10. joulukuuta 2015

Nähdäänkö lauantaina?

Niin se vuosi vain lähenee loppuaan ja ollaan jo hyvän matkaa päästy joulukuuta eteenpäin. Lauantaina 12.12. onkin jo aika kokoontua ensimmäiseen hevosalan blogiexpo 2015 - tapahtumaan!


Mekin ollaan tosiaan mukana blogiexpossa. Meiltä löytyy paikalta oma Kisamatkalla-ständi, missä voitte tulla tapaamaan minua ja aivan ihanaa Roosaa. Ständillä pyörii pienellä screenillä kypäräkameravideoita, lisäksi pöydältä löytyy Jouhikorut by Katja Vilanderin (näyte)tuotteita jos haluaa tilata vaikka ihanan muiston rakkaasta hevosestaan. Messuthan alkavat klo 9.30 ja päättyvät noin klo 14 aikaan. Oman ständin lisäksi vilahdan DressageOnsiten videoesimerkeillä ja lisäksi pääsen jakamaan kommenttejani Bloggaajapanelissa!

Meidän ständillä on huippukiva GOPRO-arvonta, joka alkaa klo 9.30 ja arvonta suoritetaan vielä samanpäivän aikana klo 13.30, jolloin voittaja saa sen suoraan mukaansa! Pakettiin kuuluu Gopro Hero kypäräkamera, 32GB muistikortti ja kypäränauha. Arvoa paketilla on noin 200 €! Tule siis ihmeessä moikkaamaan meitä meidän ständille, joka on paikalla numero 106! Juttua riittää varmasti ;)

Entä kiinnostaako sinua ulkoasujen muokkaaminen? Meidän ständillä voi myös käydä kysymässä "tyhmiä" mitä nyt ulkoasuista tulee mieleen. Näytän myös tarvittaessa screenin kautta helppoja muokkauksia ja halutessasi voit vaikka tilata messuilla itsellesi uuden ulkoasun messutarjouksella! Design by Kisamatkalla ulkoasuja löytyy tällä hetkellä kahdesta blogista, täältä ja täältä. Älä siis pelkää lähestyä meidän ständiä, sillä sieltä saa varmasti juttuseuraa niin minusta, Roosasta kuin myös äidistäni. 

Joten miten oli, nähdäänkö lauantaina?
6 kommenttia:

 1. Tulen ehdottomasti moikkaamaan! :)

  VastaaPoista
 2. Totta kai! Paikalle olen tulossa, hoituu samalla vanhempien jouluostokset ;)

  VastaaPoista
 3. Semmonen ihan sivuseikka vaan, että missä tällainen järjestetään? Se olis ehkä hyvä mainita :D Varmaan suuri osa tietää mutta esim. minulla ei ole harmainta hajuakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun huomautit, oli jäänyt linkki tuolta alusta laittamatta, eli klikkaamalla blogiexpobanneria tai sen yläpuolella olevaa linkkiä, pääsee virallisemmille sivuille missä enemmän tietoa! :)

   Poista