18. toukokuuta 2015

Kisamatkalla-Cup 2015: Mitä uutta tänä vuonna?

Jokainen odottaa varmaan kärsimättömänä kahtakin postausta: mikä on tuo mystinen poni ja miten meni Niinisalossa. Nyt joudun tuottamaan pettymyksen, sillä kumpikaan ei ole vielä tässä postauksessa. Ponin meille jääminen on vielä niin suuri kysymysmerkki, etten viitsi kirjoittaa mitään ja Niinisalo tulee heti kun saan kaikki kuvat - joita aivan ihanat ihmiset minulle jaksoivat kuvata! Nyt kuitenkin hypätään hieman tulevan viikonlopun pyörteisiin ja kurkataan:

Mitä uutta Kisamatkalla-cup 2015?

Tänä vuonna olen yrittänyt panostaa vieläkin enemmän Kisamatkalla-cuppiin ja kehittää uusia juttuja ja houkuttelevimpia palkintoja. Olen meilestäni onnistunut tässä ihan hyvin ja sen innoittamana päätin vielä tehdä tälläisen postauksen, missä kerron teille mitä uutta meillä tänä vuonna on tarjolla. Oli sitten puhe palkinnoista tai muusta tilpehööristä!


Fair Play -Ratsastaja
Ehkä kaikista suurin uusista hankkeistamme tänä vuonna on Fair Play hanke, jossa luokassa kilpailleita ratsastajia tarkkaillaan (hiljakseen) ympäri kisa-aluetta ja puolueettoman tuomarin valitsemana valitaan luokan ratsastajista Fair Play-ratsastaja joka on osoittanut hyvää urheiluhenkeä ja tsempannut ja kannustanut. Fair Play-ratsastaja voi olla kuka tahansa sijoituksesta huolimatta! Lue lisää Fair Play ratsastajasta täältä. Fair Play ratsastaja saa 100 € arvoisen lahjakortin hevostarvikeliikkeeseen ja näyttävän ruusukkeen.


Kilpaile ja voita kypärä
Toinen tänä vuonna uusi hanke on turvallisuuteen tähtäävä. Meillä kaikilla pitäisi aina olla #Järkipäässä! Niinpä kypärän käyttäminen on etuoikeus ei rasite. Näin ollen kokonaistulosten paras ratsukko voittaa itselleen aivan upean Caldene merkkisen kypärän. Kypärä voi olla malliltaan esimerkiksi tämä kaunis Caldene Ultra Plus kypärä, tai mikä tahansa muu malli Ridmerin valikoimista!Kisamatkalla-este
Esteradalle saadaan uutta ilmettä kun sinne pystytetään ihka oma Kisamatkalla-este! Ihan juuri minun toiveideni mukaan toteutettujen puomien kanssa ja yhdistettynä tyylikkääseen Hippola-lankkuun, tätä ei voi yksinkertaisesti olla hyppäämättä! Nyt siis ei muuta kun kohti estettä ja sen yli.


Käsiohjelma
Vielä yksi suurempi uutuus on käsiohjelma! Nyt Kisamatkalla-cupista löytyy myös oma käsiohjelma mistä voi lukea mm. miten kisamatkalla-cup syntyi, viime vuoden voittajan haastettelun sekä tietenkin yhteistyökumppaneista. Tämä käsiohjelma on siis aivan ilmanen muisto kaikille ja se löytyy sitten kilpailupäivinä niin kansliasta kuin meidän omalta palkintopöydältäkin. Ei muuta kun muistoksi tälläinen!

Ja tiesitkö näistä?
 • Finaaliosakilpailun voittaja voittaa itselleen taitelija Virpi Sinervon muotokuvamaalauksen.
 • Kokonaistulosten paras suomenhevonen voittaa itselleen loimen, ruusukkeen ja Biofarmin lahjoittaman rehusäkin lisäksi Jouhikorut by Katja Vilanderin valmistaman jouhikorusetin.

Joko sinä lähdet kamppailemaan näistä palkinnoista?
Ilmoittautuminen kilpailuihin loppuu 19.5.2015!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa kun olet jaksanut panostaa Kisamatkalla-Cup:iin näin paljon! Ihan mahtavia juttuja kaikki!! :)

  VastaaPoista
 2. No, ihan TAITEILIJAKSI en itseäni tituleeraisi, mutta onhan sitä tullut maalausta jonkin verran harrastettua. :D
  http://madmagpie.deviantart.com/art/Connemara-441442890
  http://madmagpie.deviantart.com/art/Two-Cops-207913633
  http://madmagpie.deviantart.com/art/True-Friends-451525583

  -VSi

  VastaaPoista