Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla-Cup 2015: Mitä uutta tänä vuonna?

Jokainen odottaa varmaan kärsimättömänä kahtakin postausta: mikä on tuo mystinen poni ja miten meni Niinisalossa. Nyt joudun tuottamaan pettymyksen, sillä kumpikaan ei ole vielä tässä postauksessa. Ponin meille jääminen on vielä niin suuri kysymysmerkki, etten viitsi kirjoittaa mitään ja Niinisalo tulee heti kun saan kaikki kuvat - joita aivan ihanat ihmiset minulle jaksoivat kuvata! Nyt kuitenkin hypätään hieman tulevan viikonlopun pyörteisiin ja kurkataan:

Mitä uutta Kisamatkalla-cup 2015?

Tänä vuonna olen yrittänyt panostaa vieläkin enemmän Kisamatkalla-cuppiin ja kehittää uusia juttuja ja houkuttelevimpia palkintoja. Olen meilestäni onnistunut tässä ihan hyvin ja sen innoittamana päätin vielä tehdä tälläisen postauksen, missä kerron teille mitä uutta meillä tänä vuonna on tarjolla. Oli sitten puhe palkinnoista tai muusta tilpehööristä!


Fair Play -Ratsastaja
Ehkä kaikista suurin uusista hankkeistamme tänä vuonna on Fair Play hanke, jossa luokassa kilpailleita ratsastajia tarkkaillaan (hiljakseen) ympäri kisa-aluetta ja puolueettoman tuomarin valitsemana valitaan luokan ratsastajista Fair Play-ratsastaja joka on osoittanut hyvää urheiluhenkeä ja tsempannut ja kannustanut. Fair Play-ratsastaja voi olla kuka tahansa sijoituksesta huolimatta! Lue lisää Fair Play ratsastajasta täältä. Fair Play ratsastaja saa 100 € arvoisen lahjakortin hevostarvikeliikkeeseen ja näyttävän ruusukkeen.


Kilpaile ja voita kypärä
Toinen tänä vuonna uusi hanke on turvallisuuteen tähtäävä. Meillä kaikilla pitäisi aina olla #Järkipäässä! Niinpä kypärän käyttäminen on etuoikeus ei rasite. Näin ollen kokonaistulosten paras ratsukko voittaa itselleen aivan upean Caldene merkkisen kypärän. Kypärä voi olla malliltaan esimerkiksi tämä kaunis Caldene Ultra Plus kypärä, tai mikä tahansa muu malli Ridmerin valikoimista!Kisamatkalla-este
Esteradalle saadaan uutta ilmettä kun sinne pystytetään ihka oma Kisamatkalla-este! Ihan juuri minun toiveideni mukaan toteutettujen puomien kanssa ja yhdistettynä tyylikkääseen Hippola-lankkuun, tätä ei voi yksinkertaisesti olla hyppäämättä! Nyt siis ei muuta kun kohti estettä ja sen yli.


Käsiohjelma
Vielä yksi suurempi uutuus on käsiohjelma! Nyt Kisamatkalla-cupista löytyy myös oma käsiohjelma mistä voi lukea mm. miten kisamatkalla-cup syntyi, viime vuoden voittajan haastettelun sekä tietenkin yhteistyökumppaneista. Tämä käsiohjelma on siis aivan ilmanen muisto kaikille ja se löytyy sitten kilpailupäivinä niin kansliasta kuin meidän omalta palkintopöydältäkin. Ei muuta kun muistoksi tälläinen!

Ja tiesitkö näistä?
 • Finaaliosakilpailun voittaja voittaa itselleen taitelija Virpi Sinervon muotokuvamaalauksen.
 • Kokonaistulosten paras suomenhevonen voittaa itselleen loimen, ruusukkeen ja Biofarmin lahjoittaman rehusäkin lisäksi Jouhikorut by Katja Vilanderin valmistaman jouhikorusetin.

Joko sinä lähdet kamppailemaan näistä palkinnoista?
Ilmoittautuminen kilpailuihin loppuu 19.5.2015!

Kommentit

 1. Aivan ihanaa kun olet jaksanut panostaa Kisamatkalla-Cup:iin näin paljon! Ihan mahtavia juttuja kaikki!! :)

  VastaaPoista
 2. No, ihan TAITEILIJAKSI en itseäni tituleeraisi, mutta onhan sitä tullut maalausta jonkin verran harrastettua. :D
  http://madmagpie.deviantart.com/art/Connemara-441442890
  http://madmagpie.deviantart.com/art/Two-Cops-207913633
  http://madmagpie.deviantart.com/art/True-Friends-451525583

  -VSi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …