7. tammikuuta 2016

Oodi kuvaajalle

Selatessani vuotta 2015 läpi ja pohtiessani miten se noin omasta mielestä menikään, totesin, että olen ollut kyseisenä vuonna erittäin onnekas. Blogi ei ole mitään ilman laadukkaita kuvia ja olen ollut sen suhteen kunnon onnenpekka, sillä rakas ystäväni Pilvi (ja hänen poikaystävänsä Aleksi) kuvaavat ja ovat koulut käyneet sen osalta. On siis ollut huikeaa miten olen koko pitkän vuoden saanut nauttia laadukkaista kuvista, jotka ovat kuvattu minulle tärkeissä tilanteissa, tilaisuuksissa, kisoissa, treeneissä tai muuten vaan. 

vasemmalta oikealle, Melle, Aliisa, minä ja Pilvi

Pilvi (ja Aleksi) ovat sellaista vakiokalustoa. Niinisalon reissuilla on ihan tuttua että molemmat ikuistavat jokaisen sekunnin. Olen tarjonnut todellakin haastavia, vauhdikkaita ja millaan tavalla helppoja kuvaustilanteita. Ja pääasissa sitä treenaamista ja kisoja, joten kikkailuunkaan ei ole ollut sijaa. Ja silti kerrasta toiseen molemmat hämmästyttävät ihanilla kuvillaan minua. 

Koska vuoden parhaita kuvia on ehdottomasti ylitsepursuava määrä, ajattelin että mielummin pidän tämän kohtalaisen tiiviinä ja otin tähän ihan randomilla muutamia lempparikuviani. Niitä tapahtumia jotka ovat mieleenjääneet. Ennen kaikkea tämä olkoot kiitos Pilville ja Aleksille siitä miten ahkerasti ovat jaksaneet tulla kuvailemaan meitä. Nykyäänhän tilanteeni on siitä surullisempi, että kyseinen parivaljakko on päättänyt muuttaa Tampereelle ja en valitettavasti pysty enää niin usein käyttämään näiden parhaiden ihmisten kuvauspalveluita. Tai kyllähän jatkossakin varmasti Niinisaloon eksytään ja takuulla Pilviä raahaan paikkaan jos toiseenkin. Nyt kutienkin Tampereen seudulla asuvilla on mahdollisuus käyttää tilanteessa kuin tilanteessa valmiiksi moukaroitua Pilviä kuvaajanaan. Vink vink ;)

Mutta nyt tähä vielä vuoden varrelta muutama kuva, kiitoksen osoitukseksi siitä miten ahkerasti ja monessa tilanteessa on Pilvi jakanut kanssani hetket. Toivottavasti tänä vuonna yhteistyömme jatkuukin tiiviisti, vaikka toinen asuukin hiukan kauempana.Kiitos vielä vuodesta 2015 Pilvi & Aleksi // http://pilvipisara.kuvat.fi
kuvien selaamisesta päästäänkin seuraavaksi sujuvasti aiheeseen blogipaneeli joka järjestettiin 12.12. Tampereella blogiexpossa. Stay tuned!

4 kommenttia:

 1. Aww kiitos Senni ♡ Varmasti roikutaan mukana vielä ensikesänäkin! Ja kiitos sulle siitä että oot mut ruoskinu mukaan kamerani kanssa, sun hepathan mut tähän ammattiin on ohjannu :D Terkkuja hepoille ja kerro niille että pitää itsensä kuosissa, mä tuun kamerani kanssa varmasti käymään talven aikana ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista sanoista sekä Pilvin ja Aleksin muistamisesta! Tällainen oodi lämmittää varmasti muitakin kuvaajia, jotka ovat viime vuoden aikana niin hytisseet kuin olleet läkähtymäisilläänkin ratsastajia kuvatessaan. Parhaimmillaan yhteistyö voi tosiaan antaa niin paljon enemmän kuin osaisi ehkä edes odottaa, ja tämä oodi oli erinomainen esimerkki siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin totta! Itse ainakin osaan arvostaa jokaista kuvaajaa ja mielelläni aina kuvista maksankin pienen korvauksen :)

   Poista