8. kesäkuuta 2015

Pyryn matkassa: Kouluratsastusklinikka 12.6.

Playsson.netissä kutsu kouluratsastusklinikalle, klik!


Saatiin Pyryn kanssa kutsu Hämeenlinnassa Aulangon ratsastuskeskuksessa järjestettävälle Ville Vaurion kouluratsastusklinikalle. Ensin meillä piti samaisena päivämääränä olla Niinisalossa maastoestetreenit, mutta koska Alli jäi sairaslomalle, tämä klinikka tuli ihan tosi hyvään tarpeeseen. Meillä kun ei ole ollut yli vuoteen kouluvalmentajaa. Yllättävän hyvin siihen nähden on pärjätty, mutta kyllä nyt välillä kaipaa jonkinnäköistä ulkopuolisen komennusta että saadaan pakka kasaan. Innoissaan odotetaan mitä tuleman pitää, niin innoissani että ostin herra Pyrylle jo aivan ihanat valkoiset lampaankarvabootsit! Ne on vähintään pakko kaikkien nähdä, joten mukaan vaan ;) Suomenhevosethan starttaavat klo 17 ja lopettavat sopivasti kahvitaukoon (meitin suoritukset ovat niin jännittäviä että yleisö vaatii hengähdystauon haha!).


Onko joku blogin lukijoista ajatellut saapua katsomaan?
Playsson.netin facebookista löytyy myös alustava lista muista ratsastajista!

8 kommenttia:

 1. Ville on kyllä ihan huippu valmentaja! Ottakaahan kaikki ilo irti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan imaista kaiken itseeni kuin rutikuiva pesusieni! :)

   Poista
 2. Miten sä et löydä Ypäjän kaltaisesta hevosmekasta itsellesi kouluvalmentajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska todellisuudessa Ypäjän "mekka" on täyttä huuhaata ja täällä ei ole oikeasti laadukkaita kouluvalmentajia :) Ei siinä, muutama on vielä testilistalla!

   (enkä ole ongelmani kanssa ainoa. Suurin osa meistä tavallisista harrastajista valmentautuu muilla paikkakunnilla)

   Poista
 3. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4778933&t=4778933

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitähän tämän linkkaus nyt todistaa? :) Enköhän ole näistäkin osaa jo kokeillut ja toisille en edes halua mennä (en suosi hevosen väkivaltaista käsittelyä).

   Poista
 4. Se on kyllä ihan totta että Suomessa on todella paljon kouluvalmentajia, jotka eivät oikeasti ole edes kovin hyviä vaikka kuinka kuuluisia olisi nimensä perusteella..
  Karkeasti valmentajat voi jakaa kahteen, niihin jotka käyttävät pakottamista ja lähes väkivaltaa ja kehottavat käyttämään kovia ohjasotteita = jonka seurauksena hevoset jännittyy selättömiksi ja näyttävät todella ikävystyneiltä ja alistetuilta ratsastaessa.
  Sitten on niitä, jotka on hevosystävällisiä ja saavat hevosesta kuin hevosesta todella paljon irti, jo pelkästään sen takia että hevonen tekee niin mielellään kun se saa tarpeeksi vapautta liikkua !
  Valitettavasti tuntuu, että jos valmentajasta sanotaan että "on hevosystävällinen" niin monet ajattelee että kyseessä on joku huuhaa-piipertäjä joka ei saa mitään aikaan..
  On todella sääli että täälä kouluradoilla saa niin hyviä pisteitä, että pääsee palkinnoille, vaikka hevonen olisi kuinka jännittynyt ja korvat luimussa koko ajan !

  VastaaPoista