1. huhtikuuta 2015

Miksi tämä blogi on nykyään niin hiljainen?

Moni on saattanut ihmetellä miksi blogini on kokoajan hiljainen. Jos ei suoraan ole blogissa sitä ihmetelty, on sitä saatettu tehdä netin keskustelupalstoilla. Paras näistä oli ehdottomasti kuin joku sanoi: "Blogi potee nykyään syys- ja kevät masennusta, mitkä molemmat kestävät puolivuotta". En jaksanut asiasta loukkaantua ja päätin jatkaa elämääni tyytyväisenä eteenpäin, mutta koska menin jo facebookissakin puolivillaisesti koko yksityiselämäni paljastamaan, kai sen voi tänne blogiinkin julkaista.

On itseasiassa kolme syytä miksi tällä hetkellä aikani on tiukentunut huomattavasti. Ehkä kaiken alku ja juuri on siellä, että aloin tuossa loppuvuodesta seurustelemaan ja nykyään asutaan yhteisessä asunnossa. On töitä, hevosia ja loputonta väsymystä.. Sekä kovaa yritystä huomioida myös kumppaniani (joka haluaa vielä pysyä nimettömänä, joten kutsumme häntä nyt hänen etunimen ensimmäisellä kirjaimella, joka on A). Ehkä tämä minun yritteliäisyyteni palkittiin ja koen jopa olevani kerrankin sopivassa parisuhteessa. Niinpä päätimme viime lauantaina ottaa seuraavan askeleen ja mennä kihloihin.

Minä olen maailman epäromanttisin ihminen, mutta silti olen aivan innoissani asiasta! Innoissani kävin myös heti googlailemassa meille sormuksia, jonka kaltaisia lähdimme sitten bongaamaan Forssan kultasepänliikkeistä. Ei löytynyt ihan sitä unelmien sormusta jonka netistä löysin, mutta hyvin samankaltainen. Olisitteko voinut oikeasti uskoa miten paljon nuo maksavat? HUH, olin ihan pyörtyä hinnan kuullessani, onneksi ei tarvitse maksaa niitä itse, haha!

omat sormukset vielä kaiverrettavana, mutta tässä siis unelmasormukset mitkä netistä bongasin!
Meidän on samankaltaiset, mutta hivenen yksinkertaisemmat, kirkasta hieman vähemmän ja timantit eritavalla.. Ei hassumman näköinen sekään!

Toinen lisää kiirettä elämään tuonut on meidän uusi koiranpentu. Pitkän kinaamiseni jälkeen sain tahtoni läpi ja otimme siis pitkäkarvaisen collien pennun. Se missä oli kinaamista, oli lähinnä siinä että minkä rotuinen se olisi. A on vannoitunut pikkukoirien ystävä ja itse en moisia rottia siedä - koiran pitää olla koiran kokoinen - joten saatiin siitä hetkellinen sota aikaiseksi.. Lopulta päädyttiin sitten - tietenkin - minun valintaani ;)

Kolmas ja ehkä kaikista eniten blogia koskettava ja koko harrastustani muuttava asia. Jonka ajattelin vain jättää vielä hetkeksi syrjään ja palata siihen vasta sitten kun saan kiusallisia kysymyksi. Mutta koska se puolivillainen facebookpäivitys.. Siitähän se kaikki lähti, koko tämä postauksen kirjoittaminen. Siis kaiken tämän kiireellisen elämän muutoksen lomassa olen onnistunut - eikä tarvitse valistaa miten, taidan jostain aavistaa sen! - päätymään siihen tilanteeseen, että ensi vuoden alkupuolella perheeseen tulisi muitakin kuin nelijalkaisia.

Pitää siis alkaa rajoittamaan tuota hieman hulvattoman Lehmän ratsastamista. Nimimerkillä, meinasin eilen jalkautua kaksi kertaa. Mutta  ehkä tämä hieman selventää teille miksi nykyään blogi on niin hiljainen ja toivotaan että saan tällekin jossain vaiheessa aikaa.. Viimeistään sitten äitiyslomalla!

Ihanaa loppu keskiviikkoa kaikille!
EDIT 21.00 // kaksi kolmesta pitää paikkaansa ja kumpikaan ei ole koiranpentu.

26 kommenttia:

 1. Meillekkin tulee pian pitkäkarvainen collie toisen seuraksi. :) Onnea tulevalle äidille.

  VastaaPoista
 2. Onko tämä aprillia??

  VastaaPoista
 3. joo moro, ei huano :D

  VastaaPoista
 4. Minä kun luulin jo selvinneeni tästä päivästä, mutta ei! Muut blogipilat tyrmäsin jo otsikon luettuani, mutta nyt menin kyllä lankaan :D Hups.

  VastaaPoista
 5. Hah, tuon kihlausjutun vielä olisin voinut uskoa, samoin koiranpennun, mutta sitten kun alettiin jo vauvoista puhumaan niin alkoi jo raksuttamaan että hetkonen tämä ei nyt kyllä ole totta. Mutta onnittelut, pääsit pisimmälle kaikista bloggaajista mitä aprillipilojen uskomiseen tulee :D

  Pakko kehua näitä sun joka vuotisia piloja - ne uppoaa yleensä aika hyvin, tää nyt alkoi ontumaan vähän tuossa vauvakohdassa ;) Liikaa asiaa lyhyelle ajalle :D

  VastaaPoista
 6. Eikä. Miten menin taas lankaan... :D Seuraavaa postausta lukiessa pitää taas olla varovainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomautuksena siis, että muiden tekemiä postauksia, kun nyt vähän jokainen tekee tämmösiä ;)

   Poista
 7. Tää oli ehdottomasti päivän paras! Uskoin koko postauksen ajan kunnes ekoja kommentteja lukiessa muistin taas että tänään olikin tämä päivä :D Onnea melko loistavasta huijauksesta!

  VastaaPoista
 8. Mä menin aivan täydestä!! :'D

  VastaaPoista
 9. Hahaha! Alkuun uskoin, mutta lopussa aloin epäilemään. Enhän mä nyt aprilliaa enään muistanu :D Sulla on aina ihan mahtavia nää aprillipilat!

  VastaaPoista
 10. Eiii tää ei saa olla aprillia kun kuullostaa niin ihanalta :(

  VastaaPoista
 11. Olin jo hyväuskoisena tulossa onnittelemaan mutta... boy was I fooled. :D

  VastaaPoista
 12. Haha, olin vannonut etten yhteenkään pilaan mene tänään, mutta tää oli oikeasti hyvä! Vauva tosin alkoi turhan paljon epäilyttää ja arvasinkin siitä sitten! ;) Propsit sulle, tää oli ensimmäinen pila johon lankesin tänään! :D

  VastaaPoista
 13. Eiheleee!!! :'DDDD
  Tosissaan jo uskoin ja olin et ei jumaaa!!
  Kunnes tajusin et kele nythän on edelleen aprillipäivä!!
  Mua on onnistuttu vedättää jo kahesti tänään, IKINÄ ennen ei oo käyny näin! :DD

  -Nea

  VastaaPoista
 14. Ei menny lähellekään läpi. :D seurustelun uskois ehkä mutta muita ei kyllä :D

  VastaaPoista
 15. "Blogi potee nykyään syys- ja kevät masennusta, mitkä molemmat kestävät puolivuotta".

  Tässä postauksen ainoat kaksi faktaa. Muut menevät pilan puolelle.

  VastaaPoista
 16. Viime vuonna Alli oli jakautumassa ja tänä vuonna sinä :D hah, kumpaankin menin täysillä lankaan ja kummallakin kerralla surettu kun tää ei ollutkaan totta :)

  VastaaPoista
 17. EDIT 21.00 // kaksi kolmesta pitää paikkaansa ja kumpikaan ei ole koiranpentu ----> ymmärsinkö mä täm väärin? Eli 1. koira 2. Kihlat 3. Lapsi. 2 kolmesta on totta ja 1 on aprillipila, ja koira ei ole totta eli se on pila. Eli saat lapsen ja menet kihloihin?

  VastaaPoista
 18. Mitäs tuo EDIT juttu meinasi? Kai näin 2.4 jo voi paljastaa oliko kaikki aprillia vai osa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa viimeinen EDIT pätkä viittaa aikaisempaan lauseeseen (aivan postauksen alussa) eikä niinkään pilaan, koiranpentu on täysin vain hämäyksenä :)

   Eli valitettavasti ei, ei ole tulossa lasta eikä sitä miestäkään näy :D

   Poista
 19. Voihan pila! :D Minäkin kyllä ymmärsin, että vauva on tulossa. Saatoin käsittää väärinkin, mutta oishan se ihanaa :)

  VastaaPoista
 20. Ihmisvauvan saapuminen on laskettu vähän väärin, sen pitäisi korkeintaan olla vasta hedelmöittynyt jotta alkuvuodesta tulisi ;)

  Aprillit sikseen, ei tämän blogin päivitystahti ole minusta ollut mitenkään hidas!

  VastaaPoista