5. syyskuuta 2016

Turbomummo Suomenratsujen Kuninkaallisissa

Sillä välin kun itse paiskin perjantaina tukkaputkella töitä, Äiti ja Jenna menivät kera Mollan käymään suomenratsujen kuninkaallisissa. Jenna on nyt ahkerasti harjoitellut Mollan kanssa ja nyt pääsi ensimmäistä kertaa osallistumaan suokkikunkkareihin, 70 cm luokkaan. Mollakin oli jälleen ihan liekeissä! Se syttyy kyllä kerta kerran jälkeen kisoissa, oikea turbomummo!

Kuvat verkasta kuvannut Jenni Santanen (blogi), kiitos!
 


Rata menikin sitten hyvin. Perusradalla ei ollut ongelmia, mutta uusinnassa tuli muutamia rytmirikkoja ja sen takia huonompia hyppyjä. Sanotaan kuitenkin että nyt kun oltiin ekoissa "isoissa" kisoissa, mahtoi muutenkin jännittää. Toisesta vaiheesta tulikin sitten harmittavat 4 virhettä yhdestä puomista. Mutta olen ylpeä molemmista, hienot tytöt hoitivat taas homman hienosti! Ja on ihanaa kun Molla pääsee vielä mukaan kisoihin, se selvästi tykkää siitä ja meneekin aina kisoissa vähintään täysiä! ;)

Kuvat radalta kuvannut Mirella Ruotsalainen / hertjekker.net
 Vaikka matka taittuikin huolellisesti koko Derby-kenttää käyttäen, riitti 4 virhepisteen toisen vaiheen suoritus sijoitukseen! Tytöt nappasivat hienosti viidennen sijan ja pääsivät vielä kunniakierrokselle. Niin ylpeä että! Kova harjoittelu tuottaa tulosta, kyllä Jennasta ja Mollasta saadaan vielä voittamaton pari aikaiseksi!
 
Onnea kovasti tytöt ♥

2 kommenttia:

  1. On hienoa, että tarjoat mahdollisuuden nuorelle tytölle harjoitella ja oppia. Varmasti myös Molla tykkää, kun saa nauttia aktiivisesta elämästä vaikka jo vähän mummo onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molla on kyllä innoissaan aina kun pääsee kisoihin! Ja on hienoa miten Jenna jaksaa treenata sen kanssa, niin koulu kuin esteitä :)

      Poista