27. toukokuuta 2015

Tervetuloa päiväksi tiimiin!

Heti alkuun pitää sanoa että hakemuksia tuli aivan mielettömästi ja minulle tuli hieman huonofiilis kun en voinut aivan kaikille (reilulle 40 hakeneelle) tarjota tätä mahdollisuutta. Nyt on kuitenkin arvontakone näyttänyt mahtinsa. Jaoin ensin hakemusten perusteella ne jotka halusivat päästä Pyryn selkään ja ne jotka halusivat päästä Allin selkään. Mollahan on tällä hetkellä toipilas, joten ei valitettavasti päässyt nyt mukaan keimeihin. Koska hakemuksia oli niin paljon, ajattelin olla jalo ja ottaa alunperäisestä suunnitelmasta poiketen kolme tutustujaa meille. Kaksi saa hypätä Allin selkään ja yksi saa mahdollisuuden Pyryillä. 


Joten onnea seuraaville:
Aino Huupponen (aino.huupponen@hotmail.com)
Erika Ahtiainen (erika.ahtiainen@hotmail.com)
Kreeta Kerkkänen (kreetakerkkanen@hotmail.com)

Kiitos myös kaikille mukaan osallistuneille!
Koska tämä sai niin suuren suosion, järjestämme takuulla jatkossakin - ajan sallimissa puitteissa - tälläisiä tilaisuuksia! :)

11 kommenttia:

 1. Jei tuttuja! Hevospäiväänne ootellessa :)

  VastaaPoista
 2. Voi ärsytyksen ärsytys, tän arvontaan osallistuminen unohtui multa koulukiireiden keskellä ihan täysin ja nyt kyllä pistää vähän harmittamaan. Vaikkei se voitto nyt tietysti olisi välttämättä tullut, mutta yrittää olisi voinut.

  Onnea voittajille, toivottavasti tulee kiva päivä kaikille ja vierailusta näkyy paljon materiaalia! :)

  ponitytonpilvilinnnatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Voisit ehdottomasti järjestää uudestaan. Ihana idea.

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla postausta kun oli tuttuja nimiäkin tulossa :) Katsotaan uskaltautuisinko itsekkin tämän tekemään kun sulla tämä sai näin kivan vastaanoton, mut kun haukuttiin lyttyyn joskus vuosia sitten kun mainitsin edes tälläisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän Senniäkin ilmeisesti "haukuttiin" kommentti kentässä ja jotkut kritisoi tätä ideaa. Uskaltakaa rohkeasti toteuttaa ideoitanne! Aina on niitä, joiden mielestä kaikessa on jotain huonoa, varsinkin jos idean keksijänä on bloggaaja. Useimmiten kuitenkin näistä innostutaan, vaikka saattaa tuntua että koko idea vaan lytätään, anonyymien toimesta. Luultavasti nämä jotka ovat ns. "idean puolesta" eikä vastaan, eivät jaksa edes alkaa tappelemaan kommenteissa niiden nimettömien kanssa jotka ovat ottaneet tehtäväksi lytätä koko ajatuksen.

   Poista
 5. Voi kun loistava juttu että järjestätte tälläisen! Ihan huippua! Harmi kun en itse ehtinyt mukaan :/ mutta tehkää ihmeessä uudelleen:)

  VastaaPoista
 6. Mielestäni aivan mahtava idea!! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea onnettaren suosikeille! Itsellä niin huono arpaonni, että tiesin jo jääväni "ulkopuolelle". Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla ;)

  VastaaPoista
 8. Vastasitko kaikkiin hakemuksiin että on tullut perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko hakemuksen sisällöllä vaikutusta arvontaan/arvonnan tulokseen?

   Poista