4. huhtikuuta 2017

Ruma ankanpoikanen

Ihan muutaman päivän sisään on tulossa postausta viime viikonlopun Match Show reissusta, mutta  nyt on pakko ensin pällistellä muutaman vanhemman ja uudemman kuvan verran Herra Herkulesta. Olen sen varmaan tosi monta kertaa sanonut, että Herkules on  aina ollut sellainen kolho. Isopäinen. Epäsopusuhtainen. Ei mikään kedon kaunein kukkanen. Viime syksyllä viimeisissä varsanäyttelyissä kuitenkin kuvia katsoessa silmät hieman aukeni; ei se nyt niin pahalta näytäkään. Mutta viimeistään saadessani mätsärikuvat meinasi leuka tipahtaa. Koska siitä joutsen kasvoi?

2v syksy - ensimmäiset Match Show näyttelyt, SIN


2v syksy - Varsanäyttelyt, II-p


 3v talvi


 3v kevät - Varsanäyttelyt, II-p


 3v kesä - Suomenhevosnäyttelyt, IIp LKV BIS5


3v syksy - Suomenhevosnäyttelyt, Ip


3v syksy - Match Show näyttelyt, PUN


3v syksy - Viimeiset varsanäyttelyt, II+p


4v kevät - Match Show näyttelyt, PUN


Pakko vielä liittää tähän kommentti meidän ensimmäisien Mätsäreiden postaukseen kommentoineen Anonyymin kommentti. Jos luet tätä, olit kyllä niin oikeassa. Muutama vuosi lisää ja sehän on kaikkea muuta kun isopäinen rumilus!
Anonyymi 13. syyskuuta 2015 klo 11.24
Herkku etenkin on upee, mutta tottahan tuo, että vähän huonossa vaiheessa. Nuo suokit kyllä muutenkin kehittyy niin hitaasti, että kyllä siitä vielä upea tulee, parin vuoden päästä tilanne on ihan varmana jo täysin toinen!
 Vai mitä mieltä te olette?

6 kommenttia:

 1. Wau miten komea nuori herra siitä onkaan kasvanut!!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, innollahan sitä odottaa minkälaiselta kaveri näyttää tämän ja ensivuoden aikana :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kasvanut todella komeaksi!

  Samoin kävi ratsastettavan suokin kanssa, joka on aina ollut vähän myös tälläinen "kolho". Iso ja kyömy pää, suikunpunainen tylsä väri. Ja niin vaan 3v ekoissa mätsäreissään oli BIS1 - huomaamatta oli kasvanut todella komeaksi! Nyt vasta sen itsekin huomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se yleensä menee että niistä kolhoista kasvaa yleensä tosi hienoja! Ainakin haluan uskoa niin! :)

   Poista