23. tammikuuta 2016

Ei se kauaa kestänyt

Meinaan uusi ulkoasu ennen sitä uudempaa ulkoasua
HOX! Ulkoasua muokattu toimivammaksi 25.1.2016 klo 0.25

Minulla on tosi paljon ollut nyt ulkoasu tilauksia, mikä on vain ja ainoastaan tosi kiva juttu, joten en ymmärrä missä välissä saatika miksi piti alkaa omaa ulkoasua päivittämään. Kiirettä pitää muutenkin, joten olisihan ajan voinut huikeasti paremminkin käytää. Nyt kuitenkin kävi näin. Hevoset - välilehtikin tietenkin päivittyy, mutta sen jätin nyt seuraavalle kerralle kun pääsen koneen äärelle. Paljon muitakin postausideoita on takaraivossa ja koitankin päästä niitä julkaisemaan ihan lähiaikoina. 

Mitä mieltä itse olen muutoksesta vaikka se olikin näin nopea? Itseasiassa pidin vanhastakin ulkoasusta, mutta mitä enemmän tein toisille, sitä enemmän huomasin että oma ulkoasu oli so last season. Tai kun se oli niin kovin tumma ja vaikea. Olihan se tosin ajaton, eli sen kanssa ei tarvitse miettiä olisiko kesä vai talvi. Tämä uusi puolestaan on väreiltään raikkaampi, yksinkertainen ja no. Ainakin vähän erilainen kuin muut. Tätä on helppo jatkossa muokata kesäisemmäksi vaikkei malli itsessään muuttuisikaan.

Mutta nyt, mitä mieltä sinä olet?


18 kommenttia:

 1. Uusi miellyttää silmää kyllä enemmän, tämmöinen elegantti, tyylikäs :) Edellinen oli, vaikka tietysti taitavasti tehty, väreiltään turhan tumma ja tunkkainen, raskas katsoa. Olet todella upeita ulkoasuja nyt loihtinut muille, joten kiva kun oma blogisikin on nyt "samalla viivalla".

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään myös tosi paljon tästä uudesta! Ihanan elegantti kuten ensimmäinen kommentoija sanoi :)

  VastaaPoista
 3. Tää on hieno! Kivan talvinen. Ainut "parannusehdotus" minkä keksin, on se että tuo Miinan kuva tekstin takana voisi olla vähän vaaleampi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Vaalensin itseasiassa kuvaa samalla kun muokkasin hieman toimivuutta, toivottavasti nyt on parempi!

   Poista
 4. Upea ulkoasu taas, tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Tää on paljon mukavampi kuin edellinen! Etenkin kun banneri ei oo enää näkyvissä, tää ei ole vain valkoista vaan tässä on vähän eloisuutta! Teksti vois olla vaan musta(nyt ainakin näytti tummanharmaalta..?) tai Miinan kuva vähän vaaleampi, niin siitä sais paremmin selvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vältän tosiaan mustaa tekstiä sen takia kun se on niin terävä värinä, mutta muokatessani ulkoasua toimivammaksi vaalensin samalla kuvaa, toivottavasti se on parempi :)

   Poista
 6. Kivan raikas tohon edelliseen verrattuna :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään tästä uudesta jopa enemmän kuin aikaisemmasta, ehkä juurikin raikkauden vuoksi! :)

  VastaaPoista
 8. Uusi on kyllä vielä kivempi kuin edellinen:) tosi tyylikäs!
  mobiiliversiolla kylläkin hiukan tylsä kun ei näy noita kuvia lainkaan, vaan ainoastaan tuo kisamatkalla- teksti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mobiiliversiohan on siitä ikävä, että se ei tue kaikkia koodeja joita normaalit internet-selaimet tukevat. Pääasiallisesti rakennan (oman blogini) ulkoasut niin, että mobiili on vain perussiisti sivusto, josta pääsee lukemaan tekstejä, mutta itse ulkoasu on nähtävillä koneella :)

   Poista
 9. Ihanan ulkoasun olit tehnyt Jillan blogiin. Oot tosi taitava.

  VastaaPoista