7. toukokuuta 2015

Esittelyssä W-Healing Rug

Jokunen voi muistaa bloggaajatapaamisen Lahdessa, Veljekset Wahlstenilla? Nyt olisikin luvassa wahlstenilta saadun tuotteen esittelyä. Tämän postauksen tekeminen tosiaan hieman venähti kun aikatauluongelmieni takia en ehtinyt niitä tilaamaan ja meille tuli samassa tilauksessa myös muitakin tuotteita. Nyt kuitenkin tämä tuote on saapunut perille ja esittelyyn pääseekin iki-ihana W-Healing Rug loimi!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Veljekset Wahlstenin kanssa!


Tehdessämme visitin Lahteen, saimme samalla reissulla shoppailla tietyn arvon edestä tai tilata tuotteen myöhemmin. Mietin pitkään mitähän sitä voisi tilata: hevosenomistajan kauppalista on loputon! Pyry tarvitsisi uuden panssarin ja normaalin nahkavyön, olisi sitä ja olisi tätä. Kun olimme kierrelleet tulevia uutuuksia ja selannut tuotekuvastoa ja pohtinut ja kuullut puhuttavan tästä loimesta, päätin että se on se mitä haluan. Ja Allille, sillä sillä nyt todistetusti on ollut enempi selkä ongelmia.

Tilaukseen siis pääsi aivan ihana W-Healing Rug loimi. Tätä myydään uudessa kuvastossa myös kaulakappaleellisena, mutta halusin tämän ihan perusversiona. Loimi on materiaaliltaan verkkoloimea, mutta sen selkä osaan on lisätty keraamista kangasta ja täytettä. Loimesta - ja ylipäätään W-Healing tuotteista - kerrotaan näin:
"Wahlstenin uusi W-Healing-tuotesarja on valmistettu käyttäen keraamista ainetta sisältävää materiaalia, joka heijastaa hevosen oman lämmön takaisin hevoseen parantaen verenkiertoa hoidettavalla alueella.

W-Healing tuotteet:

 • Lisäävät verenkiertoa ja vähentää turvotusta
 • Voidaan käyttää kovan rasituksen jälkeen
 • Nivel- ja jännevaurioiden hoitoon
 • Sopii myös vanhemmille hevosille poistamaan jäykkyyttä
 • Tuotteissa ei ole karenssiaikaa
Markkinoilla olevista vastaavista tuotteista W-Healing-tuotteet eroavat siinä, että keraamista ainetta sisältävää materiaalia on käytetty pintakankaan lisäksi myös täytteessä, tämän vuoksi lämmittävä vaikutus on tutkitusti tehokkaampi."

 Kun sen sain omiin pikku kätösiini, se olikin vielä hienompi kun muistin! Allilta puuttui hyvä kuljetus ja jäähdyttelyloimi ja nyt on sekin sitten löydetty. Se istui päälle kun valettu ja olin ihan äimästynyt kun siinä oli myös jalkalenkit! Kyllähän se tuotekuvauksessakin kerrottiin mutta.. Jotenkin olin onnistunut missaamaan sen. Eläinlääkärissäkin kehaistiin että hyvä oli valinta, varsinkin neiti Lehmälle tämä sopii kuin nenä päähän!

Onko blogin lukijoilla W-Healing tuotteita?
Ja enkö puhunutkin totta, onhan se aika makean näköinen? ;)

10 kommenttia:

 1. Oi että, oon miettinyt jo tovin tän loimen hankkimista, ja nyt kun näin tästä esittelyn on kyllä ehkä pakko laittaa tää tilaukseen kun on niin upean näköinen puhumattakaan terveysvaikutuksista! :) Meiltäkin puuttuu hyvä kuljetus/kuivatusloimi ja hevosella välillä selkä jumissa joten tää sopis meille paremmin kuin hyvin. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta :) http://faniunelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan huippuloimi, oon rakastunut siihen täysin! :)

   Poista
 2. Sopii kyllä Allille hyvin! :) Samaa loimea oon myös himoinnut mun hevosille, olisi varmaan hyödyksi molemmille! Mulla on jo saman sarjan tallisuojat ja on toiminut oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Pyry tahtoo ehdottomasti oman, pitää alkaa säästämään.. :D

   Poista
 3. Tosi nätin ja istuvan näkönen ! Kiinnostaisi paljonko tuolla on hintaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsiläinen, se tosiaan jäi postauksesta! :) tämä malli maksaa vain 136 euroa!

   - S

   Poista
 4. Naurattaa hieman että otatte hevosistanne "edustuskuvia" niin joka kuvassa niillä on joku kauhtunut, kohta katkeamisillaan oleva riimunnaru…..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, toi on aivan ihana pörrönaru, sellaista pehmeää ja mukavaa materiaalia. Se että pari pörröä on vähän pystyssä ei tee siitä kauhtunutta tai katkeamaisillaan olevaa. Nää on hellasti pidettyjä kun toimii meidän kisanaruina :)

   Poista
 5. Tosi hyvännäköinen loimi! Olisi varmasti meillekkin käytännöllinen, mutta rahatilanne ei anna periksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl huippukiva loimi, kivempi kun muistinkaan! :)

   Poista