Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla-cup 2015: Ruusukehulluutta?


Ylärivi: osakilpailuruusukkeet 1.-6. sija
Alarivi: reunoilla Fair Play-ruusukkeet, kokonaiskilpailuruusukkeet; punavalkoinen paras Suomenhevonen

Jo viime vuonna kävi hyvin selväksi että olen oikea ruusukefani. Tänä vuonna olen jo ruusukehullu, sillä piti sitä vielä vähän pistää viime vuotta paremmaksi. Pitkään ruusukkeet pääsivät rypistymään laatikossa kun eilen yöllä hokasin että ne saa säilytykseen parempaankin paikkaan.. Mihinkäs muualle kuin seinälle! Siinä sitten irroitin vanhat ruusukkeet seinältä, pistin ne säilytykseen laatikkoon ja aloin ripustelemaan näitä Kisamatkalla-cup ruusukkeita näkyvälle paikalle. Seuraava operaatio onkin sitten vielä silittää ne, eilen yöllä ei siihen jäänyt aikaa ;)

On ne silti aika makeita, vai mitä sanotte?

Kommentit

 1. Mä tässä just jännäilen, että uskaltaisko sitä hypätä ekan ulkopuolisen 90cm just näissä kisoissa! Ensin alle se suomenhevosten 90cm ja siitä sitten jatkona siihen cupin osakilpailuun. Pikkasen liikaa just nyt jännittää vielä, mutta ehkä se tästä viikon aikana laantuu :D

  Makeita ruusukkeita!

  VastaaPoista
 2. Häirihtee kun tuo alarivi ei ole keskellä >;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiku ylärivi on hassusti kun tukinaula ei ollut keskellä ;)

   Poista
 3. Wou miten hienoja! Arvostan sun vaivannäköä! :)

  VastaaPoista
 4. oi vitsi kui upeita! :)

  Hei muute, oletteko käyneet Allin ( tai Pyryn/Mollan) kanssa siellä vesimatolla? auttoiko?

  VastaaPoista
 5. Mulla on myös ollut taipuvaisuutta ostaa ihan hulluna ruusukkeita aina kun olen ollut kisoissa palkintovastaavana. Mutta oikeasti mä voin niin samaistua suhun, hienot ruusukkeet on vaan se juttu!

  Ja hei, makee uus ulkoasu :) Ihanan erilainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, määkin rakastan ihan liikaa hienoja ruusukkeita.. Harmi kun kukkaro ei tykkää mun mausta yhtä paljon :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …