21. maaliskuuta 2011

Pikainen postaus ja Mollavideo

Tosiaan nukkumassa sitä pitäisi jo olla! Mutta päätin sitten vielä tehdä tuon tämän päiväisen Mollavideon valmiiksi ja sitten päivitellä tämänkin. Tänään siis Iida tuli pitkän tauon jälkeen ratsastamaan Mollaa, nyt kun tamman lääkekuuri loppui. Lurpankin 10 päivän sairasloma on ohi, ja Iidan mennessä Mollan kanssa kentälle, mentiin sitten Lurpan kanssa mukaan kuvailemaan. Ja siitä sitten teinki tuon lyhyen ja tylsän videon nopeasti ;) Lurppa oli innoissaan kun pääsi ravailemaan hieman, söpöä! Ilman satulaa menin, pitäisi tosiaan se koulupenkki tuolle herralle hankkia.. katsotaan sitten kun saan rahaa..

Tänään hain myös itselle uuden auton, 2000 vuoden Opel Astra! Ei mikään kedon kaunein kukkanen, mutta erittäin toimiva ja kiva auto, i like. Sitten käytiin tietenkin hieman ajelemassa Iidan kanssa uuden auton kanssa ja päädytiin sitten Chevaluxille katsomaan Rossoa ja Perttua. Olin suunnitellut juoksuttavani Rossoa irti, mutta idea meni sitten siinä kun Minna oli vielä maneesissa ja varannut sen.. huoh, toivottavasti huomenna sitten parempi onni! Harjasin kuitenkin Rospen ja Pertun ja laitoin Pertun kipeään selkään linimenttiä ja sitten loimen yöksi. Silmätipat tietenkin unohtui kotiin.. Huomenna sitten!

Tässä siis tosiaan tälläinen pika päivitys, tässä vielä tämä video esille, enjoy! :)


6 kommenttia:

 1. Kauhee supesvideo! Ja mä vielä olin päässy mukaan. :DD Molla tuntu kyl nii hyvältä. Et si jättäny niitä sun omia äänitehosteita siihen ;P

  VastaaPoista
 2. En mä viittiny ku siel oli kaikkee: "ai saatana tää hevonen puri mua jalkaan!" tai "Iida, SÄ OSAAT" tai "Mää kuvasin äsken maata näiks sää hei, hassua" :'D et joo, en jättäny :D Harmitti vaan kun makeri teki siihen tommoset ihme raidat :( no en jaksanu sit enää tehä vagasilla ni saa nyt olla :D

  VastaaPoista
 3. Okei, eli siis sensuuri iski ja ajatteli katsojien parasta ;D mm.. huomasin ne raidat, mut ei ne haittaa. (:

  VastaaPoista
 4. mua haittaa! :( masennun täysin! mutta piti käyttää tosiaan sensurointia, sen verran hävytöntä kielenkäyttöä oli (en tunnusta!) ;) Kattelin muuten kisoja, 16.4 salossa ois alue-koulukisat (mut siel on helppo c ryhmäratsastus....), sit ois jotain seurakisoja (tosin hensingissä..) mut pitää kattella :)

  VastaaPoista
 5. Ookei, ryhmäratsastukset vaa pyllyy!! Muute onnistuuko jos tuun perjantain Mollan? :D

  VastaaPoista
 6. jees, onnistuu mulle, katotaa moneltako pääset tulee ja toivottavasti oon ehtiny jo kotiin siihe mennessä.. :D

  VastaaPoista