7. joulukuuta 2015

ihan SUPER tammat!

Eilen itsenäisyyspäivänä päästiin vihdoin katkaisemaan kisatauko ja suunnattiin kaikkien kolmen hevosen voimin Somerolle 1-tason koulukilpailuihin. Molla starttasi Jennan kanssa Helppo C:2, minä menin Allilla saman luokan sekä Mollalla ja Pyryllä Helppo B:0. Fiksu ihminen olisi ainakin ennen kisoja tarkistanut mitä B:0 pitää sisällään, sillä onhan se harjoittelematta tuollaiselle pikkuputelle mahdoton tehtävä.. Varsinkin tälläisen amatöörin kanssa!

Koska kisoista ei ole mitään materiaalia, jään vaan hehkuttamaan tuloksia:

Alli oli aivan super!! Pitää saada nyt se satula fiksattavaksi, mutta se oli niiin hieno ja tasainen ja Airan oppien ansiosta minun oli jopa helppo istua! Entinen 5,5-6 istuntanumero kohosi tamman kanssa jo 6,5! Radalta saatiin tasainen rivi 6 ja 6,5 sekä yksi 7 ja yksi harmittava 5 kun lävistäjällä tamma meinasi pukittaa. Lopulta tulos oli 63,8% ja saimme hienosti sinisen ruusukkeen sijoittuen 2. sijalle!

Jenna ja Molla tekivät hienon tasaisen radan ja sillä ylsivät prosentein 62,7% heti meidän peräämme 3. sijalle! SUPER!

Sitten tuuppasin turbomummolla B:0 ohjelman. Melkoisella sporran voimalla päästiin rata läpi ja yllätyin ihan kuullessani pisteet jotka prosentteina olivat 62,6% ja joka nosti tamman jo toisen kerran palkintosijoille ja sijoituimme luokassa 3. sijalle.

Pyry oli turhan villi ja sen takia rikkoja tuli liikaa (kuten molemmat keskilaukat olivat numeroa 4...) ja prosentit jäivät ihan pohjanoteerauslukemiin 61,8% ilman sijoitusta. Mieltä lämmitti kuitenkin istuntanumerossa komeileva 7!

Ylpeä omista hevosistaan! 
Ja Jennasta, joka koko kesäloman jaksoi kuntouttaa Mollaa, kyllä se ahkeruus palkitaan! :)

PS. posti toi myös tälläisen tänään! Mutta siitä lisää myöhemmin...

4 kommenttia:

 1. Onnee paljon menestyksestä, oot kaiken ansainnu!! :) ja vähän kivaa, oon halunnu jo pitemmän aikaa kuulla jotain tuosta dressage on sitestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos! :) Dressage OnSitestä ihan näillä näppäimillä tulossa juttua!

   Poista
 2. Aika hyvin skarpattu istuntanumeron kanssa! Ja onnittelut toki myös sijoituksista :)

  VastaaPoista