Siirry pääsisältöön

Tervetuloa päiväksi tiimiin!

Heti alkuun pitää sanoa että hakemuksia tuli aivan mielettömästi ja minulle tuli hieman huonofiilis kun en voinut aivan kaikille (reilulle 40 hakeneelle) tarjota tätä mahdollisuutta. Nyt on kuitenkin arvontakone näyttänyt mahtinsa. Jaoin ensin hakemusten perusteella ne jotka halusivat päästä Pyryn selkään ja ne jotka halusivat päästä Allin selkään. Mollahan on tällä hetkellä toipilas, joten ei valitettavasti päässyt nyt mukaan keimeihin. Koska hakemuksia oli niin paljon, ajattelin olla jalo ja ottaa alunperäisestä suunnitelmasta poiketen kolme tutustujaa meille. Kaksi saa hypätä Allin selkään ja yksi saa mahdollisuuden Pyryillä. 


Joten onnea seuraaville:
Aino Huupponen (aino.huupponen@hotmail.com)
Erika Ahtiainen (erika.ahtiainen@hotmail.com)
Kreeta Kerkkänen (kreetakerkkanen@hotmail.com)

Kiitos myös kaikille mukaan osallistuneille!
Koska tämä sai niin suuren suosion, järjestämme takuulla jatkossakin - ajan sallimissa puitteissa - tälläisiä tilaisuuksia! :)

Kommentit

 1. Jei tuttuja! Hevospäiväänne ootellessa :)

  VastaaPoista
 2. Voi ärsytyksen ärsytys, tän arvontaan osallistuminen unohtui multa koulukiireiden keskellä ihan täysin ja nyt kyllä pistää vähän harmittamaan. Vaikkei se voitto nyt tietysti olisi välttämättä tullut, mutta yrittää olisi voinut.

  Onnea voittajille, toivottavasti tulee kiva päivä kaikille ja vierailusta näkyy paljon materiaalia! :)

  ponitytonpilvilinnnatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Voisit ehdottomasti järjestää uudestaan. Ihana idea.

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla postausta kun oli tuttuja nimiäkin tulossa :) Katsotaan uskaltautuisinko itsekkin tämän tekemään kun sulla tämä sai näin kivan vastaanoton, mut kun haukuttiin lyttyyn joskus vuosia sitten kun mainitsin edes tälläisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän Senniäkin ilmeisesti "haukuttiin" kommentti kentässä ja jotkut kritisoi tätä ideaa. Uskaltakaa rohkeasti toteuttaa ideoitanne! Aina on niitä, joiden mielestä kaikessa on jotain huonoa, varsinkin jos idean keksijänä on bloggaaja. Useimmiten kuitenkin näistä innostutaan, vaikka saattaa tuntua että koko idea vaan lytätään, anonyymien toimesta. Luultavasti nämä jotka ovat ns. "idean puolesta" eikä vastaan, eivät jaksa edes alkaa tappelemaan kommenteissa niiden nimettömien kanssa jotka ovat ottaneet tehtäväksi lytätä koko ajatuksen.

   Poista
 5. Voi kun loistava juttu että järjestätte tälläisen! Ihan huippua! Harmi kun en itse ehtinyt mukaan :/ mutta tehkää ihmeessä uudelleen:)

  VastaaPoista
 6. Mielestäni aivan mahtava idea!! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea onnettaren suosikeille! Itsellä niin huono arpaonni, että tiesin jo jääväni "ulkopuolelle". Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla ;)

  VastaaPoista
 8. Vastasitko kaikkiin hakemuksiin että on tullut perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko hakemuksen sisällöllä vaikutusta arvontaan/arvonnan tulokseen?

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …