Siirry pääsisältöön

Esittelyssä W-Healing Rug

Jokunen voi muistaa bloggaajatapaamisen Lahdessa, Veljekset Wahlstenilla? Nyt olisikin luvassa wahlstenilta saadun tuotteen esittelyä. Tämän postauksen tekeminen tosiaan hieman venähti kun aikatauluongelmieni takia en ehtinyt niitä tilaamaan ja meille tuli samassa tilauksessa myös muitakin tuotteita. Nyt kuitenkin tämä tuote on saapunut perille ja esittelyyn pääseekin iki-ihana W-Healing Rug loimi!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Veljekset Wahlstenin kanssa!


Tehdessämme visitin Lahteen, saimme samalla reissulla shoppailla tietyn arvon edestä tai tilata tuotteen myöhemmin. Mietin pitkään mitähän sitä voisi tilata: hevosenomistajan kauppalista on loputon! Pyry tarvitsisi uuden panssarin ja normaalin nahkavyön, olisi sitä ja olisi tätä. Kun olimme kierrelleet tulevia uutuuksia ja selannut tuotekuvastoa ja pohtinut ja kuullut puhuttavan tästä loimesta, päätin että se on se mitä haluan. Ja Allille, sillä sillä nyt todistetusti on ollut enempi selkä ongelmia.

Tilaukseen siis pääsi aivan ihana W-Healing Rug loimi. Tätä myydään uudessa kuvastossa myös kaulakappaleellisena, mutta halusin tämän ihan perusversiona. Loimi on materiaaliltaan verkkoloimea, mutta sen selkä osaan on lisätty keraamista kangasta ja täytettä. Loimesta - ja ylipäätään W-Healing tuotteista - kerrotaan näin:
"Wahlstenin uusi W-Healing-tuotesarja on valmistettu käyttäen keraamista ainetta sisältävää materiaalia, joka heijastaa hevosen oman lämmön takaisin hevoseen parantaen verenkiertoa hoidettavalla alueella.

W-Healing tuotteet:

 • Lisäävät verenkiertoa ja vähentää turvotusta
 • Voidaan käyttää kovan rasituksen jälkeen
 • Nivel- ja jännevaurioiden hoitoon
 • Sopii myös vanhemmille hevosille poistamaan jäykkyyttä
 • Tuotteissa ei ole karenssiaikaa
Markkinoilla olevista vastaavista tuotteista W-Healing-tuotteet eroavat siinä, että keraamista ainetta sisältävää materiaalia on käytetty pintakankaan lisäksi myös täytteessä, tämän vuoksi lämmittävä vaikutus on tutkitusti tehokkaampi."

 Kun sen sain omiin pikku kätösiini, se olikin vielä hienompi kun muistin! Allilta puuttui hyvä kuljetus ja jäähdyttelyloimi ja nyt on sekin sitten löydetty. Se istui päälle kun valettu ja olin ihan äimästynyt kun siinä oli myös jalkalenkit! Kyllähän se tuotekuvauksessakin kerrottiin mutta.. Jotenkin olin onnistunut missaamaan sen. Eläinlääkärissäkin kehaistiin että hyvä oli valinta, varsinkin neiti Lehmälle tämä sopii kuin nenä päähän!

Onko blogin lukijoilla W-Healing tuotteita?
Ja enkö puhunutkin totta, onhan se aika makean näköinen? ;)

Kommentit

 1. Oi että, oon miettinyt jo tovin tän loimen hankkimista, ja nyt kun näin tästä esittelyn on kyllä ehkä pakko laittaa tää tilaukseen kun on niin upean näköinen puhumattakaan terveysvaikutuksista! :) Meiltäkin puuttuu hyvä kuljetus/kuivatusloimi ja hevosella välillä selkä jumissa joten tää sopis meille paremmin kuin hyvin. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta :) http://faniunelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan huippuloimi, oon rakastunut siihen täysin! :)

   Poista
 2. Sopii kyllä Allille hyvin! :) Samaa loimea oon myös himoinnut mun hevosille, olisi varmaan hyödyksi molemmille! Mulla on jo saman sarjan tallisuojat ja on toiminut oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Pyry tahtoo ehdottomasti oman, pitää alkaa säästämään.. :D

   Poista
 3. Tosi nätin ja istuvan näkönen ! Kiinnostaisi paljonko tuolla on hintaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsiläinen, se tosiaan jäi postauksesta! :) tämä malli maksaa vain 136 euroa!

   - S

   Poista
 4. Naurattaa hieman että otatte hevosistanne "edustuskuvia" niin joka kuvassa niillä on joku kauhtunut, kohta katkeamisillaan oleva riimunnaru…..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, toi on aivan ihana pörrönaru, sellaista pehmeää ja mukavaa materiaalia. Se että pari pörröä on vähän pystyssä ei tee siitä kauhtunutta tai katkeamaisillaan olevaa. Nää on hellasti pidettyjä kun toimii meidän kisanaruina :)

   Poista
 5. Tosi hyvännäköinen loimi! Olisi varmasti meillekkin käytännöllinen, mutta rahatilanne ei anna periksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl huippukiva loimi, kivempi kun muistinkaan! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …