5. helmikuuta 2018

Amerikan passit esittelyssä: INXS


INXS
"Inxs, läski-Iines, Paskis"
s. 2016 - Ori - lämminveriravuri
om. John Devito
i. Possess The Will -  e. Original Hostess
  passi marraskuu 2017 →

Helpoin heitto on tehdä pappavyöhykkeeltä hyppy Babyvyöhykkeelle! Siispä otetaan nyt esittelyyn minun ainokainen "babyni" (= eli nyt kaksi vuotias, vauveli kunnes uudet babyt saapuu syksyllä) eli ori Inxs! Inxs on ollut minulla nyt koko sen aikansa kun se on ollut farmilla. Se tuli minulle vähän vahingossa, kun puhuin sen itselleni vaikka se asuikin toisen työntekijän käytävällä. Se oli silloin minun neljäs passi, sillä minulla oli myös Shila sillä hetkellä.

En ole ihan varma mihin siinä ihastuin silloin kun sen itselleni halusin. Näin sen siellä Sonjan tallissa kun se möllötti korvat hörössä ja näytti sairaan söpöltä pörröisen tukkansa kanssa. Sonja kertoi jo silloin, että se on vähän erikoinen luonne ja sellainen se onkin. Sitä joutuu vähän kokoajan muistuttelemaan että miten kuuluu käyttäytyä, päälle ei kuulu kävellä ja että purra ei saa. Se on vähän sellainen paha poika, nörttipojan vaatteissa. Mutta sydän aina siinä sulaa kun se hörisee kun sen karsinan ohi kävelee tai sitä hakee tarhasta! Ihana ja samalla niin raivostuttava iso pieni Paskis!

Inxs on tällä hetkellä (ja on kokoajan ollutkin) ihan jäätävän lihava. En ole ihan varma onko se ihan kunnossa sillä se ei kuitenkaan syö mitään mahdottomia määriä, liikkuu siinä missä muutkin varsat ja treenaa normaalisti ja muuta. Mutta sen keskivartalo on vain valtava :D Viikosta ja kuukaudesta toiseen. Oppimaan Inxs on nopea! Niin hyvässä kun pahassakin. Se oli varmaan viidettä kertaa kärryjen edessä kun sillä alettiin ajamaan yksin. Sillä on todella kiva ravi, mutta se on ihan mahdottoman laiska ajaa. Se liikkuu sen minkä viitsii ja vaikka kuinka pyytää se ei oikein tuppaa pitämään vauhtia yllä. Ruunausta odotellessa..Inxs treenaa tällä hetkellä samalla tavalla kun muutkin babyt, eli hiittaa kaksi kertaa viikossa joka siis tarkoittaa sitä, että ne juoksevat porukassa ohitusharjoituksia ja lopuksi mailin reippaammin. Loput kerrat se hölkkää radalla. Aamuisin pyrin pyörittämään sitä kävelytyskoneessa, mutta se on siellä välillä niin tyhmä, että päädyn yleensä viemään sen suosiolla tarhaan - ihan koneen että hevosen hyvinvoinnin vuoksi. Sunnuntaisin se saa sitten olla pidempään tarhassa. Joskus se on myös hölkännyt kävelytyskoneessa, mutta se ei oikein toimi, sillä se yrittää aina syödä kaiken, kuten väliporttien matot, seinät... Huoh!

Olen ajanut Inxsillä useita kertoja, ja vaikka se onkin hidas kun täi tervassa, jollain kierolla tavalla tykkään siitä! Tai ehkä se johtuu vain siitä että se on minun mussukkani kaikesta huolimatta. Minusta on aina niin mukava ajaa etenkin omilla passeilla ja nähdä miten ne liikkuu kärryjen edessä. Ajaessa se on tosiaan sellainen patistettava. Hölkkäillessä toki ei tarvitse niin paljoa pyytää, se kyllä menee  hölkkää sen kuusi kierrosta ilman patistelua, mutta on se silti vähän sellainen kokoajan ajettava.

Tällä babyllä on edelleen pelkistetty varustus, hiiteillä se käyttää suojia takana ja sekkisuitsia, vasemmalla puolella pääaisa piikeillä. Kuolaimina sillä on "babybit" eli Frisco June-kuolain nivelenä ja suitsissa on toki kokolaput. Inxs hölkkääkin vielä sekki kiinni kun osa varsoista on jo sen verran kivoja ajaa että ne ovat saaneet hölkälle vapautuksen sekistä. Kaikesta laiskuudestaan ja pöhelyydestään huolimatta, hän on oikea mussukka!Eikö hän olekin valloittava?
Löytyykö jotain kysyttävää Inxsistä?

10 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postauksen missä selität näitä ravisanoja? Vähän niinkuin ravi-suomi sanakirjaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä tavallaan ihan mielenkiintoista semmoinen koota, mutta en yhtään vaan tiedä mitä kaikkea sinne pitäisi laittaa :D

   Poista
 2. Mikä on pääaisa piikeillä? Mäkin tarviin ravi-suomi sanakirjan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari postausta taaksepäin löytyy esimerkiksi Big Herosta kuva, sillä on pääaisa piikeillä :) Eli lähinnä pääaisa (joka on siis semmonen pitkä tikku mikä menee valjasta suitsien alla olevaan irtomustalaiseen) mihin on kierretty muovinen piikki (samanlaista kun piikkimatoissa) :)

   Poista
 3. Hihi sun aksentti :D #kimiräikkönenenglanti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auts :D Täytyy muistaa että toi on myös vanha video ^_^ En puhunut englantia käytännössä sanaakaan kun tulin tänne (ja video on noin kaksi viikkoa sen jälkeen kun tänne tulin), joten ymmärtäähän tuon ettei ääntäminen ole täydellistä :)

   Poista
 4. Komppaan edellisiä, ravi-suomi sanakirja olisi loistava! Ja siihen yhdistettynä vielä kuvat niistä varusteista olisi hyvä :)

  Suloinen tämä Inxs ja todella kivat nämä esittelypostaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Pitäisi koittaa ehkä sellaista vääntää, mutta saattaa siinä mennä tovi :D

   Inxs kiittää kehuista! :)

   Poista
 5. Anonyymille joka kuittaili aksentista... Hihi, mitä väliä?! :D Itellä myös tosi vahva suomiaksentti (tai kimiräikkönen), mutta tällä ollaan menty ympäri maailmaa ja hyvin on tultu ymmärretyksi! Eikä se aksentti puhumatta parane. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ja tosiaan mun työnantajat on Ruotsista ja Australiasta, molemmilla on erilainen aksentti ja he ovat asuneet iäisyyden täällä Jenkeissä ja heiltäkin kysytään mistä he ovat :D Kyllähän tämä puhuminen kokoajan onneksi paranee, mutta joo, ymmärrän että varmasti jää vahva suomiaksentti silti! :D

   Poista