12. maaliskuuta 2011

Epätoivoon vajoaminen..

Tosiaan taas tälläinen angst postaus, koittakaas kestää! Mutta tosiaan, olen aivan epätoivon partaalla tuon Lurpan kanssa.. En enää tiedä miten saisin sen pysymään edes 10 päivää rauhassa ilman pukkilaukkoja tai pomppimisia. Eilen tosiaan otin herran päivällä sisälle kun pomppi kuin rodeoratsu pihalla. Taluttaessa oli kuin katapultti ja tänään oli sitten vielä tullut aidoista läpi ja potkaissut isäpuolta.. Huoh sanon minä! En vain enää keksi miten saisin sen pysymään rauhassa, tai sitten vaan on pakko laittaa se karsinaan seuraavaksi 10 päiväksi.. Tai soittaa Erkille ja pyytää rauhoittavaa (ehkä kuitenkin hylkään tämän idean..) :'D

Kuva ei liity tapahtuneeseen. Talvi -10

Tosiaan Rossollakin kävin tänään ratsastamassa ja Marjo oli mukana Pertun ratsastamassa. Rossolla oli tänään virtaa ja huomasi että alkoi pikkuhiljaa ratsastaminen kyllästyttämään. Tänään nurkat ja ovet olivat pelottavia, mutta niistä huolimatta kyllä puomi ylittyi ilman kommelluksia. Ihan kivasti herra meni, jätin siihen kun laukat nousivat hyvin. Ensi viikon lopulla joku on tulossa Rossoa katsomaan, toivottavasti herra on hienosti silloin. Vaikka salaa tietenkin toivoo että jäisi itselle heppa, mutta jos tuolle naiselle Rosso myydään, olen oikein onnellinen, pääsee hyvää koulutukseen ja kotiin! Mutta sekin nähdään taas myöhemmin.

Taas tylsä postaus, kunhan kerroin Lurppa murheeni. Miten tässä tarhata kun aidat rikki ja plaah.. No katsellaan, yritetään ajatella positiivisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti