19. syyskuuta 2016

Kiitos


24.11.2013 - 19.09.2016

Liki kolme vuotta. Yhtäkään ei niitä tarvitse harmitella. Jokainen hetki oli omanlaisensa ja kaikesta oppi taas paljon uutta. Jokainen hevonen opettaa, niin myös ihana kaunis Alli-tamma. Tänään Alli muutti sitten uuteen kotiin. Ihanaa nähdä miten kivaan paikkaan se pääsi ja miten vielä niin lähelle. Nykyään tamma vaikuttaa siis Turun Artukaisissa, joten kauas ei tarvitse mennä kun sitä haluaa mennä katsomaan.
 
Hirmuisesti tsemppiä Allille ja uusille omistajille ♥

10 kommenttia:

 1. Voi kun aika on mennyt nopeasti... Muistan vielä sen ajan kun sait Lehmän. Onnea Allille uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika on mennyt ihan hurjan nopeasti! :o Onneksi Alli muutti ihan lähelle niin sitä pääsee aina kun haluaa katsomaan ♥

   Poista
 2. Saako allista tehdä muistovideon:)?

  VastaaPoista
 3. Täällä myös muistetaan Allin ensihetket blogitähtenä :) Hurjan nopeasti aika menee! Hyvät jatkot Allille! Olisi kivaa joskus kuulla kuulumisia jos olet yhteydessä uuteen omistajaan tai kuulet muuten Allin menoista :)
  Muuttiko Alli artukaisiin ratsastuskouluun opetushevoseksi vai yksityiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän joskus satunnaisesti voi jotain kuulumisia tulla :) Alli muutti opetusmestariksi aloittelevalle ratsastajalle ja tekee samalla omistajan kihlatun (tai oliko se toisin päin? Omistajan kihlattu on se aloittelija ja omistajan oppilaat tunneilla.. Eipä sillä niin suurta merkitystä kuitenkaan asian kanssa, heh) oppilailla valmennustunteja :)

   Poista
 4. Tässähän tuntee itsensä vanhaksi kun minäkin muistan ostotapahtuman :D
  Oot muuten muistanu Herkun oston päivittää, mutta Allin myyntiä et tuonne hevoset-välilehdelle ja tuohon reunapalkin esittelyyn. :)

  VastaaPoista
 5. Onko Allilla nyt varsa?

  VastaaPoista