30. joulukuuta 2015

Valmennuksesta toiseen

Jonkinlainen ennätys on taas rikottu tässä päivittämättömyydessä. Joulun pyhät olivat niin rauhallisen seesteisiä, etten ehtinyt koko konetta edes avaamaan.. Tämä tarkoittaa sitä että kaikki netissä tekeminen on ihan jäissä ja pahoittelen mm. bannereiden ja ulkoasujen valmistumisen kestoa. Ensi vuonna spurtataan sitten kunnolla vauhtiin jos nämä viimeiset viikot ollaan vähän hidasteltu! 

Mutta miten joulu. Siinä se meni, rennosti liikuttelin hevoset, söin itseni ähkyyn, nukuin univelkoja ja joulupäivänä kävin muutaman hevosenkin klippaamassa. Viihteelle ei tänäkään jouluna tullut lähdettyä ja uusi vuosikin kuluu sujuvasti töissä. Talviloma lähestyy muutaman viikon päästä, sinä aikana pitää koittaa saada kaikki rästihommatkin tehtyä.

Sunnuntaina kävimme myös ratsastamassa Dressage OnSite kouluradat joulukuun osalta. Ne meni kuitenkin vähän pieleen, mutta toivotaan että pääsevät läpi.. Pitää nyt tällä sekunnilla hommata jostain se laturi tuohon pokkariin niin saadaan vähän laadukkaampia videoita ja muistaa ohjeistaa äitiä tarvittaessa. Muuten hepat kulkivat ihan ok. Siitä sitten lisää jos/kun saadaan arvostelut videoista.

Mutta sitten itse asiaan:

Tänään päästiin vihdoista viimein Pyryn kanssa valmennukseen! Menen Allin  kanssa viikonloppuna kahden päivän kurssille, mutta ajattelin että kun Pyry vasta palailee ja on hypännyt vähemmän niin en viitsinyt heti ottaa kahta päivää putkeen. Valmennus pidettiin Somerolla, mihin meiltä on melkein yhtä pitkä matka kuin keskustaan. Äiti oli jälleen videoimassa, joten tässä pieni video teille:


Pyry oli tosi innoissaan ja niin  olin kyllä minäkin. Tehtävä oli sama mitä tehtiin Allin kanssa viime kurssilla lauantaina (eli jos joku ei aikaisemmasta seputuksestani hiffannut niin nyt aukeaa varmasti paremmin ;)) ja Pyryn kanssa kaikki oli tosi rentoa, kivaa ja helppoa. Olen niin kaivannut Pyryn kanssa hyppäämistä, siihen voi luottaan sen 110% ja nytkin vain saimme tulla ja tehdä rauhassa, mitä sen pitääkin olla. Kerran kun oltiin aloittamassa tehtävä (ei näy videolla) Pyry sai jonkun spurttikohtauksen ja mennä viipotti kun hullu pitkin maneesia, mutta eihän sen innostukselle voinut kun nauraa. Paljon saatiin taas Karilta kehuja ja vinkkejä. Koitetaan nyt saada kerta viikossa estevalmennusta, mutta katsotaan onnistuuko sitten taas ensi viikolle kun meille on tiistaiksi varattu kraniohoito.. Sitten viimeistään talvilomalla taas pitäisi päästä pomppimaan!

Huh, vaikka esteet pysyi pieninä, oli tosi kivaa ja rentouttavaa päästä hyppäämään Pyryllä. Viikonloppuna pitääkin sitten taas tsempata enemmän kun mennään Allin kanssa treeniin Chevaluxille. Alli jääkin sinne yöksi, sillä en jaksa raahata sitä edes takaisin ja jollain laskutoimituksella se voisikin tulla halvemmaksi. Joka tapauksessa, koitan palailla pian taas aktiivisemmin blogin puolelle, viimeistään sitten viikonloppuna lisää kuulumisia! :)

2 kommenttia:

  1. Täytyy kyl Senni sanoo, et mitä sun videoita katellu, niin kyllä oli tässä videossa Pyryllä hyvä laukka!!! ilmeisesti takaosa vahvistunut, kun laukka myös "nousi ylöspäin" eikä vain "nelistänyt" eteenpäin :) (puhun nyt estevideoista) http://sebastinas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo nyt se alkaa taas pikku hiljaa vahvistumaan! :) Pitää vaan olla ite niin tarkka ettei lähe yhtään lyhentään laukkaa ennen kuin sen saa puöreäksi.. Ehkä vielä joskus saadaan niin hyvä laukka kuin muutama vuosi takaperin pari kuukautta meillä oli.. Sitä tavoitellen ;)

      Poista