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi, niin paras on mielestäni tuo "Ikuinen kiista: Kallis vastaan Halpa?" postaus. Juuri tuollaisista postauksista saa itselleen hyviä vinkkejä muiden kokemuksista joihinkin varusteisiin.

  3.Ulkoasu on hieno ja hillitty, mutta ehkä liian tumma ja väritön minun makuuni. Hienoja kuvia ja selkeät tekstit ovat hyvä juttu. Ja niin, minusta on myös hyvä kun postaukset ovat selkeyden lisäksi myös pitkiä ja niissä on silkkaa asiaa, eikä selitetä turhia juttuja.

  VastaaPoista
 16. 1. Emma / sateenkaarisitruuna[at]hotmail.fi

  2. Vuoden paras postaus oli mielestäni Erikoispostaus 7: Karats - Hevoseni tarina II, sillä se kertoi ihanan lämpimästi ja laajasti Lurpasta ja sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä.

  3. Kirjoitat todella kivasti ja minulle mieluiseen sävyyn ja kuvatkin ovat aina hienoja, ehkä ainoa mitä jää kaipaamaan on postauksia useammin. Niitä voisi lukea rohmuta läpi ties miten paljon. Pidin itse enemmän aiemmasta ulkoasusta, tämän otsikko- ja taustakuva eivät vaan omaa silmää miellytä niin paljoa. Tausta ehkä siksi että siinä kuvio toistuu juuri tuolla tavalla, vähän vaikea selittää mutta liikaa tai liian vähän, pitäisi olla joko rauhallisempi tai täydempi. Otsikon kuvat taas vähän pienenpuoleiset. Mutta kaiken kaikkiaan loistava blogi ja olen iloinen että tämän löysin :)

  VastaaPoista
 17. 1. miljuska_@hotmail.com
  2. Kallis vastaan halpa- postaus
  3. +: Kirjoitat ihanan paljon ja siistiä tekstiä.
  -: Ulkoasu vois olla räväkämpi mun maukuun :)

  VastaaPoista
 18. 1. Olivia P. / olivepuu@hotmail.com

  2. Vuoden paras postaus oli Karats - Hevoseni tarina, se on tunteella kirjoitettu ihana tarina. Kaunis tarina!

  3. Kirjoitustyylisi on etenevä ja selkeä, ei töki tai jumita. Sinulla on omaperäinen, hieman humoristinen tapa kirjoittaa, pidän siitä!
  Saat lukijasi saamaan kylmiä väreitä ja kyyneleitä, et huonolla tavalla, se merkitsee paljon! ♥ Olen niin iloinen löytäessäni tämän blogin - pitemmän aikaa selaillut mutta aina kadonnut ! - joten nyt otetaan talteen ja lukijaksi, hienoa työtä!

  VastaaPoista
 19. 1. Sartsa/ sar-tsa@hotmail.com
  2. Vuoden viimeinen postaus on ihana! Kolahti sydämeen :) Karatsista kirjoitetutkin on ihanan tunteellisia!
  3. Blogia on mukava lukea! Kuvat ja videot on aina plussaa.

  VastaaPoista
 20. Heips, milloin arvonta ratkeaa? =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä Amerikka on minulle opettanut?

Tämä postaus ei liity oikeastaan yhtään hevosiin, mutta koska kirjoittaminen on minulle tällä hetkellä - kuten aikaisemminkin - aivan uskomattoman hyvää terapiaa, ajattelin että asian tänne kirjoittaminen olisi ehkä hyväkin asia. Nyt viimeisen viikon aikana olen koittanut löytää itseäni uudelleen ja päästä yli kaikista montuista mitä matkallani on ollut. 
Olen asunut Amerikassa nyt tarkalleen 1 vuoden, 4 kuukautta ja 13 päivää. Tänä aikana minulla on ollut aivan älyttömästi uuden oppimisen lisäksi tuhansia erilaisia tunteita joita olen käsitellyt. Olen kaksi kertaa hypännyt tänä aikana täysin tuntemattomaan, paikkoihin mistä en tunne ketään. Myönnän jopa itse olevani melko rohkea tehdessäni täällä muutoksia, joita edes monet kanta-asukkaat eivät tekisi, sillä heillä ei ole siihen rohkeutta. 
Olen oppinut kommunikoimaan ihmisten kanssa, käynyt monissa erilaisissa paikoissa ja saanut muutamia hyviäkin ystäviä matkalla. Olen värjännyt hiukseni punaiseksi ja sen jälkeen halunnut blondiks…

Kuvia viikkojen varrelta

Ennen kuin aloitan postauksen haluan tosissani kiittää kaikkia jotka tsemppasivat minua viime postauksessa. Postauksen kirjoittaminen auttoi minua aivan hirveästi, kuin sain hieman purkaa tuntojani ja jälkeenpäin selkeyttää ajatuksiani lukiessani postausta ja teidän kommentteja. Onneksi asiat alkavat pikku hiljaa siirtymään positiivisemmaksi ja alan olemaan oma iloinen itseni! Autoa ei vielä ole tullut ostettua, mutta eiköhän sekin tässä aivan pian saada hankittua! Floridassa ollaan vielä seuraavat 5-6 viikkoa ja sitten on muutto takaisin Pennsylvaniaan. Samalle farmille missä työskentelin USA:an muuttaessani!Mutta tosiaan! Olen nyt satunnaisesti ehtinyt kantamaan kameraa mukana ja yksi aamu olikin niin kaunista (ja pirun kylmä) että oli pakko kipaista kesken työpäivän hakemaan kamera. Testailin sitten hieman muutamia sumukuvia, mutta eihän niistä tämän ihmeellisesmpiä tullut. Päätin sitten kuvata hiittejä, mutta koko päivä tuntui olevan tosi hankala ja oikein mikään kuva ei tupannu…

Miten hoidan passini?

Viimeksi kirjoitellessani työstäni enemmän, mielessäni kävi, että olisi kiva kertoa miten täällä hoidan hevoseni yksityiskohtaisemmin. Toki riippuu niin paljon päivästä mitä milloinkin hevoset tarvitsevat, mutta tässä nyt yksi esimerkki teille, olkaa hyvä!
Periaatteessa siis lähdetään liikkeelle siitä että jokainen hevonen harjataan ja tarkastetaan ettei sillä ole haavoja tai turvotuksia. Minä ostin itselleni omat harjat, sillä en tykännyt tallin tarjoamista, ja nyt minulla on käytössä yksi pehmeä, yksi kova, kumisuka ja harjaan tarkoitettu harja. Lisäksi minulla on Showsheen ja ötökkämyrkky tarvittaessa käytössä.
Sen jälkeen onkin aika tutustua siihen mitä extra asioita kukakin hevosista tarvitsee. Tämä kohta sitten vaihteleekin päivittäin ja viikoittain tosi paljon, sillä se riippuu juuri siitä mitä juuri sinä päivänä on tehty tai onko jotain uutta tarjottavaa johonkin vanhaan vaivaa. Kerron nyt kuitenkin teille miten hoisin hevoseni viime tiistaina. Viime tiistaina meillä oli hiit…