Siirry pääsisältöön

Pyryn matkassa: Kouluratsastusklinikka 12.6.

Playsson.netissä kutsu kouluratsastusklinikalle, klik!


Saatiin Pyryn kanssa kutsu Hämeenlinnassa Aulangon ratsastuskeskuksessa järjestettävälle Ville Vaurion kouluratsastusklinikalle. Ensin meillä piti samaisena päivämääränä olla Niinisalossa maastoestetreenit, mutta koska Alli jäi sairaslomalle, tämä klinikka tuli ihan tosi hyvään tarpeeseen. Meillä kun ei ole ollut yli vuoteen kouluvalmentajaa. Yllättävän hyvin siihen nähden on pärjätty, mutta kyllä nyt välillä kaipaa jonkinnäköistä ulkopuolisen komennusta että saadaan pakka kasaan. Innoissaan odotetaan mitä tuleman pitää, niin innoissani että ostin herra Pyrylle jo aivan ihanat valkoiset lampaankarvabootsit! Ne on vähintään pakko kaikkien nähdä, joten mukaan vaan ;) Suomenhevosethan starttaavat klo 17 ja lopettavat sopivasti kahvitaukoon (meitin suoritukset ovat niin jännittäviä että yleisö vaatii hengähdystauon haha!).


Onko joku blogin lukijoista ajatellut saapua katsomaan?
Playsson.netin facebookista löytyy myös alustava lista muista ratsastajista!

Kommentit

 1. Ville on kyllä ihan huippu valmentaja! Ottakaahan kaikki ilo irti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan imaista kaiken itseeni kuin rutikuiva pesusieni! :)

   Poista
 2. Miten sä et löydä Ypäjän kaltaisesta hevosmekasta itsellesi kouluvalmentajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska todellisuudessa Ypäjän "mekka" on täyttä huuhaata ja täällä ei ole oikeasti laadukkaita kouluvalmentajia :) Ei siinä, muutama on vielä testilistalla!

   (enkä ole ongelmani kanssa ainoa. Suurin osa meistä tavallisista harrastajista valmentautuu muilla paikkakunnilla)

   Poista
 3. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4778933&t=4778933

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitähän tämän linkkaus nyt todistaa? :) Enköhän ole näistäkin osaa jo kokeillut ja toisille en edes halua mennä (en suosi hevosen väkivaltaista käsittelyä).

   Poista
 4. Se on kyllä ihan totta että Suomessa on todella paljon kouluvalmentajia, jotka eivät oikeasti ole edes kovin hyviä vaikka kuinka kuuluisia olisi nimensä perusteella..
  Karkeasti valmentajat voi jakaa kahteen, niihin jotka käyttävät pakottamista ja lähes väkivaltaa ja kehottavat käyttämään kovia ohjasotteita = jonka seurauksena hevoset jännittyy selättömiksi ja näyttävät todella ikävystyneiltä ja alistetuilta ratsastaessa.
  Sitten on niitä, jotka on hevosystävällisiä ja saavat hevosesta kuin hevosesta todella paljon irti, jo pelkästään sen takia että hevonen tekee niin mielellään kun se saa tarpeeksi vapautta liikkua !
  Valitettavasti tuntuu, että jos valmentajasta sanotaan että "on hevosystävällinen" niin monet ajattelee että kyseessä on joku huuhaa-piipertäjä joka ei saa mitään aikaan..
  On todella sääli että täälä kouluradoilla saa niin hyviä pisteitä, että pääsee palkinnoille, vaikka hevonen olisi kuinka jännittynyt ja korvat luimussa koko ajan !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …