4. maaliskuuta 2011

Välipäivitys valmennusta jännittäessä

Graah, olen kun tulisilla hiilillä :D Tosiaan viimeksi vuosi takaperin taisin olla Mikon valmennuksessa ja nyt on kuitenkin aivan eri meno meillä. Onneksi äiti ilmoitti, jo kun meitä sinne pyydettiin, että hepalla ei sitten 80 cm korkeampaa hypätä! Ja tämä pitää, viimeisen tarkastuksen jälkeen sit katotaan mitä tulee ;) Toivottavasti kunto kestää hepalla (ja kuskilla), tiedettävästi rankkatreeni tulossa, niin kuin ennenkin. Hovikuvaaja ja hevosenhoitaja Pilvi ja myös kuski Kari tulevat mukaan, eli toivon mukaan saan kuvia ja mahdollisesti videoita sitten teille esille!

Ja sitten ostimpas tuossa videokameran! Eihän se kummoinen ole, melko halpa canon, mutta menee kuitenkin :) Aika hyvät arvostelut saanut ja muutenkin ihan kivan näköinen pikkukamera. Meillä kun ei oikein videokameralle sen kummempaa käyttöä ole, kunhan vähän valmennuksia yms saa kuvattua niin on hyvä ;) Mutta tuollainenhan se on! Joten innolla jäämme odottelemaan kameran saapumista..

Keskiviikkokisojen kutsu oli tullut ja pakko sanoa että olipas hassut luokat :/ Molla ja Iida menee Helppo C:1, mutta en sitten tiedä saanko Piken suostuteltua menemään Lurpan kanssa Helppo A:1.. Mutta se sitten taas nähdään vasta sunnuntaina. Ja lisää tekstiäkin toivottavasti tulee tänään kun valmennuksista pääsen kirjoittelemaan, joten siihen asti sitten koittakaas vielä jaksaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti