9. maaliskuuta 2011

Keskiviikkokoulukilpailut

En tosiaan päässyt koulukipaluihinkaan, tosin näihin karkeloihin oli Piken tarkoitus mennä Lurpalla Helppo A:1. Mutta koska Lurpalla nyt on jalka turvotellut ja ollut muutenkin pahemman näköinen (ja huomenna on klinikka) niin eipä sitten Pike mennyt. Mutta joka tapauksessa Iida meni Mollan kanssa ja itse olin sitten kuvaamassa. Tälläinen pikainen lyhyt ja kuvapainoitteinen postaus :) Rata meni todella hyvin, mutta huomasi kyllä että Iidaa hieman jännitti. Molla meni kuitenkin kohtalaisen kivasti jo verkassa. Radalla erinomaisia kohtia, jossain kohdissa (kuten peruutuksessa) hieman vaikeuksia, mutta muuten tosi kivasti meni! Ja ylpeä olen varsinkin askeleenpidennyksestä mistä Molla sai seiskan! Uskomatonta, yleensä kun kommenttina on "Ei riittävä", mutta tällä kertaa tuli seiska, hienoa tytöt! Ja tähän vielä muutama hassu kuvanen :)

     

     
Viimeisessä kuvassa siis seiskan askeleen pidennys! Hienosti tamma meni, olen oikein ylpeä. Huomaa että neitokainen on huomattavasti saanut elastisuutta ja vertynyt. Kouluratsastus alkaa pikku hiljaa sujumaan paremmin ja Iida ratsastaa kokoajan paremmin Mollaa! Olen aivan järjettömän iloinen kun näen näiden kahden yhteistyön toimivan ja toivon että kesällä tulisi sitten menestystä! :) Ja kuvat saattavat olla hieman epäselviä, pahoittelut, omassa kamerassa kun ei niin valovoimainen tuo objektiivi ole..

Huomenna sitten tuleekin enemmän tietoa Lurpasta kun käydään siellä klinikalla :/ Toivotaan nyt että ei olisi mitään pahaa, vaikka kokoajan pelkäänkin pahinta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti