Siirry pääsisältöön

Eräänä kauniina pakkaspäivänä

Saivat hevoset nauttia vapaudestaan. Kirmata kuin villivarsat.
Sivustaseuraajana oli vain viatoin pieni Senni ja hänen pikku-pokkarinsa

ja lopuksi maittoi lämmin vesi


Tykkääkö teidän hevoset irrotella?

Kommentit

 1. Mun heppa aina tekee pari rodeo/pukki/riehumis kierrosta ennen irtojuoksutusta. Tarhassakin välillä näkee kun se vetää pukkilaukkaa portille ja pois :D
  suomenhevostamma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, meilläkin välillä tarhassa hepat saavat spurttikohtauksia, ihan välillä pelottaakin katsoa! :D

   Poista
 2. Ajattelin uudella tallilla kokeilla tamman kanssa tuota irrottelua kentällä. Viimekesänä ei aidat pidelly ku hyppäsi yli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, toivottavasti ensi kerralla sujuu paremmin! :)

   Poista
 3. Kiva postaus taas :)) Mahtavia pukkeja Alli tekee, Pyry ei ihan yllä samaan pikku jaloillaan :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. hepat nautiskelivat kun saivat olla ilman loimea! :)

   Poista
 5. Pyry on jotenkin hassun näkönen kolmannessa kuvassa : DD tommonen lötkö

  VastaaPoista
 6. Mite se sun joulukalenteri, ootko tehny jo arvonnan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvottu on ja voittajalla uskottavasti jo lahjakorttikin kohta kotona! :)

   Poista
 7. Tosi kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 8. Alli on kyllä niin mahtavan hieno! Ihan ehdottomasti mun suosikki sun hepoista :)

  Mun varsa rakastaa irtojuoksutusta nykyään. Alkuun se ei oikein tajunnut ideaa ja pääasiassa vain möllötti tylsästi paikallaan, mutta nykyään kyllä rallittaa! Välillä tulee niin hurjia pukkeja että hirvittää tuleva ratsutus...

  http://friisilainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, Alli kiittää! :)

   Välillä muakin hirvittää ton Allin pukit, onneks se ei ihan noin isoja tee ratsastaessa :D

   Poista
 9. http://hallamaire.blogspot.fi/2015/01/linkkaa-blogisi-arvostelut.html :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …