13. joulukuuta 2015

Reilun kolmen kuukauden jälkeen..

Ohi on. Hyppytauko. Kolme kuukautta on aivan järjettömän pitkä aika. Ennen kuin ehdittiin kääntämään lehtiössä syyskuun puolelle, oli molemmat hevoset sairaslomalla. Koska kisakausi oli käytännössä molempien kanssa siinä, jäätiin sitten kuntouttamaan rauhassa hevosia. 

Kolme kuukautta ihmiselle, joka vaatii toistoja toiston perään, on suorastaan tuskaisen pitkä aika hyppäämättä. Kun molemmat hevoset oli hyppytauolla, ei ollut mitään mahdollisuutta päästä pomppimaan esteitä. Ja kun sitten koitti tämä päivä.. Voitte vain arvata olinko hukassa..

No, loppujen lopuksi olin yllättävän vähän hukassa. Pyryllä olin hieman hukassa sen kanssa että toisinaan ilmestyi taas se ihme tuuppaaminen sinne esteelle, mutta omalla ajatuksen muuttamisella pääsin korjaamaan tilanteen. Allin kanssa.. No neiti Lehmähän vei minua maneesia ympäri kuin tuliaisnyyttiä. Mahalääkkettä ennen ja sen jälkeen on kyllä ollut huikea ero, mikä varsinkin tänään hypätessä näkyi ja tuntui!

Molemmat hyppäsivät vain kaksi pientä rataa, ensi viikonloppuna päästään taas piiitkästä aikaa karin treeneihin, tarvetta on!

Loppuun teille vielä ratavideot. Muistakaa että minulla on ollut täysi 3 kk tauko hyppäämisestä. Armoa ;)

Pyryn ensimmäinen rata, noin 80 cm

Pyryn toinen rata, noin 90 cm

Allin ensimmäinen rata, pieniä

Allin toinen rata, vieläkin pieniä

8 kommenttia:

 1. Magee maneesi! Ihan valtavan kokonen :D hyvin sujus molemmilla ja sulla tauosta huolimatta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, haimi halli on kyllä huikeen kokonen hyvin mahtuu baanattaan :D kiitoksia!

   Poista
 2. Kiva kuulla että päätit kuitenkin hoitaa mahaa (??, näin päättelin kun mahalääkkeestä mainitsit) ja saitte siitä apua. Alli laukkasi ja hyppäsi videolla paljon relammin ja minun silmääni "kivammalla ilmeellä" kuin aiemmin.

  T. Se anonyymi jonka kanssa väänsit mahan tutkimisesta/hoitamisesta siinä postauksessa jossa kirjoitit Allin pystyynhyppimisistä ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttuen sanoihin "kuitenkin" ja "väänsit", kannattaa käydä muistin virkistykseksi lukemassa ne minun sinulle antamasi vastaukset. Juuri niin toimin kuin sanoinkin. Sivuhuomautuksena; käytös maastossa on edelleen luokattoman huonoa, vaikka kuten postauksessakin sanoin muuten tamma liikkuu mielestäni paremmin.

   :)

   Poista
 3. Voikun Pyry on hieno <3
  Ihanaa joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Minkä nimistä lääkettä syötät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötettiin 14 päivän kuuri Gastrofen nimistä valmistetta, jota ostin hevarilta (http://www.hevari.fi/product_details.php?p=4103). Aivan kamalan hajuista ja muutaman päivän tamma sitä nirsoili, mutta kun sekoitti hyvin ruokaan niin kyllä se sen söi :) huomattava apu oli!

   Poista